Acasă Beauty&Fashion Ce cadouri poți să cumperi pentru o femeie

Ce cadouri poți să cumperi pentru o femeie

Cred că v-ați obişnuit cu faptul că eu sunt omul care vine cu veşti noi, doar cât ați zice SHOPPING.

De data asta mă adresez bărbaților, mă rog, țin cu voi si ajut bărbații ca să vă ofere cele mai frumoase cadouri.

Sunteţi pregătiți? Bine, doamnele pot să tragă cu ochiul şi să vă trimită fix Centrul Comercial Auchan Craiovița ca să cumpărați produsul dorit.

Ghetute pentru iarna– de când sunt mamă nu ştiu dacă port de zece ori pe an tocuri, însă ghetele astea sunt comode, simple, ieftine şi de calitate. Merg cu pantalon drept, cu blugi, cu fusta sau rochie. Le-aş purta de toamna până primavara. Le găsiți la Cleo.

Vestă de blană– colorată, vie, unică. O ador. La fel. Merge purtata cu pantani, blugi, rochie, fustă. O văd chiar necesară în garderoba unei femei cu stil. Tot la Cleo o găsiți.

Ondulator de păr– se poartă buclele. Mult. Şi parcă doar ce a început nebunia, presimt că voi vedea doar femei cu bucle. Eu am parul ondulat, dar tot imi este necesar un ondulator pentru a-l aranja cât mai bine. Cred ca este o investiție bună si un cadou cu care nu veți da greş. Ondulatorul îl găsiți la Flanco, dar si multe alte produse electro-IT inovatoare pentru voi si femeile minunate pe care le prețuiți.

.

Produse cosmetice- dacă ştii ce ten are, ce culori poartă, ce mirosuri îi plac este imposibil să nu pleci cu plasele pline din DM şi să nu o laşi mută de uimire pe femeia din viața ta. Indiferent că este soție, o mamă, o prietenă. Toate iubim produsele cosmetice de calitate.

Accesorii- ok, admit că nu sunt cea mai frumoasă femeie cu pălarie, turbane, etc, dar sunt femei care arată senzational cu astfel de accesorii. Dacă ştii pe cineva care poartă la Onix găseşti tot felul de accesorii, inclusiv cercei, coliere, căciuli, fulare.

O sufragerie? – ştiu, sună dubios, dar cunosc femei care nu vor haine, cosmetice şi bijuterii, ci vor să schimbe mobilierul în casă, să facă renovări şi schimbări. Într-un fel sunt de acord cu ele, chiar dacă nu mă pot lipsi de cele enumerate mai sus. Vrem confort şi pe stradă şi acasă, dom’le! Şi bărbații vor femei fericite, nu?

Atunci să dăm o fugă în Centrul Comercial Auchan şi să fim cu toții bine, doar sărbătorile vin şi la noi!

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Recomandări

Ultimele articole

Comentarii