Acasă Despre copii 1 iunie cu premii și dans modern în Centrul Comercial Craiovița

1 iunie cu premii și dans modern în Centrul Comercial Craiovița

747
0
Eveniment 1 iunie Centrul Comercial Auchan Craiovița

Nu știu când a zburat timpul, dar a venit vara, anotimpul preferat al multora dintre noi, se apropie vacanța, iar eu dintotdeauana încep numărătoarea inversă de pe 1 iunie. Vara asta se începe numărătoarea înversă în pași de dans modern.

Pentru că ziua copilului nu ar trebui să treacă ca oricare altă zi pentru niciun copil, vă invit în Centrul Comercial Auchan Craiovița pentru a sărăbători împreună această zi minuntată. Văd peste tot mămici dornice să-și ducă copiii la cât mai multe activități, să sărbătorească împreună cu ei această zi altfel decât restul zilelelor petrecute împreună, văd părinți dornici să petreacă timp de calitate în familie și asta nu poate decât să îmi bucure sufletul de copil. Centrul Comercial Auchan Craiovița știe deja care sunt nevoile părințiolor și copiilor,  atunci când vine vorba de distracție și voie bună, așadar organizează o serie de evenimente care se concentrează pe activități creative și spectacole urbane, dedicate timpului de calitate petrecut în familie.

În data de 1 iunie, între orele 10:00 – 11:00, în centrul comercial vor avea loc evenimente speciale alături de comunitatea locală – Trupa Katamis va susţine spectacole de dans modern. Centrul Comercial Auchan Craiovița le pune la dispoziţie spaţiul, jocurile, atmosfera, dar mai ales, buna dispoziţie şi cheful de joacă, într-o doză extinsă pentru întreaga familie.
Pentru familiile iubitoare de tehnologie, am creat un joc online, care constă în rezolvarea unui puzzle. Toţi cei care vor rezolva acest joc vor intra automat într-o tombolă online cu premii săptămânale, ce vor putea fi ridicate  pe 1 iunie din magazinele centrelor comerciale. Centrul comercial va oferi oferi ca premiu 1 voucher în valoare de 200 de lei. Prima extragere va avea loc pe 1 iunie urmată de o a doua extragere în data de 11 iunie.

Intră pe Bucurieimpreuna, distrează-te, completând un puzzle interactiv, iar la final intră automat în tragerea la sorți pentru unul din cele 2 vouchere de 200 de lei care poate fi cheltuit la magazinul Takko din galeria Centrului Comercial Auchan Craiovița.

Deci, ce faceți pe 1 iunie? Dansăm alături de trupa Katamis?

Până una alta, intrați pe Bucurieimpreuna și distrați-vă cu acel puzzle, poate câștigați unul dintre cele două vouchere de 200 lei.

Evenimentul îl găsiți aici

Distracție plăcută și 1 iunie de poveste să aveți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.