CompaniaDDD.ro – Unitate Protejata de incredere

Te-ai intrebat vreodata cat de greu le este persoanelor cu dizabilitati sa-si gaseasca un loc de munca? Daca nu te-ai intrebat pana acum, intreaba-te putin cat de greu le este si ce obstacole intampina. Nu e simplu, nu-i asa?

Nu le e deloc usor acestor persoane sa-si gaseasca un loc de munca, deoarece se lovesc de multe ori de tot felul de bariere impuse de societate sau de companiile la care doresc sa se angajeze. In Romania, persoanele cu dizabilitati inca sunt privite cu scepticism cand vine vorba de angajare, cu toate ca unele dintre ele sunt mult mai competente din multe puncte de vedere decat cele care nu au astfel de probleme de sanatate.

In tara noastra sunt companii care vin in sprijinul persoanelor cu dizabilitati si care vor sa le ajute prin lucruri concrete sa se integreze pe piata muncii. Astfel de companii sunt cunoscute sub denumirea de Unitati Protejate.

O Unitate Protejata  care vine in sprijinul acestor persoane este CompaniaDDD.ro. Cei de la DDD si-au inceput activitatea in anul 2011, functionand ca si firma deratizare . In 2016, compania si-a obtinut toate avizele pentru a putea functiona si ca Unitate Protejata.

Ce este o astfel de Unitate? O companie care din totalul de angajati pe care ii are, are si angajati cu dizabilitati. Pentru a putea functiona ca si Unitate Protejata, orice companie trebuie sa aiba angajati peste 30% persoane cu dizabilitati.

Firmele care au peste 50 de angajati si apeleaza la CompaniaDDD.ro au doua mari avantaje.

Primul dintre ele e faptul ca nu trebuie sa mai plateasca lunar statului suma de bani aferenta faptului ca nu au angajati cu dizabilitati. In Romania legea ii obliga pe angajatorii care au peste 50 de angajati sa aiba cel putin 4% persoane cu dizabilitati. In caz contrar, compania respectiva fie plateste, fie colaboreaza cu o Unitate Protejata pentru a beneficia de respectivele servicii.

Un al doilea avantaj e faptul ca aceasta companie ofera servicii de deratizare, servicii care sunt obligatorii in orice firma. Totul se face cu cele mai bune solutii si se respecta toate normele aflate in vigoare.

Daca firma pe care o detii sau firma la care lucrezi va incheia un parteneriat cu o Unitate Protejata, beneficiile nu vor intarzia sa apara, atat pentru companie, cat si pentru persoanele care sunt apte de munca, dar au diverse dizabilitati.

Persoanele cu dizabilitati care lucreaza la CompaniaDDD sunt apte de munca si sunt atent selectate cu ajutorul Fundatiei Motivation Romania.Daca vrei sa aflii mai multe detalii, site-ul CompaniaDDD.ro iti sta la dispozitie si te va lamuri intr-o multime de aspecte.

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

Dacă izolarea are loc în familie sau cuplu este...

Nu știu voi cum v-ați acomodat la ,, noua viață'', însă mie nu îmi...

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Prăjitură franțuzească

Foietajul -aluat franțuzesc Ingrediente: – 500g făină – 15g drojdie uscată (2 pliculețe standard) – 100g zahăr –...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Întoarce-te la tine

Întoarce-te la fetița aia mică care își iubea fiecare părticică a corpului, se analiza...

Ce ai face dacă ai ști că mâine nu...

Am primit întrebarea asta pe email și m-a cutremurat. Apoi am înțeles de ce....

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.