More
  Colaborari Cand si de ce folosesc bicicleta

  Cand si de ce folosesc bicicleta

  Anul trecut, de Craciun am gasit in fata bradului cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata – o bicicleta. M-am bucurat nespus de mult, deoarece de mult imi doream sa imi cumpar. Insa le-am spus celor dragi ca imi voi cumpara in primavara pentru a o putea folosi cat mai mult. Ei insa, s-au gandit sa imi faca o surpriza si chiar a fost una foarte placuta.

  Mi-au cumparat de pe PerfectBike.ro o bicicleta foarte frumoasa.  Au aici o multime de biciclete pentru adulti , biciclete pentru toate gusturile.

  Si uite asa, cum s-a terminat cu zapada si a fost posibil am inceput sa folosesc bicicleta.

  Aproape zilnic o folosesc pentru a merge cu ea la serviciu. Altii parcurg 2 km in 30-40 de minute, daca traficul e intens. Eu insa, cu bicicleta mea ajung imediat. Uneori e mai greu pentru ca nu sunt piste de biciclete peste tot, dar, cu atentie mai merg pe strada sau pe trotuare, dupa caz.

  De multe ori iau bicicleta cu mine si cand merg in weekenduri la munte sau in diverse zone ale tarii. Bicicleta imi permite sa ma deplasez rapid si sa ma bucur de natura.

  Nu sunt impotriva masinilor. Si eu am masina si de multe ori e un bun absolut necesar. Insa, vreau sa incerc sa protejez natura cat pot eu de mult si o las parcata atunci cand nu e absolut necesar sa ma deplasez cu ea.

  Cu bicicleta imi place mult mai mult. Lucrez la un birou si chiar simt nevoia de miscare. Drumul de acasa la munca si inapoi de la munca acasa este ideal pentru a ma plimba cu bicicleta.

  Daca nu ai inca o bicicleta, poate e momentul sa iti cumperi. Tot mai multe persoane fac acest lucru si nu e deloc rau, dimpotriva – protejezi mediul, te deplasezi rapid pe distante scurte si iti mentii organismul tanar si sanatos facand miscare.

  Intra pe site-ul PerfectBike.ro si vezi ce bicicleta ti se potriveste.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Tu ești lumina mea în întuneric

  În zilele în care îmi este bine și mă bucur ca un copil mic de tot ceea ce îmi trimite Dumnezeu prin oameni... Te...

  Totul despre șezătoarea Urban Mind Cocktail – Interviu cu Elvira Tănăsescu

  Pe Elvira o știu de doi ani, v-am mai povestit despre ea, despre cât m-a ajutat să lucrez cu ea, câte frici mi-am învins...

  ,, Copiii mei meritau o mamă mai bună” De la agonie la acceptare

  tăceți, vă implor tăceți că nu mai suport să vă aud! Țipam ca o femeie ținută în cămașa de forță!Adevărul este că mă strângea...

  Cea mai mare provocare: Întalnirea cu mine (constelații familiale)

  Dacă mi-ar fi spus cineva vreodată că eu știu prea puține lucruri despre mine aș fi fost în stare să-l fac nebun și să...