Avi recruteaza asistenti medicali generalisti

Unul dintre cele mai triste lucruri care se intampla in tara noastra si care m-ar convinge sa plec de acasa este faptul ca tot mai multi oameni cu facultate nu au locuri de munca intr-un domeniu in care aceasta sa le fi fost de folos.

Noroc ca nu am mers la facultate. Atunci nu mi-am permis. Acum nu as mai vrea.  Abia acum imi spun asta dupa ce ani de zile ma frustra faptul ca toti prietenii mei aveau facultatea terminata  si eu nu. Si azi e cam la fel, majoritatea au facultate. Eu, nu. Nu ii ajuta cu nimic pe cei mai multi dintre ei. Si nu, nu o spun fericita. Ma repet, este trist sa faci o facultate si sa fii nevoit sa pleci din tara ta ca sa lucrezi.

Ne plangem ca in Romania nu avem medici buni pentru ca au plecat din tara. Nu sunt de acord cu faptul ca nu avem medici buni in tara noastra. Deloc. Insa stiu ca pleaca multi tineri care au terminat medicina pentru ca aici nu gasesc un loc de munca. Mi-ar placea sa nu se intample asta doar ca nu e placut nici sa termini o facultate si sa vinzi haine in bazar pentru ca trebuie sa traiesti.

Putini pleaca dupa proverbul,, caine surd la vanatoare”, putini cred si in companiile care recruteaza personal, insa cumva trebuie sa se gaseasca solutii pentru a activa in domeniul ales.

Ideal ar fi ca inainte de a depune Cv pentru locul de munca ( in orice domeniu), sa cunoastem compania pentru care vrem sa lucram, mai ales atunci cand se pune problema sa plecam in strainatate.

AVI GMBH este una dintre putinele companii care se intalneste cu potentialii candidati pentru a oferi raspunsuri la toate intrebarile pe care le au acestia.

AVI GMBH  vine si in Craiova in data de 15.08.2017 intre orele 10:00 -13:00 si  15:00:18:00 pentru a da detalii asistentilor generalisti care au decis sa munceasca in strainatate.

Cine este AVI GMBH

– o companie din domeniul plasamentului de forta de munca care a fost fondata in anul 2011 de catre doamna Klara Frenzel

– este specializata in plasarea candidatilor din UE si ofera  locuri de munca atractive si sigure in caminele si institutiile de sanatate din Germania

– ofera locuri de munca pentru persoane cu sau fara experienta

– nu implica costuri pentru candidati

CE OFERA:

– contract de munca pe perioada nedeterminata

– salariu net lunar intre 1300-1500 euro pana la obtinerea recunoasterii diplomei pe teritoriul Germaniei

AVI va consiliaza in urmatoarele aspecte:

– organizarea tuturor documentelor necesare

– alegerea unei scoli de limba in Romana si Germana

– facilitarea gasirii unei locuinte temporare

– rezolvarea documentelor la autoritatile din Germania ( primarie, administatia financiara,casa de asigurari de sanatate, banca

Daca esti asistent generalist si nu ai un loc de munca in tara ta, daca iti doresti sa lucrezi in domeniu si AVI crezi ca este compania care te poate ajuta, vino pe 15.08.2017 la intalnirea care s-ar putea sa iti aduca jobul la care ai visat si pentru care ai invatat cativa ani.

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Întoarce-te la tine

Întoarce-te la fetița aia mică care își iubea fiecare părticică a corpului, se analiza...

Ce ai face dacă ai ști că mâine nu...

Am primit întrebarea asta pe email și m-a cutremurat. Apoi am înțeles de ce....

Panna cotta

Nota:  Încep prin a spune ca rețeta îmi aparține. Mai bine spus,este o rețeta...

Cum mi-am dat seama că sunt însărcinată

Multe femei, aș spune chiar majoritatea, își dau seama că sunt însărcinate înainte de...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.