More
  Mamici talentate Campania Centenar in Centrul Comercial Auchan Craiovita

  Campania Centenar in Centrul Comercial Auchan Craiovita

  Am scris despre multe campanii, am empatizat cu fiecare în parte, însă această campanie a venit, așa, parcă să îmi arate că în viață nimic nu este întâmplător!
  Dacă aș spune cuiva care nu a prea citit la viață lui că două cărți, chiar și doar una, i-ar schimbă viață…nu m-ar crede, știu, însă oamenii care citesc mult știu câtă dreptate am, acesta fiind unul dintre motivele pentru care odată ce ai prins gustul cititului nu te mai poți opri. 
  2018 a fost anul în care am început să iubesc cu adevărat cărțile, mirosul lor, ceea ce mă învață ele. Pur și simplu mi-au schimbat viață și nu aș putea să mă mai opresc vreodată din a citi. Sunt perioade în care efectiv nu am timp, poate nici chef ,,să primesc mesaje”, să deschid ochii, să conștientizez lucruri, să mă pierd în poveștile de viață ale altora, atunci nu citesc, însă mă întorc cu drag la mică mea biblioteca, la cărțile pentru care am renunțat la multe că să le pot avea.
  Recunosc că nu am fost atrasă de biblioteca publică din satul meu atunci când trăiam acolo, însă acum, Doamne cât m-aș bucurasă beneficieze toată lumea de ceea ce eu nu am știut. Mi-ar plăcea să aud adolescenții spunând: pe mine cititul mă relaxează!
  Centrul Comercial Auchan Craiovița în colaborare cu Educab și-au propus să strângă peste 3.000 de cărți pentru bibliotecile publice rurale. 
  Ce trebuie să faci: MERGI ÎN INCINTA CENTRULUI COMERCIAL AUCHAN CRAIOVIȚA ȘI DONEAZĂ MINIM DOUĂ CĂRȚI PENTRU ACEASTĂ CAMPANIE ȘI VEI FI RĂSPLĂTIT! PRIMII 100 DE PARTICIPANȚI, PRIMESC INSTANT UN LOZ DIGITAL PRIN CARE CÂȘTIGă GARANTAT: O LAMPA PENTRU CITIT SAU UN SEMN DE CARTE.
  Mai multe despre campanie puteți află pe http://bit.ly/BibliotecaCentenaraCraiovita sau pe pagină de facebook a Centrului Comercial Auchan Craiovița http://bit.ly/FBCraiovita
  Eu am mers ieri împreună cu fiica mea și am donat cinci cărți. Mi-ar fi plăcut să pot dona mai multe, o voi face cu siguranță, voi mai ajunge și zilele astea în Centrul Comercial Auchan Craiovița și voi mai duce cărți, de această dată împreună cu fiul meu. Campania ține până pe dată de 7 decembrie, deci avem timp să dăruim tot mai multe cărți, să ne învățăm copiii despre câte beneficii poate aduce cititul și despre cât de frumos este să dăruim.
  Așadar în perioada 23 noiembrie- 7 decembrie, mergeți și donați cărți pentru bibliotecile publice rurale în Centrul Comercial Auchan Craiovița. Este un spațiu special amenajat, un promoter va așteaptă să aduceți bucurie, cunoștințe și iubire oamenilor a căror mâini și ochi vor îmbrățișa lectură.
  Programul de donare a cărţilor se desfășoară în perioada 23 noiembrie – 7 decembrie 2018, după cum urmează:

  23 – 25 Noiembrie 2018
  30 Noiembrie – 2 Decembrie  2018
  07 Decembrie 2018


  VINERI – 14:00 – 20:00
  SÂMBĂTĂ – 11:00 – 17:00
  DUMINICĂ – 11:00 – 17:00

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Moșule… Să-i spui că o iubesc

  Vine moșu, vine moșu... Vine moșuuuuuuuuuuuuuu. Na na na! taci, fată!Nu vine niciun moș. Tu nu vezi că nu a nins? Cu ce să ajungă...

  Femei de succes

  ,,-Ești o femeie de succes?-dacă așa se spune femeii care stă acasă și crește copii, da, atunci sunt o femeie de succes!''Cam asta vorbeam...

  Votez. Sunt responsabilă.

  Recunosc. Nu aş fi scris acest articol dacă Ioana nu ar fi venit pe pagina ei cu acest îndemn. Pentru mine a fost un...

  Să mă ierți…

  Și acum? Ce fac eu acum fără tine? M-ai invatat sa traiesc frumos, dar nu mi-ai spus niciodată unde să întreb de tine atunci...