Caci viata mi-e cocktail

Cocktail de viata

Când am decis prima oară sa-mi deschid un blog habar nu aveam daca o sa scriu, daca voi avea curaj, daca tehnologia ma va face praf( m-a facut de multe ori), dar  mai ales nu speram sa ajung pana aici. Stiam ca vreau sa renunț la caietele pe care scriam verzi si uscate si pe care le rupeam ca sa nu le găsească nimeni. Cumva cred ca ma rusinam cu sentimentele mele de tot felul pe care le asterneam pe o coala albă ori de cate ori simteam ca nu mai pot sa tac, dar nici sa vorbesc cuiva. In momentul in care am decis sa îmi deschid un blog primul lucru la care m-am gandit a fost numele. Habar nu aveam ce sa aleg, insa pentru asta exista prieteni asa ca una dintre cele mai bune prietene ale mele ( multumesc, Ra), mi-a trimis o listă cu idei, iar eu am stiut din prima ca acesta este numele care se potriveste cel mai bine. Stiam ca voi scrie despre mine, despre oamenii importanți din jurul meu, despre cum si cate am trait pana la vârsta asta, toate formând un ,, cocktail de viata”. Si asa a luat viața primul meu blog de care uneori m-am despartit pentru perioade scurte; blog pe care mi-am scris bucuriile si tristetile si prin prisma caruia am cunoscut oameni minunați si prieteni adevărați cu aceleasi pasiuni. cropped-12045216_513271508828385_5160657811135599807_o1.jpg

Am cunoscut poteci, iluzii, margaritare, Agurite, Irine, Corine, Ianolii si multe nume care îmi răsuna in minte de cate ori vine vorba despre bloguri si bloggeri. L-am numit acasa si il voi numi asa toata viața mea pentru ca aici este locul unde poposesc sa îmi las bucuriile si tristetile vieții iar astama ajuta enorm sa pot merge mai departe.

Uneori e bine sa vorbesti, alteori e bine sa taci, insa atunci când alegi ,,sa vorbesti „scriind pe un blog iti asumi faptul ca sunt oameni care vor empatiza cu tine sau care iti vor critica punctul de vedere, modul de a te exprima, gramatica si inclusiv felul tau de a fi. Vei întâlni oameni care te vor indragi foarte tare si te vor lauda si oameni care nu te vor suporta si te vor critica( vestile rele circula repede), insa aceasta este frumusețea unui blog, tocmai acest cocktail de viata de pe care vei avea lucruri de invatat sau vei iesi in secunda doi pentru ca nu te regăsești in ceea ce povesteste femeia din spatele lui. Asadar si dupa ce mi-am indeplinit visul de a ma muta in casuta noua, numele blogului meu ramane COCKTAIL DE VIATA pentru ca viața îmi este un cocktail despre care mai am multe de povestit.

12 thoughts on “Caci viata mi-e cocktail

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: