Cinci cadouri handmade la care nu te-ai fi gândit


Am spus de nenumărate ori că handmade vine tare din urmă şi ne acaparează pe toți. Ok, sunt un pic subiectivă pentru că eu iubesc mamele de pe grupul Căsuta cu handmade şi lucrurile ieşite din mâinile lor, însă văd peste tot în jurul meu mame care preferă o păturică handmade, o jucărie,  ori un obiect pentru casă. Fapt care mă bucură şi mă aduce azi în fața voastră cu o mulțime de lucruri handmade pe care le-am ținut în mâini, le port şi folosesc cu drag. M-am gândit că ar fi o idee bună să vi le arăt şi să vă propun să le faceți cadou celor dragi şi altfel de lucruri.

Papioane pentru toată familia– Nu te-ai fi gândit, nu? Cum să te duci cu un cadou care să aibă fix papioane? Ei, bine, nu este deloc greşit. Ai o prietenă care ştii că poartă papioane? Comandă câte un papion pentru toatală familia şi ai ales cadoul perfect. Dacă nu obişnuieşte să poarte, este ocazia cea mai bună să o ,, înveți” despre cât de bine se simte femeia cu papion.  Oricum fiecare om are câte un eveniment în familie, aşa că papioanele nu vor rămâne nepurtate. Garantez. Noi avem de la Fodor Ioana papioane pe care le vom purta cu drag de Crăciun şi nu numai. Poza reflectă doar o parte din frumusețea lor. În realitate te îndrăgosteşti de ele pe loc. Papioanele le găsiți aici.

Setul Cooking- Este de la sine înțeles că este cadoul ideal pentru femeile pasionate de arta culinară, dar nu numai. Eu nu iubesc nici să fac cumpărăturile( pentru bucătărie),  nici să gătesc, nici nimic ce are legătură cu bucătăria, dar ador acest set şi mă ajută mult. Lista pentru cumpărături şi cei patru magneți sunt pe frigider de când am deschis coletul. L-aş dărui oricărei femei pentru că este absolut ajutător. Unei mame de bebeluă ca să îşi noteze rețete atunci când începe diversificarea, unei femei pasionate de arta culinară, unei prietene. Poate fi dăruită şi unei femei care nu este pasionată de gătit pentru că recunosc  că această agendă şi lista pentru cumpărături m-au convins să stau mai mult timp în bucătărie. Ana Pasca face aceste minunății şi o găsiți aici.

Ho Ho Ho- Sărbătorile vin la toți  oamenii! Şi la ăia saraci şi la ăia bogați. Şi la copiii cuminți şi la ăia năzdrăvani. Cui ai putea să-i faci acest cadou? Ție! Credeți-mă că am făcut greşeala să țin această decorațiune în mâini mai devreme cu o lună şi mi s-a făcut atât de dor  de magia sărbătorilor încât am pornit colindele, deşi am promis să nu ascult colinde mai devreme de Moş Nicolae.Merge pus oriunde în casă. Merge şi el facut cadou prietenilor, de exemplu. Aduce zâmbet şi spirit de sărbatori. HO HO HO, să vină Crăciunul! Tolocica Mirela aduce zâmbete în casele voastre cu această decoratiune. O găsiți aici.

Set de masă pentru copii- Este primul an în care fiul meu nu mai crede în Moş. M-am resemnat că a crescut, că sunt mamă de băiat mare şi că jucăriile nu mai sunt o variantă pentru cadouri. A primit în avans acest set de masă pentru Moş Nicolae. Este şi ziua lui atunci. Recunosc cinstit, aşa încântat de un cadou nu a mai fost de foarte mult. Are tot felul de jucării şi lucruri pe care şi le doreşte un copil, era necesar să venim cu altceva. Mai mult decât atât, mănâncă mult mai bine. Nu mai are nici cea mai mică treabă cu vesela noastră, ba mai mult îşi ia lingurița şi la şcoală ca să mănânce iaurtul. Lingurița a fost apreciată de vreo 17 colegi, iar Denis a prețuit şi mai mult acest cadou. Cui le puteți dărui? Copiilor vostri, nepoților, sau oricărui alt copil îndrăgit de voi. Puteți alege culoarea şi personajul preferat al copilului vostru şi vă asigur că va fi mulțumit de un astfel de cadou.  Cristina Dragota face aceste minunății şi o găsiți aici.

 

 

Planşa de joc cu mânute pentru copii- este preferata fetiței mele, deşi cred că ar fi potrivită pentru copiii care învață să numere, deci de peste doi ani. Sau nu? Bianca lipeşte numere pe degețele, dar ştie să zica doar ,,tei” cu toate că nu recunoaşte cifra trei la un an şi trei luni. Nu , nu este geniu copilul meu, dar este utilă copiilor. Noi o vom păstra pentru când va avea vârsta potrivită şi sunt sigură că ne va ajuta mult. Aşadar acest gen de cadou este potrivit pentru copiii care învață să numere.Garantez că vor fi atraşi de mânuțe, de degețele, de acele cifre care se lipesc şi dezlipesc foarte uşor. Planşa este făcută de Kasa Melinda şi o găsiți aici.

 

Cum vi se par aceste idei de cadouri? Ştiu, nu v-ati fi aşteptat probabil, însă eu prefer cadourile unice şi îmi place să surprind oamenii cărora le dau cadouri şi sunt convinsă că nu sunt singura care vede aceste lucruri numai bune de dăruit cu ocazia sărbătorilor.

Spor la cumpărături şi felicitări fetelor talentate, faceți o treabă minunată!

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Panna cotta

Nota:  Încep prin a spune ca rețeta îmi aparține. Mai bine spus,este o rețeta...

Ce ai face dacă ai ști că mâine nu...

Am primit întrebarea asta pe email și m-a cutremurat. Apoi am înțeles de ce....

Întoarce-te la tine

Întoarce-te la fetița aia mică care își iubea fiecare părticică a corpului, se analiza...

Cum mi-am dat seama că sunt însărcinată

Multe femei, aș spune chiar majoritatea, își dau seama că sunt însărcinate înainte de...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.