Acasă Ma inspira Azi vă recomand cinci dintre blogurile citite de mine săptămâna asta

Azi vă recomand cinci dintre blogurile citite de mine săptămâna asta

114
0

Săptămâna asta nu am scris deloc. A fost o săpămâna grea cu răceli, stat acasă, mers la analize, frici, emoții, de toate, însă de citit am citit. Cărți și bloguri. Azi vă recomand cinci dintre blogurile citite de mine săptămâna asta:

Pe Simona Zaharia o știu de pe facebook și îmi place mult cum scrie, cum povestește despre Iris și Zmeu, dar mai ales ador postările și articolele cu glumele fetiței ei  blonde. Așa că și săptămâna asta a picat la fix un articol pe care îl veți citi cu zâmbetul pe buze sau gura pâna la urechi, dupa stare. Îl găsiți aici

,,– Mama, eu și tata avem un secret.
– Îhî, bine.
– Nu vrei să ți-l spun?
– Păi dacă mi-l spui, atunci n-o să mai fie secretul vostru.
– Dar eu vreau să-ți zic. Că e amuzant.
– Bine, haide, spune-mi secretul.
– Mai devreme, când ai ieșit din cameră, tata a zis că azi ești veselă exact ca un cor de bocitoare. Ți-am zis că-i amuzant, nu?”

Florina Badea a scris un articol pe sufletul meu și al multor mame. Da, despre copii. Ai noștri, ai tuturor. O găsiți aici și vă recomand să o urmăriți, pentru că avem foarte multe de învățat de la ea.

,,Ați observat că până și educatorii ne dau feedback despre copii doar când au ceva rău de zis? Dacă lucrurile merg bine la școală/grădiniță, nu te oprește nimeni să spună ce grozav a fost copilul în ziua respectivă. Dar dacă a avut loc un incident în clasă și copilul s-a evidențiat în mod negativ, e primul lucru pe care îl vom auzi la finalul zilei. E de perspectivă. ”

Ana Nicolescu a scris pe Mămica Urbană un articol în care nu ai cum să nu te regăsești ca mamă. Cumva toate trecem prin niște etape, copiii noștri trec prin niște etape. Noi și ei avem niște nevoi, fiecare pe ale lor. Articolul ăsta al Anei, ca multe altele este despre trezire din punctul meu de vedere, dar mai bine vă las pe voi să-l citiți aici.

,,Copiii noștri sunt cea mai mare oportunitate să ne descoperim pe noi înșine. Atât de generoși sunt. Copiii mei merită trezirea mea.”

Denisa Manica este unul dintre bloggerii pe care îi apreciez foarte mult, dar mai ales omul pe care eu îl admir cu toată ființa. Scrie atât de natural, încât nu ai cum să nu vrei mai mult. Aici a scris despre cele cinci minuni ale unei săptămâni anapoda.

,,Data viitoare când mă voi mai plânge că nu am timp, sper să îmi aduc aminte că am tot timpul necesar. Doar că el se împarte între diversele roluri și angajamente pe care mi le-am asumat. V-ați făcut vreodată inventarul să vedeți la câte sunteți înhămați? Iată un gând cu care să rămâneți după acest articol scris în grabă, cu întârziere, cu puțin timp la dispoziție pentru editare.”

Alexanadra Lopotaru-  a scris trei cărți și scrie demențial despre toooot ce se poate, însă atunci când povestește despre fiul ei e nevoie de un bax de șervețele. Primul cuvânt care îmi vine în minte atunci când aud numele Alexandrei este TALENT! Săptămâna asta a scris despre cum a slabit patru kg și găsiți articolul aici, dar vă recomand să poposiți pe blog și să luați șervețele cu voi. Nu , nu scrie despre lucruri triste, dar articolele ei ating și cel mai ,,insensibil”om.

,,Şi, ca să vedeți cum îmi funcționează mie scăfârlia, mai era un aspect ascuns, în subconştient. Un pretext, de fapt. Îmi spuneam că, deşi nu sunt pregătită pentru al doilea copil, ce mă fac dacă se întâmplă? Slăbesc ca să mă îngraş iar? Depun atâta efort în zadar?”

Voi ce bloguri mai citiți? Ce recomandări aveți ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here