More
  Interviuri Acasă este acolo unde te cheamă sufletul și nici în vacanță nu-i...

  Acasă este acolo unde te cheamă sufletul și nici în vacanță nu-i ca acasă

  Este ora 05:00 când scriu acest articol. Tocmai am intrat pe usă, am lăsat bagajele și am pregătit copila de somn. Sunt în sfârşit în apartamentul meu închiriat, unde locuiesc de fix un an și mi-a fost dor de el ca și cum ar fi al meu din toată viața asta și încă vreo două dinainte. Alarma falsă cum că m-a plesnit o conjunctivită, care a trecut așa imediat de la o picătură ne-a trimis mai repede cu o noapte înapoi acasă.

  Partea bună este că nimeni nu regretă, dimpotrivă toată lumea e fericită, iar eu mi-am promis că următorii ani nu mai vreau la mare. Nu pentru că aș fi avut o problemă cu marea, nu, nu, dacă se mută marea la mine o iubesc în continuare, dar eu atâta drum cu copiii după mine nu mai merg.

  Au fost câteva zile de vacanță și mi-au prins bine, chiar dacă în acest moment sunt cu mult mai obosită decât atunci când am plecat.

  Am învățat să fiu mai relaxată în privința curățeniei. Da, nu am nimerit în cel mai curat apartament, desi arăta foarte bine și mobilier aproape nou, însă deși curățenia lăsa de dorit pentru gusturile mele am reușit să șmotruiesc doar o dată și să profit de o relaxare cum de mult nu am mai trăit. În fond aveam nevoie de un pat curat unde să dorm și o baie. Deci am supraviețuit și fără să fac curățenie și am profitat citind, scriind sau pur simplu lenevind. De fapt eu așa ımi încărcam bateriile pentru ieșirile cu Bianca,care la fiecare ieșire avea două treburi mari și late:să cumpere tot felul de chestii și să plângă până și pentru faptul că s-a plictisit de dat în mașinuțe. Cine le-o fi inventat! 🙈

  A fost vacanța în care am înțeles că e mult mai mișto să trăiești clipa de azi decât să te întrebi cum va fi ziua de mâine.

  Am mai învățat și că acasă este acolo unde te cheamă sufletul și că deși nu am casa mea, muncesc pentru ea, însă scopul meu în viață este să fiu fericită. Acasă este acolo unde te cheamă sufletul și nici în vacanță nu e ca acasă. Acasă este acolo unde miroase,, a tine” și unde în toată dezordinea tu ai ordinea ta. Acasă e acolo unde ieși afară și dai bună ziua, unde se aud copii râzând, plângând, jucându-se în spatele blocului și recunoști fiecare glăscior auzit.

  Acasă e oriunde în lume, unde simți că ai putea trăi o viață și încă vreo cinci.

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Iubire cu porția

  Dintotdeauna am știut că eu o să scriu o carte, însă niciodată, dar niciodată nu am putut să-i găsesc un ,,nume'', altul decât numele...

  Fata mea, să fii cuminte, să ierți și să iubești

  Niciun dor nu doareCum doare dorul meu de tineNiciun om pe lume

  Dare to fly

  Am încă două tatuaje. Proaspete. Faine. Ale mele. Despre mine.Prietena mea aproape că m-a implorat să nu fac...

  Duminică târziu…

  E târziu și nu am somn. Parcă nu-mi găsesc locul, deși știu unde este. Parcă liniștea asta este surdă. Și mută! Eu vreau să...