Concurs Tashi

Castigatoarea concursului este participanta cu numar 13. Felicitari Smarandache Daniela! Asteptam mesaj cu adresa pentru a putea sa primesti premiul. 

 

Azi m-am trezit bine si cu poftă de ceai. Cred că ştiţi deja despre mine ca sunt innebunită după cafea. Cum canicula a venit in forță mă şi gândeam cu câteva zile în urmă cum să fac ca să o las mai moale cu iubirea mea pentru cafea. Nu voi renunța niciodată la cafeaua cu lapte pe care o fac dimineata imediat dupa ce am deschis ochii, însă la cele doua cafele de după amiază sper sa reuşesc să renunţ.

Parcă mi-a citit gandurile Tashi si a venit in ajutorul meu cu aceste ceaiuri minunate! Şi când spune asta un om care nu bea ceai nici atunci când este bolnav, să il credeti pe cuvânt!

Atât eu cât Tashi nu am uitat de cititorii de pe blogul cocktail de viată si ne-am gândit să vă rupem puțin de căldurile infernale si să vă răsfățăm şi răcorim aşa cum meritați cu ceaiurile ice tea de la Tashi numai bune de băut în orice anotimp.

Asadar, avem concurs iar câştigătorul va primi un colet de la Tashi cu urmatoarele:

  • Acestă CANĂ superbă cu pisici pentru că ştim câți iubitori de animale avem printre noi
  • Un infuzor la alegere de AICI
  • Şi două punguțe cu ceai a câte 100 gr fiecare

Regulament:

  • Like si şhare la pagina Tashi
  • Şhare la acest articol
  • Spune intr-un comentariu la articol de ce iti doreşti ceaiurile de la Tashi si vei primi un număr cu care vei participa la extragerea pentru câstigarea concursului

Câstigătorul va fi extras de Tashi   pe 1 IULIE şi va fi anunțat printr-un update la acest articol. Va avea la dispoziție şapte zile ca să trimita datele de livrare printr-un mesaj pentru a primi pachetul. In caz contrar se va extrage alt câstigator.

Succes!

37 thoughts on “Concurs Tashi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: