2019- greu, dar frumos

Am mai scris un articol despre asta. Articol pe care l-am șters pentru că am făcut-o într-un moment de vulnerabilitate. Dăăă, toți le avem și dacă tot anul am fost strong, am zis să o dau în bară așa pe final. Prea mă lăuda lumea că m-am reinventat, că am crescut frumos, că evoluție și alte cele. Uite, nu sunt perfectă, o mai dau din când în când în bară. E ok și așa, vă zic. Nu se moare din asta😜

Un pic de nebunie te ajută să vezi ce nu îți place la tine, unde și ce ai vrea să schimbi, iar eu sunt într-o continuă schimbare. Deci să revenim cu picioarele pe pământ și să creștem.

A fost cu adevărat unul dintre cei mai grei ani din viața mea. Dacă mă gândesc la tot zbuciumul pe care l-am trăit cu bunica aș putea să spun că 2019 merită șters din calendar, dar nu îl voi șterge, dimpotrivă îl voi purta în suflet ca pe ceva care să îmi amintescă despre viață, despre faptul că avem doar una aici pe pământ și că este responsabilitatea noastră să o trăim așa cum știm și putem mai bine.

A fost anul în care am plâns. Mult. Foarte mult. De cele mai multe ori singură și asta pentru că așa am ales,dar nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc că și mie îmi este uneori dor și greu, că și eu am zile în care efectiv nu mai pot duce atâtea câte se întâmplă. Asta nu mă face mai slabă, ci doar mai umană și orice om din lumea asta cară cu el tot felul de emoții,important este să le recunoaștem, să le acceptăm. Să o facem pentru noi, pentru nimeni altcineva nu este mai important ceea ce simțim noi.

Am râs. Rar,dar din tot sufletul. Cu toată ființa mea. Am făcut glume, haz de necaz, am gustat umorul altora și m-am uitat chiar și la o comedie. Ba chiar mi-am promis că anul care vine renunt la filmele de dragoste și le aleg pe cele de comedie. Doar vorbeam despre schimbări.

Am iubit. Cât și cum am știut mai bine. N-aș putea să spun că iubirea mi-a adus doar fericire, dar învăț zi de zi să ajung să fiu în echilibru, să iubesc atât cât să nu doară. Să mă iubesc pe mine ın primul rând. Să nu mai am așteptări. Treaba asta cu asteptarile este de fapt cea mai mare problemă, a noastră, a oamenilor. Ne așteptăm de la ceilalți să facă pentru noi lucruri, să ne demonstreze, să ne arate că suntem importanți pentru ei. In realitate putem să ne oferim tot ceea ce așteptăm de la ceilalți. Și încă cum și cât!

În final a fost anul în care eu am evoluat cel mai mult și frumos. Am muncit mult ca să ajung să fiu în echilibru, să mă iubesc, să mă respect, să mă accept așa cum sunt. Desigur… Mai sunt evenimente din viață care te zdruncină și atunci îți bagi cracii în tot ceea ce ai ınvățat, dar având o bază te ridici, te stergi de praf şi mergi mai departe.

Mă așteaptă în față o viață frumoasă și un an bun. Știu, simt eu asta. Anul ăsta vor fi puține emoții și multă muncă, voi face tot ce îmi stă în putință pe plan profesional și voi ajunge acolo unde știu că pot.

Pentru Anul ăsta și toți anii din viața mea mi-am promis că nu voi mai tolera nimănui să mă trateze altfel decât merit și că voi pleca în liniște din orice fel de relație care nu mă împlinește. Furtună am fost destul, aleg liniștea, aleg să mă iubesc și să mă respect. Aleg să fiu atât de bine cu mine încât să știu când și unde să pun limite, să înțeleg din timp când ceva sau cineva nu e potrivit pentru mine.

2019,nu regret nimic din ce am trăit. Mi-ai adus de toate și m-ai crescut frumos, dar e timpul să te las în urmă și să îmi trăiesc cel mai frumos an cu putință. Totul e mâinile mele, iar eu habar nu aveam cât de multe pot!

Articolul precedentCrăciun de poveste
Articolul următorTe ai pe tine și ai tot

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Garaje metalice

În Aprilie se împlinesc șase luni de când am permis și mașină. În sfârșit...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Ți-ai găsit sufletul pereche? Sau poate geamăn?Ești într-o relație...

Pe Andreea Croitoru o știu din online. M-a atras din prima energia ei și...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Fototerapia- Interviu cu Roxana Cimpoeru Ilie

Pe Roxana Cimpoeru Ilie o știu de aproximativ un an din online și de...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.