Avantajele farmaciei online

Întotdeauana mi-a plăcut merg mai mult într-o farmacie decât în mall la cumpărături. Nu, nu pentru mirosul de medicamente, nici pentru a aştepta la şirul indian de la tejghea şi nici de dragul unor farmaciste, care de multe ori m-au dezamăgit. Îmi plac farmaciile pentru acolo găsesc soluţii la toate problemele legate de sănătate, indiferent doare ceva, am probleme cu kilogramele în plus, îmi cade părul sau am o problema care ţine de dermatologie.
De când sunt mama pentru a doua oară pur şi simplu nu mai am timp, răbdare şi nervii necesari merg la farmacii, nici cea mai apropiată farmacie de mine nu a reuşit să  facă o vizitez mai des, deşi nevoile mele s-au dublat, practic. Nu îmi permit pierd mult timp aşteptând fie servite cele două, trei, cinci sau zece persoane din faţa mea, iar preţurile mi se pare exagerate de cele mai multe ori.
Am apelat la prietena mea, în speranţa va ajuta cu produse dintr-o farmacie ieftină din Iaşi, ea locuind acolo şi având o fetiţă mai mare. Mi-a spus ajută, dar că va dura ceva timp şi nici ea nu mai vizitează atât de des farmaciile de când a descoperit farmacia online Medik-on.ro de care este foarte mulţumită.
Mi-a făcut un mare bine, nu pentru moment, ci pentru totdeuana. E atât de uşor, atât de rentabil, atât de relaxant cumperi tot ce ai nevoie de pe Medik-on încât nimic nu mai face merg într-o farmacie şi lovesc de diferite neplăceri, care personal afectează având în vedere am în braţe un copil de numai 5 luni şi altul de 7 ani de mâna.
Ştiu sunt multe mămici care urăsc meargă la farmacie, deşi  avem nevoie în primele luni de viaţă ale puilor noştri mai mult decât de mâncare, aşa m-am gândit va recomand farmacia online şi va enumăr avantajale de a face cumpărăturile de aici.

medik-on.ro

Avantajele farmaciei online:

AI CAT TIMP VREI TU- nimeni nu este în faţa ta, nimeni din spatele tău nu aşteaptă nerăbdător termini mai repede nu îl mai treacă toate apele până ce îi vine rândul. Într-o farmacie online ai timp nu numai cumperi, ci bei şi o cafea, te joci cu copilul, mai dai o tură cu aspiratorul pentru aşa cum am spus, ai timp mult, exact cât vrei.

STII EXACT CE CUMPERI dacă într-o farmacie din oraşul tău poţi avea produsul în mâna şi crezi asta este avantajos, te înşeli. Nici o farmacista nu îţi va pune produsul în mâna îl gusti, miroşi şi pipăi, nu va aştepta găseşti informaţiile utile despre el şi nu prea vei avea ocazia îl dai înapoi căci de multe ori mie mi s-a întâmplat trezesc şi cu bonul în mâna. Într-o farmacie online ai timp întrebi, cercetezi, ştii exact ce produs cumperi. Dai un clik şi aştepţi produsul ştiind dinainte despre beneficiile şi reacţiile acestuia. Clar, preferi şi tu ca şi mine ştii ce produse cumperi.
PRETURILE CONTEAZA – Nu am cunoscut oameni care spună pentru ei nu contează banii, indiferent de statutul social. De cele mai multe ori într-o farmacie online vei găsi preţurile cu mult mai mici decât în farmaciile din oraşul tău. Este de înţeles acest lucru, însă pentru ţine contează cumperi un produs ieftin şi bun despre care ştii exact tot ce trebuie, mai ales atunci când faci cumpărături pentru copii. Reducerile şi promoţiile nu lipsesc din farmaciile online, tocmai din acest motiv farmacia online are încă o bilă albă.
GASESTI TOT CE ITI DORESTI mi s-a întâmplat de nenumărate ori merg la mai multe  farmacii şi nu găsesc un anumit produs. Nimic mai frustrant decât alergi prin oraş, să plăteşti taxiuri, te loveşti de un ,,nu avem” aruncat pe sub ochelarii unei farmaciste plictisite. Am plecat de multe ori cu un gust amar. De când cumpăr din farmacia online, nu mi s-a întâmplat niciodată nu găsesc produsul dorit, ba chiar l-am luat de multe ori la un preţ redus, aşa cum spuneam mai sus.
Cu un click si un apel ai farmacia acasa da, pare ireal, însă eu aşa văd lucrurile. Este atât de simplu stai în casă, inconjurata de copiii tăi şi cu un click pui produsul în coşul farmaciei online, încât eu nu renunţă la acest lucru nici plătită. Trimiţi comanda, apoi primeşti un apel de la curier care te anunţă ,, farmacia s-a mutat la ţine acasă”.
Ce alte motive îţi mai trebuie ca  alegi faci lucruri pentru ţine şi copiii tăi, în loc mergi într-o farmacie unde aştepţi minute în şir cu ei la coadă, nu ţi se vorbeşte tot timpul frumos şi nici nu este cel mai frumos miros din lume?

medik-on.ro

Personal nu renunţa la această plăcere a mea de a face cumpărături online, prefer fac cumpărături după ce documentez bine despre fiecare produs, stau mai mult lângă copii şi beau o cafea caldă în timp ce relaxez într-o farmacie online.
Încearcă şi tu! VA DEVENI MICA TA PLĂCERE DE CARE NU TE VEI MAI SATURA!

23 thoughts on “Avantajele farmaciei online

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: