Acasă Interviuri Visez la un loc așa cum este Ludotech

Visez la un loc așa cum este Ludotech

595
0

Pe Elena Gorun o știu de ceva vreme de pe un grup care există și acum și pe care se întâmplă chestii minunate. Mamele care lucrează de acasă sunt susținute în tot felul de proiecte și ajutate cu multe lucruri. În general acolo unde este mâna Elenei Gorun ies chestii faine, oameni cu vibe bun, proiecte wow. O admir mult pe femeia asta și sper ca într-o zi să ne cunoaștem și personal.

Pe lângă tot ce face cu aceste femei și face multe, adică sunr proiecte care au trecut din online în offline, prietenii care s-au legat, mame ajutate să-și întemeieze o firmă, să depășească o criză și așa mai departe, Elena Gorun a dat naștere unuia dintre cele mai mișto proiecte despre care am auzit vreodată în calitate de mamă. Ludotech! Ludotech este acel proiect la care poate că multe visăm, dar nu știu câte dintre noi am reuși să punem pe roate o astfel de,, afacere”. Este locul ideal pentru copii, dar visul oricărei mame, cel puțin eu cunosc multe mame ca mine care ar profita de un astfel de loc în orașul lor.

La prima vedere s-ar putea să pară un simplu loc de joacă pentru copii, unde vin și mamele și ar cam avea timp să-şi trag ă sufletul preț de câteva minute, să bea o cafea, să mai răspundă la un email. În realitate este locul ideal pentru mamele fără timp, pentru mamele care lucrează mult de acasă și se simt vinovate că nu au timp să facă activități cu copiii. Este locul unde copiii învață multe, unde au acces copii de toate vârstele şi mai ales locul pe care l-ar alege orice mamă, așa cum spuneam.

Mi-ar plăcea să existe așa ceva și în orașul meu. Să-mi iau copiii și laptopul și să fug acolo măcar două ore pe zi. Mi-ar plăcea să merg la totul felul de cursuri care se organizează acolo, la ateliere pentru mămici și copii sau dacă nu visez prea mult mi-ar plăcea să organizez chiar eu întâlniri cu mame și copii, cu femei abuzate, cu mame singure. Personal cred că fiecare oraș are nevoie de un loc ca Ludotech, așa că visez ca atunci când mă fac,, mare” să îmi petrec timpul cu copiii și să vă scriu dintr-un loc ca Lodotech.

Vă las mai jos mai multe informații despre ceea ce se întâmplă acolo și vă rog să dați șhare! Sunt convinsă că multe mame din multe orașe ar vrea să aibă un astfel de, loc de joacă” în orașul lor, dar mai ales sunt convinsă că multe mămici din București nu știu că se pot bucura deja de un astfel de loc și e păcat să nu afle!

Apropo, noi nu am fost acolo, dar am primit câteva jucării de acolo, adică a venit Ludotech la noi dacă noi nu putem merge la el și mărturisesc cinstit că sunt absolut geniale. Personal nici nu știam că există așa ceva, dar nu mă surprinde nimic atunci când vine vorba de creativitate în ceea ce o privește pe Elena Gorun.

,,Un start-up educațional creat pentru a oferi copiilor, dar și părinților, oportunitatea de a explora concepte și tehnologii noi.
RECEPȚIE: Vă întâmpinăm cu multă voie bună, cafea, apă și ceai din partea noastră.
MAGAZIN: Dacă doriți un cadou de neuitat, avem pentru dumneavoastră zona de magazin, de unde se pot achiziționa o parte dintre produsele aflate în centru la explorat.
CAMERA 6ANI+: Copiii cu vârstă de peste 6 ani pot descoperi tainele realității augmentate, proiectând forme de relief și învățând prin joacă.De asemenea, își pot realiza propriile circuite sau trasee de bile. Nu am uitat nici de micuții exploratori dornici de a învața tainele cusutului sau ale cărților.
CAMERA 1 AN-5ANI: Jucăriile atent selecționate, din lemn, vopsite non toxic și din materiale cât mai prietenoase cu mediul înconjurător, vin în întâmpinarea micuților cercetători pentru a le stimula imaginația. Descoperim minunatul univers al jucăriilor educative, puzzleuri, forme de construit, Lego, plăci magnetice, cărți, numărătoare și multe altele. Dacă vă doriți un loc unde să testați și jucăriile producătorilor români, Ludotech este cea mai bună alegere.
RESURSE 6LUNI+: Animăluțe de lemn, spiriduși, ciupercuțe și multe alte jucării!
LOUNGE PENTRU PĂRINȚI: Doriți un moment de relaxare? Avem tot ce este nevoie pentru o reconectare! Aici descoperiți jocul de strategie Trip, placa motrică, magneți, mecanismul pentru iluzii optice.
HUB: Sunteți în căutarea unui loc în care să lucrați în liniște, dar trebuie să aveți activități cu cel mic? Ludotech vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o zonă de lucru. Sau poate sunteți în căutarea unui loc destinat întâlnirilor, atelierelor sau cursurilor pentru părinți și copii? Aici gășiți spațiul potrivit.
ATELIERE: Vă întâmpinăm cu o gama largă de evenimente de la teatre, cursuri, la ateliere creative!
Lista completă aici: https://www.facebook.com/pg/Ludotech.ro/events/?ref=page_internal
În cadrul centrului, se pot servi alimente în zona special amenajată. Nu oferim alimente, dar puteți aduce pachețel pentru cei mici și mari.
PETRECERI SAU EVENIMENTE PRIVATE Dacă doriți o petrecere sau un eveniment special alături de noi, va invităm să ne contactați prin e-mail la contact@ludotech.ro pentru a stabili detaliile pentru o petrecere-Ludo perfectă.
PROGRAM:
Luni-Vineri 10:00 – 15:30 / 17:00 – 20:00
Sâmbătă-Duminică: 09:00 – 20:00
*Programul suferă modificări în funcție de evenimente private, atingerea capacității maxime de găzduire, ateliere. De aceea, va rugam sa ne contactați pentru confirmarea rezervărilor.
Rugam respectarea orei de rezervare, in cazul depășirii acesteia fara anunțare sau confirmare că putem muta ora, nu garantam păstrarea locurilor.
Pentru programări: contact@ludotech.ro, 0725.086.766 sau mesageria privată.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
TARIFE:
Copii
  • 20 lei/oră/copil
  • 15 lei/oră pentru doi sau mulți copii
Adulți
  • 10 lei/oră Abonamente de două ore
  • 25 de lei/copil
  • 15 lei/adult
Abonamente de o zi
  • 35 lei/copil
  • 15 lei/adult
Abonament lunar
  • 200 de lei/10 vizite a câte două ore pentru un adult și un copil
OFERTE:
De luni până vineri, în intervalul orar 09:00-15:30, cu ultima ora de sosire la 14:30, avem Happy Hours cu 50% reducere!
Beneficiază de 50% reducere permanent:
– familiile monoparentale;
– copilașii cu dizabilități;
Beneficiază de gratuitate:
– părinții a trei sau mai mulți copii, se achita doar costul pentru copilasi.
– copiii sub 1 an.
Reducerile de mai sus se aplică la prețul întreg iar beneficiile nu se cumuleaza.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.