Andreea Dumitrescu-make-up artist

Pe Andreea am cunoscut-o pe facebook. Nu știu cum, dar o aveam în lista de prieteni. Nu vorbisem niciodată. Nu știu dacă ea îmi citea blogul, dar eu mă minunam de fiecare data de treaba pe care reușea să o facă cu fiecare clientă care îi trecea pragul.

Când am stabilit data pentru botezul Biancăi primul lucru pe care l-am făcut a fost să o contactez pe Andreea ca să fiu sigură că nu rămân ,,rățușca cea urâtă ”la un eveniment atât de important în viața mea. Nu vorbisem la biserică pentru ora botezului, nu știam în ce mă voi îmbrăca nici la ce restaurant va avea loc evenimentul, dar știam cine se va ocupa ca eu să arăt bine.

A fost primul make-up profesional din viața mea. Primul, dar nu va fi ultimul. Știu, poate veți spune că nu pot să afirm despre un make-up artist că este bun atât timp cât nu am stat și pe scaunul altora. Eu îmi permit să spun că este un make-up artist foarte bun și că nimeni și nimic nu mă va convinge ca data viitoare să merg la altcineva.

Deși Andreei nu îi place să mă audă zicând așa, pe mine m-a transormat. Poate nu am eu încredere în mine, poate mă văd mai urâțica deși sunt conștientă de trăsăturile mele( câteva) frumoase, dar în momentul în care am plecat de la ea am fost altă femeie. Mă uităm în oglindă și nu mă recunoșteam. Este ciudat să vorbești cu tine și să ai senzația că nu ești tu. Va zic!

Acesta nu este un advertorial. Nu sunt plătită să fac publicitate unui om care a muncit enorm ca să ajungă aici. Nu are nevoie de asa ceva, are nevoie doar de oameni care sa aprecieze cu adevarat ceea ce face si asta este felul meu de a-i arata cat o apreciez.

Este un articol despre experinta mea cu Andreea Dumitrescu și despre primul meu machiaj profesional.
Dacă v-o recomand este pentru că îmi doresc să fiți și voi mulțumite atunci când plătiți pentru astfel de servicii.

Celor care nu sunt din Craiova le recomand să aleagă cu atenție și prin recomandări de încredere un make-up artist căci nimeni nu cred că își dorește să îi pice genele în farfurie, să îi curgă machiajul dacă lăcrimează în timpul unui eveniment ( eu am plâns la biserică și machiajul era intact) sau să se dea cu ruj din oră în oră.

Pe mine m-a ținut machiajul doua zile, iar genele cinci. Aș putea să merg relaxată o data pe săptămâna la Andreea și să fiu mereu machiata, însă știu că nu este bine pentru tenul meu și atunci aștept cu nerăbdare fiecare eveniment la care trebuie sa merg doar ca să o mai văd pe Andreea.
O găsiți aici. Se ocupă și cu aranjamente florale și este la fel de pricepută. Oameni ca ea să tot cunoști.
Voi ce experiențe aveți legate de make-up artiști?
Așa a fost machiajul meu pentru botez. Îmi pare rău că nu am o poză dinainte. Mi-aș fi asumat, doar că să mă înțelegeți de ce scriu azi despre Andreea.

Articolul precedentVa pup, PA-PA!
Articolul următorPrietenii vechi in colt de suflet
Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Întoarce-te la tine

Întoarce-te la fetița aia mică care își iubea fiecare părticică a corpului, se analiza...

Ce ai face dacă ai ști că mâine nu...

Am primit întrebarea asta pe email și m-a cutremurat. Apoi am înțeles de ce....

Panna cotta

Nota:  Încep prin a spune ca rețeta îmi aparține. Mai bine spus,este o rețeta...

Cum mi-am dat seama că sunt însărcinată

Multe femei, aș spune chiar majoritatea, își dau seama că sunt însărcinate înainte de...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.