Acasă Interviuri Câteva dorințe pentru 2018

Câteva dorințe pentru 2018

707
4

Încă nu realizez că 2017 e pe final, dar am deja câteva dorințe pentru 2018. A fost prea frumos poate, ori poate așa aleg eu mereu să văd doar frumosul din tot ce se întâmplă cu viața omului pe acest pământ. Anul ăsta am trecut de treizeci și eu mă văd tot un copil cu copil. Cu doi de data asta, dar în același timp știu cât de femeie, de puternică, de stăpână pe mine și pe orice situație sunt. Și nu știu dacă m-a învățat 2017 sau toți cei treizeci, dar știu că este prima oară în viața mea când simt că aș putea să mut munții din loc și tot nu aș obosi.

Am avut curaj. Să spun NU atunci când nu am fost de acord cu ceva și să cer un ceva pe care mi-l doream sau care mi se cuvenea.

Să plec din relații toxice și să nu mai pierd vremea cu oameni care îmi făceau mai mult rău decât bine.

Să rup prietenii care nu duceau la nimic bun  și să-mi promit că nu mai trec cu vederea greșelile și nedreptățile oamenilor. Știu mai mult decât oricând că cine a greșit o dată, o va mai face și a mia oară. Sunt mândră de această realizare, m-am întors de prea multe ori la oameni care nu au avut nimic bun de oferit.

Am învățat că pot și merit mai mult. Că nu există să ai un vis pe care să vrei și să nu poți să-l îndeplinești. Am învățat de fapt să visez din nou. Mai frumos și mai mult.

Am râs. Din tot sufletul meu. Știți care e cea mai dulce durere?Cea  de maxilar. Atunci când te doare de la atâta râs. Încercați. Aveți grijă să râdeți cu oamenii, ci nu de ei.

Am plâns. Rar, dar cât pentru tot anul viitor. Nu concep ca în 2018 să mai fac risipă de lacrimi. V-am spus că femeia dupa treizeci știe exact ce vrea de la viață.

De fapt în viața mea s-au întâmplat atât de multe încât mi-ar mai trebui un blog și jumătate ca să reușesc să termin de povestit.

Ce planuri am pentru 2018

De la  anul care vine îmi doresc sănatate. Pentru mine şi familia mea. Pentru toată lumea. Am planuri mari cu 2018 ( nu ştiu dacă v-am zis vreodată că 8 este cifra care imi poartă noroc şi cea de care mă leagă multe. Pe 8 era născut tatăl meu. Poate de asta…

Voi petrece mai mult timp cu copiii mei.

Voi citi mai mult.

Voi ieşi mai des cu prietenii.

Voi merge mai des la bunica, la mama, la ai mei.

Voi fi mai atentă la oamenii din jurul meu.

Mă voi iubi mai mult.

 

Voi încerca să scriu zilnic pe blog( de luni până vineri)

Voi continua campania pentru mamele abuzate( mai ales pe grupul de susținere unde ne-am strâns în jur de 150 de mame abuzate.

Voi continua să merg la copiii de la Sf Mina( mărturisesc că a fost cea mai mare realizare a mea pe 2017)

Voi continua şi proiectul Mămicile Digitale cu Centrul Comercial Auchan( acest proiect m-a făcut să visez la mai mult şi să cresc frumos)

În februarie voi începe şcoala de şoferi. O să povestesc şi despre acest vis la care renunțasem după ce a plecat  tata şi cum s-a prăpădit el chiar în săptămâna în care făcuse dosarul pentru permisul de conducere. Sper ca până la sfârsitul anului să îmi iau şi maşinuța mea.( nu de jucărie)

Nu ştiu dacă voi publica cartea, dar cu siguranță o voi termina de scris. Mi-a lipsit curajul. Acum am mai multă încredere în mine şi simt că este momentul.

Cam atât, dar sunt sigură că vor fi mult mai multe.

Din ianuarie încep două  proiecte faine. Abia aştept. Simt că va fi bine. Doar bine. Oriunde mă va duce viața, promit să nu mă pierd niciodată de mine şi copiii mei.

Sărbători liniştite! Să ne vedem cu bine în 2018!

 

4 COMENTARII

  1. Acum că în sfârșit pot din nou comenta (nu știu ce s-a întâmplat zilele astea) revin pentru a-ți spune și câte ceva legat de ceea ce ai scris. De fapt, m-am întors și am recitit articolul de câteva ori până acum pentru că mi-a plăcut tare mult! Anul acesta ai crescut foarte mult, ți-am mai spus asta? (Dacă nu, ți-o spun acum, dacă da – îți repet!). Mai știi când ne-am cunoscut? Ei uite, că una din dorințele tale s-a împlinit – ai ajuns unde îți doreai cu blogul. Ai crescut și tu, dar ți-ai păstrat același suflet frumos și tânăr dintotdeauna! Să mai pun la socoteală și minunile de copii pe care le ai? Ce pot să-ți mai urez eu acum, prietena mea dragă? Să ți se îndeplinească dorințele, să ai un 2018 cel puțin la fel de bun ca 2017! Și, cum ai spus și tu, sper să am ocazia de a te îmbrățișa în anul ce vine pentru că ai fost și rămâi o persoană specială pentru mine, prietena și confidenta mea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.