Am găsit soluția pentru o piele netedă și fără păr

Se pare că vara începe să-și facă simțită prezența mai repede decât îmi imaginam. Este acea perioadă din an când începi să vezi în jurul tău oameni îmbrăcați cu gecile de primăvară și oameni cu tricouri pe ei. Când mi se întâmplă din astea mă simt ca  și cum aș fi picată din cer, vă  zic sincer!

 

Mi s-a întâmplat chiar ieri să mă întâlnesc cu o mămică. Amândouă eram cu fetele noastre, care sunt  de aceeași vârstă. Fetele le îmbrăcaserăm cam la fel, dar noi…ooo, noi ziceai că venim una de la munte, una de la mare. Ea purta tricou cu mânecă scurtă, eu purtam geaca mea de primăvară. Ne-am amuzat la început pe această teamă, apoi ca și cum urma să vină sfârșitul pământului, ci nu vara, am început să ne panicăm pe un subiect atât de cunoscut mamelor de copii mici: EPILAREA

-Vai, vine vara, nici epilată nu sunt!

  • Ei, lasă că nici eu! Cine mai are timp? Asta mică nu mă lasă mai mult de 10 min singură în baie.

  • Aha, deci nu ne mai epilăm! Eu și glumele mele, dar în realitate am început să mă panichez.

Dacă înainte de a fi mamă nu vedeai fir de păr pe picioarele, mâinile mele și alte părți ale corpului, în afară de podoaba capilară, acum nu mă mai pot lăuda în această privință. Să merg la salon? Păi mergeam să mă pensez și parcă și asta îmi permit prea rar. Am renunțat la unghiile cu gel pe motiv de copil mic și dependent de mamă. Nu, exclus epilat cu ceară la salon. Exclus plecat de acasă fără ea atât de des, că doar plec, dar nu am numai datoria de  a avea grijă de mine. Mai sunt și alte treburi care înseamnă tot plecat fără copil.

Bic-ul cel de toate zilele și urmările lui

Pentru mine bic-ul a fost ok mulți ani. Nu, m-am plictisit de el, nu sunt genul de femeie cu păr des și fermecător, deci trăiască bic-ul, căci l-am folosit cu succes de câte ori vedeam un firicel pe pielea mea netedă și catifelată. Ei bine, de la o vreme, sa fie cam un an, acest ritual de a căuta fire de păr și a le elimina la fiecare duș, a devenit ceva greu de suportat. Nu doar pentru că cele zece minute pe care le petrec singură în baie nu îmi mai permit, ci pentru că fin cauza acestui bic pe care eu îl foloseam cu succes, am ajuns să fac tot felul de iritații imediat  după folosire. Nu vreți să știți cu ce mâncărimi, usturimi și bubițe mă confrunt. Nici crema de levănțică, de miere, de nimic nu își face efectul. Nici uleiul de cocos. Nimic. Așa am ajuns să îl folosesc mai rar, adică la o săptămână, pe prietenul meu bic-ul. Pielea de pe picioarele mele nu mai este netedă și catifelată. La naiba, cândva mă mândream cu asta!

Soluția pentru piele netedă și fără păr

Cu fix un an în urmă îmi povestise cineva despre un epilator, care cică după câteva utilizări, făcea minuni. Adică minuni din alea minunate, la care visăm toate, gen singurul loc în care să ne mai crească părul să fie capul.

Ieri, fiind disperată că vine vara și eu va trebui să îmi etalez fustele mele colorate cu niște picioare pline de bubițe, ori cu păr, depinde ce aleg, am căutat să găsesc ceva, altceva, pentru îndepărtarea părului. Este fix ce îmi povestise tipa respectivă cu un an în urmă despre îndepărtarea părului cu ajutorul IPL.

Care sunt avantajele epilării cu IPL

-în unele cazuri poți seta aparatul în funcție de culoarea pileii. Nu m-aș fi gândit la așa ceva niciodată. Se pare că este importantă această setare.

-După doar trei tratamente reducere cu până la 92% creșterea părului, conform site-ului acestui producator de aparate pentru indepartarea parului Să fim serioși, toate ne dorim asta, cel puțin eu, pornind de la această dorință am ajuns să descopăr variantele posibile pentru acasa de a te bucura de lipsa parului.

-Un alt avantaj pentru mamici l-am gasit la un acest model- Philips Lumea Prestige

-Este singurul IPL care funcționează cu și fără fir. Da, este minunat să te poți epila în oricare loc din casă.

– Tehnologia profesională Lumea IPL previne în mod sigur creşterea părului sub piele. Cine nu are această problemă, dar mai ales cine nu își dorește să scape de ea?

– Pielea rămâne netedă și fără păr timp de opt săpămâni. Da, da, asta își doresc femeile, fără păr, piele fină, catifelată, picioare de invidiat. 
– Foarte important! Nu doar pentru picioare, ori mâini poți folosi IPL, pentru că este primul aparat din lume cu accesorii curbate pentru diferite zone ale corpului. Pam, Pam, ăsta este de luat acasă, zic eu!
Acum că am rezolvat problema pielii netede si fără păr, că am soluția pentru îndepărtarea părului, eu zic că pot comanda liniștită un milion de fuste în cele mai vii culori posibile. Mi-am promis să strălucesc vara asta, așadar trec la fapte de acum.
Găsiți minunea pentru îndepărtarea părului  chiar aici, vedeți că sunt și promoții!
Sunt curioasă, l-a folosit cineva? Cum vi se pare? Nu cred că sunt singura femeie,  care caută soluții pentru îndepartarea părului.
Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Garaje metalice

În Aprilie se împlinesc șase luni de când am permis și mașină. În sfârșit...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Murim de acest virus nenorocit sau ne nenorocesc comercianții...

Mă simt ca și cum aș fi la școală și cer voie la doamna...

Ți-ai găsit sufletul pereche? Sau poate geamăn?Ești într-o relație...

Pe Andreea Croitoru o știu din online. M-a atras din prima energia ei și...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.