Acasă Interviuri Cea mai mare provocare: Întalnirea cu mine (constelații familiale)

Cea mai mare provocare: Întalnirea cu mine (constelații familiale)

391
0

Dacă mi-ar fi spus cineva vreodată că eu știu prea puține lucruri despre mine aș fi fost în stare să-l fac nebun și să plec. Adevărul este că eu nu mai știam de multă vreme cine sunt, ce simt, ce am de făcut, dar vorba aia,  nici că nu știu, nu știam.

Este dureros să te pierzi de tine, însă adevărata durere începe atunci când realizezi că nu ești ceea ce credeai! Atunci simți. Ai simțuri parcă pentru prima oară după mult timp în care ai fost ca un roboțel. Privești adevărul în față și singura variantă benefică ție este să ACCEPȚI!

Poți să accepți că oamenii pe care îi vedeai ,, răi” erau așa doar pentru că tu îi vedeai AȘA?

Am aflat despre constelațiile familiale cu vreo doi ani în urmă. Am fost imediat atrasă de această tehnică, pe care eu o numesc ,, întâlnirea cu sinele divin”. Auzisem că este ceva profund, citisem, mă informasem, îmi doream.  Într-o zi am planificat întâlnirea cu Doris pentru a doua zi. Atunci a început ,, nebunia”. Nu aveam idee cum se va desfășura totul online, știam doare despre constelațiile familiale care se țineau în grupuri. Mi-am pus tot felul de întrebări și mi-am făcut foarte multe filme. Dacă nu o să mă descurc?Dacă nu mă concectez cu ceea ce va trebui să fiu conectată? Oricum nu știam mai nimic despre nimic la vremea aia. Nu înțelegeam diferența între a crede ceva și a simți.

Cum să simt ceva pentru niște obiecte? Ce să-mi transmită ele mie? Ăsta a fost primul gând atunci când m-am așezat la masă. Apoi mi-am dat voie! Mi-am dat voie să simt, am uitat de tot si eram acolo, îmi așezam adevărul go-goluț în față, eu cu mâinile mele, prin adevăratele mele trăiri! Am stat față-n față cu viața mea, cu trăirile mele, cu bucuriile și durerile.

Nu mi-a fost greu să accept, aceasta este una dintre reguli. Cel mai greu mi-a fost să nu simt vină, apoi am înțeles că vina nu ajută, ci distruge! Să accept că atât am putut eu atunci, atât a fost în mine, a fost și este cea mai bună variantă pentru mine. Să înțeleg și să nu judec!

Mi-a fost mult mai  ușor să înteleg și să accept ceea ce au simțit oamenii din viața mea, mult mai ușor decât să accept ceea ce eu simțeam!

Ce cred azi despre constelațiile familiale? Că schimbă vieți! Rezultatele se văd relativ repede, partea cea mai bună este că nu vezi schimbări doar la tine, ci și la oamenii din viața ta. A trecut un an și mai bine de atunci, timp in care eu am făcut terapie, am citit cărți , am evoluat, însă recunosc că această metodă de  a privi spre interior este preferata mea, deși uneori poate să doară până în măduva oaselor.

Doris a rămas și acum omul care mă inspiră, mă ajută să evoluez , să văd și să accept lucrurile așa cum sunt, iar azi simt să-i mulțumesc pentru cele două  ședințe de constelații,pentru că acela a fost începutul meu în drumul spre armonie.

O găsiți aici și vă promit că o veți iubi fără bariere!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.