More
  Interviuri Cadouri unicate pentru cei dragi

  Cadouri unicate pentru cei dragi

  Continuăm seria de cadouri unicate pentru cei dragi şi mi-am promis să vin cu idei frumoase şi de această dată, aşa cum sper că am făcut-o în articolul precedent.

  Aşadar cum  gusturile nu se discută atunci cand primim ceva,  m-am gândit  ca aceste  cadouri de sărbatori vor fi primite  cu brațele deschise. Mie imi plac lucrurile unicate, îmi place să surprind oamenii, să aleg cadourile ca şi cum ar fi pentru mine. Deci  am trecut la fapte si veti vedea ce a iesit.

  Am zis că pentru copii, dar cred că mai mult pentru mine am ales aceste ornamente pentru brad. Sunt absolut geniale. Mult mai frumoase în realitate şi îi multumesc Lilianei Radu pe care o găsiți aici.

  Tot pentru brad am ales şi două globulețe de la Dana Cucu.  Unul l-am făcut cadou la o fetiță de un anişor care s-a născut la două zile după fetița mea şi cu care am rămas prietene. Mi se par potrivite pentru micutele noastre. Pe  Dana o găsiți aici. 

  Cum bradul trebuie împodobit bine, frumos, cu gust, anul ăsta vom avea în el şi globulețele prietenei noastre Lia pen care o găsiți aici. Tot de la ea ne-am luat si cea mai frumoasa lenjerie de pat pentru Craciun.

  Cutia asta m-a fermecat. Inițial am vrut să o dăruiesc, apoi am realizat că nu mă pot desprinde de ea. Astfel deja am început să depozitez în ea tor felul de chestii. Dacă vreți să surprindeți o femeie specială din viața voastră vă promit că nu dați greş cu această cutie. O găsiți aici la Nicoleta Lazăr alături de alte minunății.

  Naşii nu îi uităm niciodată. Obişnuim să le facem cadouri personalizate şi unicate, de data asta sper să îi impresionez cel mai mult cu acest set de la Oana Poteleanu Oroveanu care  mi se pare cadoul ideal pentru ei. Pentru naşii mei şi nu numai. Cred că este potrivit şi pentru alte rude la care mergeți de sărbători. Aici gasiti multe lucruri realizate de Oana cu dragoste si pasiune pentru arta.

  Naşa este cu adevărat ca o mamă pentru fiica mea. Îmi este cumnată, prietenă, omul cu care pot să discut orice. De când am văzut aceşti cercei am ştiut că îi vor plăcea mult. Sunt ceva,altceva! Îmi plac mult, dar vor merge cu toată dtagostea la naşa mea pentru că  Maria Dana  a muncit la ei special pentru ea. O găsiți aici, face lucruri minunate.

  Chiar aşa, voi ce cadouri faceți naşilor? Vă bazati pe lucruri care să impresioneze prin simplitate, unicitate şi frumusețe sau pe alea care costă mult şi impresionează în funcție de suma investită în ele?

  Cred că ăsta ar fi un subiect interesant de dezbătut, însă cum mai e puțin şi vine Crăciunul, vă las să comandați repede produsele dorite de la fete şi noi dezbatem data viitoare subiectul cu sumele pe care le investim în cadouri.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Iubire cu porția

  Dintotdeauna am știut că eu o să scriu o carte, însă niciodată, dar niciodată nu am putut să-i găsesc un ,,nume'', altul decât numele...

  Fata mea, să fii cuminte, să ierți și să iubești

  Niciun dor nu doareCum doare dorul meu de tineNiciun om pe lume

  Dare to fly

  Am încă două tatuaje. Proaspete. Faine. Ale mele. Despre mine.Prietena mea aproape că m-a implorat să nu fac...

  Duminică târziu…

  E târziu și nu am somn. Parcă nu-mi găsesc locul, deși știu unde este. Parcă liniștea asta este surdă. Și mută! Eu vreau să...