More
  Interviuri Accesorii recomandate de fete pricepute

  Accesorii recomandate de fete pricepute

  Mulți ani nu am purtat accesorii. De fapt până acum purtam un lănțişor aproape invizibil și  un inel din care au ramas doar urme adânci pe deget şi în suflet.

  Am decis că vreau, pot și merit să fac mai mult pentru mine. Să îți schimbi viața într-o secundă nu este ușor, dar de asta se ocupă destinul. Eu sunt genul de femeie care se bucură de tot ce o încojoară. Primesc şi lucrurile bune şi alea rele în viața mea. Altfel am decis că pe alea bune pot să mi le ofer singură. Pot să încep cu o schimbare, cu mai mult timp pentru mine, cu mai multa încredere. Accesoriile îți dau încredere în tine. Testat. Nu mă mai pot desprinde de ele. E mult spus că îți schimbă viața, dar schimbă ceva în viața ta. Nu aş fi ştiut ce să îmi aleg, am vrut ceva unicat, ceva care să mă scoată din anonimat şi să mă ducă mai des către oglindă. Aveam nevoie. Prea fugisem de ea, de mine în ultima perioadă.

  Anda Andrei mi-a recomandat acest set din  colier şi cercei. M-am îndrăgostit pe loc de el. Mai ales de colier. Mă duce cu gândul la prietena mea de câte ori îl văd şi port pentru că este culoarea ei preferată . E finuț şi merge purtat cu o bluză, cu o rochie, cu aproape orice culoare. Mulțumesc, Anda! Îl voi purta cu drag de ori de câte ori voi dori să mă simt specială.

  Andra Amzuica a vrut sa aducă culoare în viața mea. Verdele este una dintre culorile mele preferate. Ok, nu mi-aş fi cumpărat niciodată un colier verde, dar iată că Andra mi-a arătat cum în viață niciodată să nu spui niciodată. A fost scandal mare cu cea mică. De câte ori îl vede ar trage şi ea de câte o mărgea de pe colier. Noroc că a fost lucrat bine şi cu grijă şi noroc că e al meu! L-am purtat atunci când am fost toată îmbracată în negru(  obisnuiesc să fac această greşeală) şi m-a ajutat să  ies în evidență şi să am mai multă încredere în mine.

  Aveam o cămaşă albă, stearsă, simplă de vreo doi ani. Zăcea prin dulap după ce am purtat-o o singură dată. Aş fi putut să jur că acolo va rămâne. Nici nu ştiu cum nu a ajuns la cineva. Ei, bine, priviți cum a reuşit Alina să transforme cămaşa mea simplă cu aceste accesorii. Eu am rămas fără cuvinte. Nu aş fi crezut că ceva mă va convinge să o scot de la ,, naftalină”.

  Lilu Bijoux mi-a spus că aceşti cercei sunt pentru mine. Se şi vede, nu? Sunt absolut superbi. Nu îi voi purta cu trening, dar la aproape toate ținutele mele se potrivesc. Şi ziua şi noaptea şi în orice anotimp. Mi-a mai spus şi că acest set mi-ar da o stare de bine. Şi da, mov şi verde. Este wow.  Nu ştiam dacă voi avea curaj să îl port. Mi se părea că este pentru femeile îndrăznețe, curajoase, puternice, dar parcă ziceam ceva de schimbări, nu?

   

  Colierul ăsta l-am purtat atunci când am mers la copiii de la Sf Mina. A fost colierul care m-a ajutat să depăşesc emoțiile, să mă simt frumoasă, să pot să zâmbesc când sufletul îmi plângea. I-am spus Danei că îl vreau special pentru ziua în care voi aduce magie în sufletele copiilor. Îl mai port şi prin casă. L-aş recomanda şi mamelor care alăptează. Bebeluşii vor fi încântați să îşi ocupe mâinile cu acele biluțe superbe. 

  Geanta plic din hârtie de la Andrada îmi place foarte mult.  Sunt în vogă aceste genți şi îmi plac mult. Eu imi țin fardurile în ea. Aşa pot să le am în geanta imensă şi să nu pierd fardurile printre biberoane, pamperşi şi alte chestii bebeluşeşti.

  Fetelor, vă mulțumesc, ați reuși să mă faceți să mă simt specială și unică cu accesoriile voastre!

  Pe toate aceste fete talentate le recomand! Fac lucruri minunate şi merităm să purtăm accesorii unicate. Toate merităm.

  Voi ce fel de accesorii purtați în viața de zi cu zi?

  1 COMENTARIU

  1. Raluca draga, mă bucur ca a adus o raza de soare în sufletul tău! Și pt mine face același lucru orice croșetez. Pt ca merităm ! 😘😘
   Sărbători Fericite!!! Și Moș Crăciun sa Îți aducă liniște, putere și înțelegere!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Duminică târziu…

  E târziu și nu am somn. Parcă nu-mi găsesc locul, deși știu unde este. Parcă liniștea asta este surdă. Și mută! Eu vreau să...

  L- povestea ochilor cu gene lungi și lacrimi dureroase

  Ieri am cunoscut-o pe L. O puștoaică de 16 ani, care locuiește într-un centru de ajutor. E frumoasă. E foarte frumoasă. Cu genele lungi...

  Să numărăm bucuriile, lăsați naiba supărările

  Unul dintre cele mai mișto lucruri pe care le-am învățat în anul 2019 a fost,, recunoștința''.Atunci când am citit prima oară despre acest exercițiu...

  Când te doare mintea o pui la somn

  Pneumonie. Era fix ce aveam nevoie. Nici nu avusesem de mult timp. Adică câteva luni. Prima oară când am avut am crezut că am...