Cinci obiecte cu care să-ti amenajezi camera in stilul hygge

,,Amenajează-ți casa în stilul hygge.”

N-am nici casă, nici nu ştiam ce înseamnă stilul ăsta hygge. M-am simțit ca şi cum aş fi citit toată propoziția in daneză.  Spun daneză pentru că de acolo am împrumutat şi noi acest stil. De fapt eu îl iubeam şi încercam să-l adopt, dar nu cunoşteam acest termen de hygge.

Am aflat ce înseamnă după ce m-am documentat foarte bine şi stiu deja cum va arăta sufrageria mea atunci când imi voi cumpăra apartamentul ăla cu trei camere la care visez. Una va fi specială pentru mine. Ca să beau cafeaua în timp ce scriu pe blog. Adică ca să mă relaxez căci pentru mine asta inseamnă relaxare şi asta înseamnă si stilul hygge.

Înainte de a vă spune care sunt cele cinci lucruri de care aveti nevoie pentru a amenaja o cameră in stilul hygge, vreau să vă vând un pont. Toate obiectele de care aveți nevoie le găsiți la un preț foarte bun în magazinul Jysk din Centrul Comercial Auchan . Eu am fost în magazinul din Centrul Comercial Auchan Craiovița pentru a şti care este suma pe care ar trebui să o investesc şi m-am relaxat pentru că făcând un calcul simplu chiar nu necesită o sumă mare amenajarea unei camere în acest stil.

 Cinci obiecte de care ai nevoie pentru stilul hygge:

Oglinda– ştiu, este nelipsită din casa tuturor femeilor. Dacă intri intr-o casă şi nu dai de minim două oglinzi, chiar de ai femeia în fața ochilor parcă începi să te intrebi dacă sigur locuieşte în casa aia. Dar oglinzile pe care le-am găsit eu sunt ceva, altceva. Se potrivesc de minune la acest stil hygge in care vrei să iti amenajezi casa, sau doar o cameră.

Lumânarile– întotdeauana m-au dus cu gândul la o seară romantică. De când sunt mamă le-as folosi şi la masă, şi în pauza de cafea şi când citesc o carte. Cele cu mesaje mi se pare cele mai potrivite pentru acest stil si pentru oricare altul. Să le ai e tot ce trebuie ca să completeze camera ta in stilul hygge.

Pernele– astea pufoase sunt riscante. Pe bune. Aş fi tras un pui de somn acolo in Jysk numai când mi-am pus capul pe o perna pufoasă. O fi fost calitatea vinovată, poate eu prea obosită, dar pe bune, o astfel de pernă ( adică mai multe) trebuie neapărat sa ai in casă.

Paturile pufoase– mă si văd în mijlocul iernii cu zăpezi până la geam, bând cafeaua cu soțul şi copiii alergand pe lângă noi. Nu mă văd însa fară o patură pufoasă pe picioare. Şi aş folosi-o in orice situatie. La somn, citind, luând micul dejun in pat, bând cafeaua şi scriind despre cât de frig este afară şi cât de bine imi este mie sub această patură pufoasă.

Tablourile-cu mesaje neapărat. Ce mesaje vrei tu, dar ce poate fi mai frumos decat HOME SWEET HOME SAU TOGETHER IS OUR  FAVORITE PLACE TOT BE? Nu stiu unde îi vei găsi locul în camera ta, eu il văd undeva de unde să fiu sigură că voi vedea cât mai des acest mesaj. Avem nevoie de astfel de lucruri uşor personalizate ca să fim mereu relaxați, căci bănuiesc că din acest motiv am si ales acest stil atunci când am amenajat casa.

Ție cum ți se pare acest stil? Ce ai adăuga lângă aceste obiecte sau ce nu ai vrea să vezi intr-o cameră amenajată în stilul hygge?

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Ce ai face dacă ai ști că mâine nu...

Am primit întrebarea asta pe email și m-a cutremurat. Apoi am înțeles de ce....

Panna cotta

Nota:  Încep prin a spune ca rețeta îmi aparține. Mai bine spus,este o rețeta...

Întoarce-te la tine

Întoarce-te la fetița aia mică care își iubea fiecare părticică a corpului, se analiza...

Cum mi-am dat seama că sunt însărcinată

Multe femei, aș spune chiar majoritatea, își dau seama că sunt însărcinate înainte de...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Categorii

Comments

  1. Dintre toate obiectele prezentate de tine, patura pufoasa este preferata mea! Ma si vad cu o cana de ciocolata calda intr-o mana, cu o carte buna in cealalta mana si acoperita cu acea patura pufoasa!!! Ceva de vis!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.