Acasă Colaborari Base one- poveste fără sfârșit

Base one- poveste fără sfârșit

1257
0

Au trecut aproape două luni de când am terminat cursul de unghii cu gel. Am senzația că a trecut un an, nu știu de ce, probabil datorită faptului că am mai făcut asta și în urmă cu trei ani. De fapt primele mele geluri au fost cumpărate acum mulți ani, geluri no name, geluri pe care nu le recomand și care cred că nici nu mai sunt pe piață. Apoi, când am ajuns la primul meu curs am lucrat cu base one, am învățat cum se face acel apex, care multora ne dă bătăi de cap. Gelurile Base one pentru mine rămân gelurile cele mai bune PENTRU ÎNCEPĂTORI. Faptul că sunt autonivelante, dacă sunt aplicate cu atenție ajută să obținem o manichiură drăguță chiar de la primul nostru contact cu această ,,lume a unghiilor”. Sigur, veți spune că mai sunt și alte geluri autonivelante, însă pentru mine acestea au fost cele mai bune la început de drum, raportându-mă la preț și calitate.
Dacă aș căuta nod în papură și aș vrea neapărat să găsesc un defect, ar fi faptul că acestea curg și că trebuie să aplicăm gelul pe repede-înainte,însă base one are și gelul tick care este PERFECT!
Mă întreabă multe fete ce geluri să cumpere, cum să procedeze, cum e la început de drum(pentru că și eu tot la început de drum sunt. Le sfătuiesc atât cât pot și mă pricep și eu.
Kit-urile base one
În primul rând recomand un curs pentru începători. Categoric. Da, nu contest că sunt fete care nu au făcut cursuri și s-au descurcat impecabil. Sunt convinsă că sunt fete care nu au niciun curs și se descurcă mai bine decât multe care au cursuri în domeniu, dar astea sunt situații rare, iar în primul caz este vorba de foarte mult talent și mai ales de multe ore petrecute pe grupurile de profil, youtube, instagrame. Deci, din punctul meu de vedere, primul pas ar fi cursul de bază.

Dacă vrei neapărat să faci cunoștință cu gelurile înainte de a urma un curs îți recomand kit-urile Base one pe care le găsești aici
Cu unul dintre aceste kit-uri am început și eu și a fost cea mai bună alegere. Folosesc și acum produse base one, îmi cumpăr tot felul de produse de pe site-ul lor, atât pentru că deja cunosc calitatea produselor, dar și pentru felul cum sunt tratată. Da, îmi place ca atunci când plasez o comandă să ajungă relativ repede, fapt care se întâmplă în colaborarea cu Base One. Deci, nota 10 atât pentru calitate, prețuri, dar și pentru seriozitate!

Ce mai găsești pe site-ul base one
Tot ceea ce ai nevoie ca să faci o meserie din acest hobby. Găsești produse atât pentru începători, cât și pentru atunci când deja știi ,,cu ce se mânâncă” această meserie.
Fie că ai nevoie de geluri, ojă semi, lampa led sau uv, aspirator, ustensile, lampă pentru lumină, accesorii, aboslut orice găsești pe Baseone.ro și te asigur de calitatea acestora. Sigur, sunt la nivelul la care îmi doresc să încerc și altceva, însă cumva, Base one rămâne prima dragoste, nu renunț nici acum și nu voi renunța niciodată la aceste produse, fie că voi cumpăra aparatura, gelurile ori accesorii, cumva sunt abonată pentru totdeauna la acest Brand și îl recomand ori de câte ori am ocazia.

Spor la unghiuțe și nu uitați că toate lucrurile făcute cu sufletul ies bine într-un final! Aceasta nu este o meserie ușoară, însă este una care se lipește de suflete și atunci se lipesc si oamenii care te ajută să înveți, să ai materiale, să evoluezi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.