More
  Colaborari Ce lapte praf alegem pentru micutul nostru

  Ce lapte praf alegem pentru micutul nostru

  Dupa nasterea celui mic principala problema devine alimentatia. Daca aceasta nu este asigurata natural, alegerea logica este laptele praf. Mai nou, medicii pediatri recomanda alegerea unui lapte praf bio, o formula organica adecvata bebelusilor. Am fost in aceasta situatie si stiu ca noptile nedormite, colicii, starile de nervozitate ale celui mic, isi pot gasi raspunsul in calitatea proasta a laptelui pe care il consuma.

  De ce un lapte praf bio?

  Motivele pentru care a aparut aceasta tendinta tin bineinteles de sanatatea celui mic. De exemplu, continutului mai mare de fibre, determina o imbunatatire a tranzitului intestinal, balonarea sau lipsa scaunelor devenind un subiect inexistent in viata celui mic. Luam in discutie, formula de lapte praf Topfer Lactana Bio 3 care contine acizi grasi esentiali, BIFIDO culturi si are o valoare calorica ce ofera satietate. Topfer Lactana este, asadar, un lapte praf organic, un produs de inalta calitat, cu ingredient curate provenite din culture biologice.

  În plus, nu uitam de gluten. Acesta este o proteina pe care o gasim in toate cerealele cu spic: fie ca vorbim despre hamut, orz, grau sau secara. Intolerant la gluten este o situatie reala cu care se confrunta multe persoane, dar si mai multe dintre ele nu stiu ca o au. De ce intervine intoleranta? Tocmai din cauza faptului ca aceasta proteina este greu de digerat, iar acest lucru nu face decat sa irite tractul digestiv, determinand astfel, o sumedenie de senzatii neplacute si stari de boala.

  Revenind la discuția noastra, laptele praf Topher Lactana nu contine gluten, lucru care vine in preintampinarea acestei posibile intolerante, eliminand mai bine cauza, decat efectul.

  Asadar, daca aveti un bebelus cu varsta cuprinsa intre 10 luni si 2 ani, laptele praf bio, Topher 3, Lactana poate fi alegerea cea mai inspirata. Trebuie sa recunoasteti ca, in aceasta perioada in care activitatea celui mic este din ce in ce mai intensa, in aceasta perioada in care descopera tot felul de lucruri noi si atentia dumneavoastra trebuie sa fie canalizata exclusiv pe activitatea lui, un ajutor la capitolul alimentatie este bine venit. Atunci, acest lapte praf bio, Topher 3, poate fi acel ajutor despre care vorbeam mai sus.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Moșule… Să-i spui că o iubesc

  Vine moșu, vine moșu... Vine moșuuuuuuuuuuuuuu. Na na na! taci, fată!Nu vine niciun moș. Tu nu vezi că nu a nins? Cu ce să ajungă...

  Femei de succes

  ,,-Ești o femeie de succes?-dacă așa se spune femeii care stă acasă și crește copii, da, atunci sunt o femeie de succes!''Cam asta vorbeam...

  Votez. Sunt responsabilă.

  Recunosc. Nu aş fi scris acest articol dacă Ioana nu ar fi venit pe pagina ei cu acest îndemn. Pentru mine a fost un...

  Să mă ierți…

  Și acum? Ce fac eu acum fără tine? M-ai invatat sa traiesc frumos, dar nu mi-ai spus niciodată unde să întreb de tine atunci...