Acasă Interviuri Cine te mai ia cu doi copii, muică?

Cine te mai ia cu doi copii, muică?

1615
1
doi copii

 • Ce faci, mamă? Am auzit că nu esti bine cu al tău, ce ați mai făcut iar?

-O, ba da, mumiță, suntem foarte bine! Nu ştii? Aşa ne certăm noi, dar nu putem unul fără altul!

-Aaa, sigur? Nu zici doar așa?

-Nu, nu! Serios, chiar suntem foarte bine!

 • Deh, mă, fată! Nu ți-o fi nici ție uşor, dar ce să faci? Cine te mai ia, muică cu doi copii de la doi barbați? Fir-ar ei să fie!

Îmi venea să mă pălmuiesc singură pentru faptul că trebuie să o mint pe bunică-mea, să sun acasă şi să fac scandal că a ajuns la ea vestea asta, acum când noi ne dădeam de ceasul morții că o pierdem. Simt să o mint pentru că ştiu că este omul care îşi face griji, omul pentru care un divorț înseamnă sfârşitul pământului, dar două, două divorțuri, doi copii cu doi bărbati deja e tragedia vieții mele şi a neamului din moşi strămoși!

Personal m-am săturat de,, cine te mai ia cu doi copii”, dar nu venit de la bunica, pentru că înteleg perfect gândirea ei, dar când vine de la fete tinere, de la femei în toată firea deja nu mai pot!

Înghițesem’ ‘ şi eu atât de bine acest program, încât am fost capabilă są accept multe după naşterea Biancăi, ca să nu râdă lumea, vorba aia! Bine, şi să nu rămân mamă singură şi neajutorată pentru totdeauna şi în vecii vecilor Amin!

Am înghițit şi pentru că așa am ştiut, atât am putut. M-am întors şi pentru că am confundat relatia toxică Cu,, dragostea cu năbădăi”. Am plecat şi m-am întors pentru că nu mai știam cine sunt, ce vreau, cum să trăiesc fără un el care făcea să mă doară doar din când în când. Nu conta că acele dăți mă distrugeau încet și sigur, nu conta că am devenit o mamă crizată, o soție dezinteresată, un om fără obiective, o femeie fără gram de iubire şi încredere. Nu conta nimic, pentru că nu ştiam nimic la vremea aia! Intrasem într-un cerc vicios și învățam lecția vieții mele!

Un cuvânt care m-a izbit de toți pereții mi-a amintit că Eu merit mai bun și mai frumos pe lumea asta! Un cuvânt spus la nervi, care avea intenția de a da cu mine la pământ m-a,, ucis”pe moment și m-a făcut să îmi îndrept atenția către sinele meu pentru totdeauna!

Atunci a început adevărata viață pentru mine, chiar dacă a trecut un an, cel mai greu an, a fost anul în care pur și simplu eu am devenit alt om! Chiar dacă au mai existat zeci de certuri, jigniri, împăcări eu am stiut că dacă sunt cu fața spre mine nimic nu mă mai învinge!

Am știut de atunci, de la primul cuvânt care a durut ca si cum aş fi fost înjunghiată că într-o zi voi putea să vorbesc deschis, cu capul sus și privirea înainte despre experiența vieții mele!

Și da, nu-mi mai pasă! Nu-mi mai pasă ce spune lumea despre viața mea, nu-mi mai pasă dacă cineva mă vrea cu doi copii de la doi barbați, pentru că pur și simplu nu-mi mai pasă!

Nu îmi fac griji nici cât negru sub unghie dacă rămân mamă singură sau dacă mă vrea cineva cu doi copii, pentru că un lucru este sigur: am învățat să iubesc curat, să mă iubesc curat( chiar dacă puțin acum) și să cred în mine mai mult decât oricând! Am învins frici, multe frici! Nu îmi mai este frică de nimeni şi nimic şi aș da oricând o viață fără griji materiale pentru liniște și armonie, pentru IUBIRE!

Nu-mi mai pasă dacă mă ia cineva cu doi copii, pentru că noi nu suntem de luat, noi suntem de IUBIT și RESPECTAT!

Nu-mi mai pasă dacă mă ia cineva cu doi copii, pentru că acesti copii sunt ai mei şi eu am două mâini, două picioare, poftă de viață și de muncă și mai ales eu cred în MINE şi în EI!

Nu-mi mai pasă, oameni buni! Tot ce mă interesează în această viață este să fim sănătoși, să ne iubim, să trăim în linişte, să nu mai urlăm de nervi și frustrări acumulate, să punem capul pe pernă fără să ne întrebăm:avem sau nu avem familie? Pentru că noi avem, noi ne avem! Eu și copiii mei suntem o familie, indiferent că cineva,, ne vrea, ori ba”, noi ne avem și ne va fi bine!

Nu vă spun să plecați din relații toxice, mi-am promis să nu mai dau sfaturi, pentru că am văzut pe pielea mea că o femeie fără încredere în ea, manipulată, abuzată emotional, verbal, ori în orice fel nu poate să asculte de sfaturile altora, pentru că în lumea ei altfel stau lucrurile, sufletul ei altceva simte, mintea ei altfel gândeste! Nu vă dau sfaturi să plecați, ați pleca degeaba, multe v-ați întoarce, așa cum eu am făcut-o de,, n”ori, însă vă rog, priviți-vă! Iubiți-vă! Respectați-vă! Citiți, mergeți la terapie, citiți tot ce prindeți despre dezvoltarea personală, pentru că meritați să traiți frumos și curat!

1 COMENTARIU

 1. Ce mult imi semeni 🙂

  Eu n-am stat deloc. Iesisem deja dintr-una toxică. Am riscat si-am zis: sunt mama si tata pentru fiul meu. Au trecut doi ani Ralu si 9 luni cu el în burta, am plans cat 10 dar mi le dă înapoi acu cu tantrum urile 😛 E un copil asa de bun. Ma face fericita.

  Și uneori ma vad cu cine vreau. Nu am prieteni multi, in oras nu am deloc. Cine vrea sa fie prietenul unei femei inca draguțele si singure ciudat de singura? Nici eu nu vreau sa fiu prietena oricui, e drept 🙂

  Cine te mai ia cu 2 copii? Daca voi avea o relație in care cineva sa locuiasca impreuna cu mine si copilul meu, va fi cu Omul care m-ar fi @luat si cu vacă, cu cățel, cu mama bolnava, cu 3 copiii pentru ca ma iubeste si punct. Nu mai fac compromisuri. Ma iubesc pe mine căci numai asa pot sa fiu destul de tare pentru Teo. Eu știu ce viata vreau si ce merităm. Daca va fi Cineva, va ști si el.

  Alea iacta est

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.