Acasă Diverse 12 lucruri pe care nu le știați despre mine

12 lucruri pe care nu le știați despre mine

642
6

Nu am mai jucat leapşa de foarte multă vreme. Îmi era dor. Zâna Scutecel parcă a bănuit despre dorul ăsta al meu şi m-a provocat să scriu câteva lucruri despre mine pe care nu le-am mai spus. Nu ştiu în ce măsură voi reuşi să fac asta dat fiind faptul că în mare parte este este despre mine acest blog. Posibil să spun lucruri pe care le-am mai spus, dar nu-i nimic, să fie toate aici la un loc. Asadar, azi1 12 lucruri pe care nu le știați despre mine:

În adolescență am suferit pentru prima oară pentru o fată– înainte de a cunoaşte dezamăgirea în dragoste, am suferit cumplit pentru cea mai bună prietenă a mea. Mă anunțase că se va muta din chiria în care locuiam amândouă. Mă simțeam trădată, mințită, abandonată. Am plâns o noapte întreagă. Nu am uitat acea zi. Nu o voi uita vreodată.

Sunt foarte impulsivă– nu ştiu dacă am mai spus asta, dar da, sunt impulsivă. Încerc pe cât posibil să schimb asta şi văd că vârsta îşi spune cuvântul. Au fost recent câțiva oameni pe care dacă i-aş fi tratat aşa cum au făcut-o ei  sub influența impulsivității aş fi regretat. Spuneam despre mine, nu despre ei.

Nu suport minciuna– nu mint, nu suport să fiu mințită şi nici acuzată că am mințit. Am spus de prea multe ori adevăruri grele, mulți ar fi preferat măcar să tacă dacă nu să spună minciuni gogonate. Eu prefer să spun adevărul. Mereu. Asta sunt şi NU MĂ RUŞINEZ CU NIMIC. De ce aş minți?

Nu îmi place să gătesc– mi-ar plăcea să-mi placă, dar nu îmi place. Nici să gătesc, nici să mănânc. A trebuit să mă mărit a doua oară ca să învăţ să gătesc. Da, soțul meu m-a învățat să gătesc. Nu bunica, nu mătuşa, nu mama, nu o prietenă. Un bărbat. El găteşte cel mai des în casă. Aproape zilnic.

Sunt obsedată de curățenie– în ultimul timp am lasat-o mai moale pentru că efectiv nu mai am putere să fac față. Atenție, sunt obsedată de curățenie, dar nu cunosc un om mai dezordonat  decât mine. Da, ştiu. Nici eu nu mă înțeleg uneori.

Toată viața mi-am dorit să lucrez de acasă– acum se întâmplă asta. Sper doar să evoluez atât de mult încât să nu mai fiu nevoită să lucrez la patron vreodată. Deși este greu cu doi copiipe lângă mine, mie așa îmi este cel mai bine.

Mă văd mamă de trei copii- întotdeauna mi-am dorit două fetițe. Timp de 7 ani am fost mamă de baiat şi eram tare mândră.  Azi sunt mamă de băiat şi fată şi sunt împlinită. De la o vreme( cam din perioada sarcinii), atât eu cât si EL ne mai dorim un băiețel. Acest lucru nu se va întâmpla(90%) pentru că e frumos să visezi, realitatea e aproape întotdeauna diferită.

Nu am mâncat niciodată fructe de mare– să nu le văd. Vă cred pe cuvânt că sunt bune, dar vă promit că nu o să gust never. Nu mă întrebați de ce, nu ştiu să vă răspund.

Iubesc cafeaua– cred că beau 1L de cafea pe zi. Cred. Aş bea mai multă dacă mi-ar permite organismul. Pur şi simplu nu îmi imaginez viața fără cafea. Pentru mine dimineața perfectă este o oră pe laptop cu o cafea bună. Şi prânzul perfect la fel. Si cina😃

Nu îmi place să ies din casă– cel mai mult am stat în casă trei luni( acum vreo 11 ani). Dacă ar fi după mine nu aș ieși cu lunile. Mi-ar plăcea să pot să stau o lună în casă, să scriu, să mănânc, să dorm și să o iau de la capăt.

Dezordinea si dezorganizarea parcă fac parte din mine- una dintre cele mai mari dorințe este să devin un om organizat și ordonat. Pierd lucruri, nu am program, toate in viața mea sunt vraiște, daaaar frumoase! Cu toate astea îmi doresc să fac un program bine stabilit( am reușit o perioadă și a fost minunat), să mă folosesc de agenda mea minunată și să respect propriile reguli. Știu sigur ca asta m-ar ajuta mult atât cu blogul cât și în viața personală.

Râd mult- dacă am cu cine. Sunt un om pozitiv în general. Cu mine este greu să te plictisești. Râd mult, fac haz de necaz, glume bune sau mai puțin bune, încerc să depășesc orice problemă cu zâmbetul pe buze. Asta după ce mi-am plâns suficient în pumni, căci om sunt și eu

 

Astea sunt câteva dintre lucrurile pe care nu știu dacă le știați despre mine. Aș putea continua, dar îmi dau seama că nu tind spre a-mi scoate calitățile în evidență și asta nu e bine pentru imaginea mea de divă. Glumesc, evident. Asta sunt și așa mă prezint. Ar mai fi un milion de lucruri, greșeli, fapte bune,  pe care le-am făcut  până la 31 de ani, însă sunt lucruri care țin de intimitatea unui om, unei familii și lucruri pe care nu am de gând să le  discut vreodată public.

Le voi provoca  pe Diana și Simona să ne spună câteva lucruri neștiute despre ele.

 

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.