Acasă Diverse Aparatul pentru epilarea definitiva, cea mai buna inventie pentru mame

Aparatul pentru epilarea definitiva, cea mai buna inventie pentru mame

429
0

Epilare definitiva

Cum va sună, dragi femei, mame şi chiar şi vouă celor care încă copilariti şi va apucă toţi nervii atunci când trebuie va epilati? Nu-i aşa este visul oricărei femei?
Nu am aflat demult despre aparatele pentru epilare definitivă, iar atunci când am aflat am lăsat informaţia mi zboare pe lângă urechi, fiind convinsă nu îmi voi permite acest lux.
Ei bine,  dacă tot stau acasă şi cresc copiii, îmi mai permit din când în când caut diferite metode de a-mi uşura absolut toată munca pentru nu, nu este deloc uşor fii şi casnică şi mama şi soţie îngrijită şi doamna elegantă pe stradă.
Şi timp? De unde timp ca arăţi ca scoasă din cutie? Greu, fetelor! Pentru o mama conteaza si un minut, voi ştiţi ce spun. Te duci la dus şi pentru tot din lipsa de timp nu mai mergi nici la salonul de la colţ, te apuci totuşi te ,, epilezi” cum ştii tu mai bine, cu bic-ul, evident. De cele mai multe ori termin şi treaba asta cam după trei duşuri aud urlătoarea numărul doi pe numele ei Bianca şi nu mai ştiu cum şterg mai repede spuma de pe mine ca fug la ea. va mai spun şi irit? Nu va mai spun!
Dar nu sunt eu deşteaptă şi cea mai cuminte soţie din lume? Păi cum nu? Nu vine acum Moş Crăciun? Nu vrea dragul meu bărbat o soţie cu timp mult şi mereu fresh? Ba vrea! Şi eu vreau tot aşa fie soţia lui aşa un aparat epilare defintivă este trecut pe lista Moşului.
Fetelor, nu ezitaţi treceţi asta la dorinţe cu numărul 1 şi scris mare cât se vadă de la doi metri.

 De ce sa cumperi un aparat epilare definitiva:

– Preţul este unul bun, orice femeie, fie ea şi casnică reuşeşte strângă banii ăştia cam in  două luni dacă pune un 10-15 lei pe zi la puşculiţa. Mai puţin de un pachet de ţigări în cazul fumătoarelor
-Dacă obişnuiţi mergeţi la salon, cu banii aia în puţin timp va achitionati acest minunat aparat şi nu uitaţi la salon va duceţi o viaţă, dar acest aparat este pentru epilare DEFINTIVĂ
-Veţi avea timp mai mult va relaxaţi la dus dacă sunteţi ca mine care în  15 minute trebuie fie şi epilată şi curată şi îmbrăcată cu copilul deja în braţe
-Va veţi simţi mai libere, mai frumoase, mai ingijite, mai bine, într-un cuvânt.
-Economisiţi banii daţi la saloane şi timpul pierdut pe un lucru de care aveti nevoie, dar nu e o placere deosebita nici macar atunci cand mergeti la salon pentru ca doare al dracului de tare
-Scăpaţi de o grijă în plus dintre sutele  pe care le are o femeie care se respectă şi vrea fie mereu impecabilă.
Motive ar mai fi multe, însă opresc aici şi o va arăt doar un exemplu de aparat pe care spuneam şi-l poate permite aproape orice femeie care investeşte în imaginea ei.
Aparatul Silkn Glide – epilator IPL este aparatul pe care si-l poate permite orice femeie care stie ce sa ceara barbatului, vorba aia. Lasand gulma la o parte, aparatul asta ne  poate ajuta foarte mult atat pe noi cat si pe sot,( asta ca sa-l convingeti mai usor)pentru ca este:

– primul epilator HPL care iti asigura epilarea definitiva pentru tot restul vietii (50.000 impulsuri)

– primul epilator cu lumina pulsata (HPL) fara consumabile

– primul epilator HPL ergonomic cu dimensiuni reduse de numai 200 grame

– primul epilator care permite epilarea prin alunecare – un impuls pe secunda

– 3 cm patrati suprafata de epilat prin declansarea unui impulssilkn-glide-epilator-ipl

Din punctul meu de vedere este una dintre cele mai bune investitii pe care le poate face o femeie pentru ea sau cel mai bun cadou pe care il poate aduce Mosul, dupa caz:)

Va doresc ca Mos Craciun sa fie darnic si bun si sa va aduca ,,epilare definitiva”! Stiu ca este o urare unica, dar care va surade tuturor femeilor, in special mamelor fara timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.