Constelații sistemice familiale- interviu cu Doris Gabrielle Renkert

Cred că sunt mai bine de șase luni de când am început să lucrez cu mine.Când spun că am lucrat cu mine mă refer la dezvoltare personală, la cunoaștere, la citit, terapii, etc
Ședințele de Constelațîi familiale pentru mine au fost cele mai profunde ,,terapii” pe care le-am trăit, însă o să va povestesc despre asta într-un articol separat, atunci când voi simți nevoia și când voi fi pregătită să vorbesc despre asta. Până atunci va las un interviu cu Doris Gabrielle Renkert, omul care a apărut în viața mea la momentul potrivit și m-a pus față în față cu mine, cu viața și trăirile mele.

Cum și te-a făcut să te îndrepți spre lifestyle consultant? De câți ani faci asta?

Doris Gabrielle Renkert: Am fost asta -adică „consultant“,dintotdeauna… desigur la alt nivel decât acum.
De copil deja adulțîi îmi cereau sfatul în legătură cu diverse teme de-ale lor. Pe atunci „doar“ împărtășeam părerea, fără să știu că de fapt informațiile veneau de la Sursă, că simțeam, că eram foarte conectată.
Din fericire nu mă încărcau prea des cu probemele lor, știu doar că apreciau întotdeauna părerea mea. Cu excepția unei singure persoane. Va las să ghiciți cine 🙂
Faptul că de-a lungul anilor eram contactată și căutată „doar ca să bem o cafea împreună“, timp în care cei cu care mă întâlneam aveau experiențe și trăiri revelatoare, ba chiar unii dintre ei puteau remarca o îmbunătățire spontană a stării de bine, ba chiar a stării de sănătate, în unele cazuri, m-a îndemnat să vreau să aflu mai multe, astfel că, pe când locuiam încă în Germania, am făcut un curs de maestru Reiki care a avut durata de doi ani si jumătate și mergea în paralel ( peste 80%) cu cursul de lifestyle consultant. Aceasta se întâmpla între anii 2004 (toamna)-2007.
Cu feng shui am luat contact chiar din anul 2000, însă acreditarea am luat-o în 2004.
Am venit și am rămas în Bucureşți în 2007/2008, iar în 2009 am început formarile în Constelațîi Sistemice Familiale, atât cu experți din afară țării, cât și cu formatori de mare valoare din țară. Din 2011 am început să fac constelațîi împreună cu și pentru prieteni, iar la ora actuală, având posibilitatea să ne conectăm și online, lucrez cu persoane atât din țară cât și de peste hotare.

Ce se întâmplă mai exact în timpul ședințelor tale?

Doris Gabrielle Renkert:Într-o sesiune de constelațîi accesăm cele mai profunde coluri ale subconștientului. Înainte de a începe efectiv, rog clientul să se conecteze la inima lui și să-și roage subconștientul să scoată la suprafață ceea ce este cel mai important de văzut și optim de integrat sau de acceptat sau de eliberat în „acest moment“. În acest timp eu chem sinele noastre înalte, cer protecție și ghidare și mă conectez la client și la nevoile lui. Apoi începem. Lucrăm cu obiecte mici (zaruri, nasturi, magneți, mini-jucarioare de la copii) pe post de reprezentanți. Aceste obiecte pot să reprezinte orice: persoane, concepte, sentimente…
Și aproximativ 80% din sesiune se petrece fără că persoană care își lucrează tema să știe concret ce anume reprezintă aceste obiecte.
Desigur deslușim la final și atunci uimirea este cu atât mai mare și fiecare poate să constate două lucruri foarte importante, din punctul meu de vedere: 1. răspunsul la orice întrebare este în fiecare dintre noi. Fiecare are înțelepciunea și resursele necesare pentru a-și crea o viață împlinită și fericită.
și 2. o mare parte a viețîi o trăim într-o iluzie, judecăm semenii noștri după comportamente, îi judecăm și astfel ne ateagem tot felul de neplăceri asupra noastră.

În ce domenii poți ajută oamenii să găsească rezolvări la problemele lor?

Doris Gabrielle Renkert: nu orice dezechilibru în viață are o cauza sistemică. Partea bună este că metodă ne permite să verificăm. Astfel că putem obține rezultate excepționale în cele mai diverse domenii ale viețîi, cum ar fi: relațîi de cuplu (existente sau inexistente și dacă există dorința de a avea o relație), situațîi legate de bani, multe tematici legate de sănătate…
Primele două (relațiile &banii) sunt preferatele mele. Și ale clienților mei 🙂
Există câteva „condiții“ de care este necesar să se țină cont, cea mai importantă fiind dorința reală, autentică, din inima (nu din minte), de a schimba ceva.

De cât timp faci asta? Ai renunța vreodată?

Doris Gabrielle Renkert: fac acest lucru de mai mulți ani și și nu aș renunta niciodată. Bucuria de a vedea efectiv „pe fața” oamenilor schimbările și îmbunătățirea viețîi lor, îmi da energia și entuziasmul de a continuă, și mă simt onorată și recunoacatoare pentru încrederea cu care mă investesc oamenii și pentru că mi-e permis să fac parte din procesul lor.
Aveam la un moment dat un „motto“: „dacă astăzi am îmbunătățit viață unui singur om, atunci mi-am îndeplinit menirea“. Cam așa…

Se pare că sunt tot mai mulți oameni care vor să se vindece, se îndreaptă spre partea asta de dezvoltare personală. Ce crezi că îi îndeamnă să facă asta?

Doris Gabrielle Renkert: Mie îmi place să vorbesc depre procesul de autocunoaștere, mai mult decât despre „dezvoltare personală“. Părerea mea este că noi suntem, cu toții, dezvoltați. La nivel de suflet suntem toți la fel și după cum spuneam, cu toții avem toate resursele și tot potențialul pentru a ne crea o viață mai bună. Sunt doar fricile, limitările auto-induse sau impuse prin educație sau prin mediul în care am crescut, învățat , lucrat… cele care ne opresc sau ne determina să mergem cu accelerația la maxim și cu frână de mâna trasă.(în unele cazuri).
Cât despre vindecare… evit să folosesc acest cuvânt, pentru că nu suntem bolnavi atunci când simțim nevoia să ne conectăm la noi înșine, la esența noastră. Și acesta este și răspunsul la întrebare: cred că oamenii devin mai conștienți, mai prezenți, mai responsabili și simt că a sosit momentul să-și descopere acea esență divină (ce deja este) și să o manifeste cu naturalețe și în cel mai autentic mod.
Și aici aș vrea să menționez „Constelația Sinelui“, modalitate de abordare pentru a te conecta la Sinele tău. Am scris mai multe despre metodă pe care am implementat-o cu aproximativ 2 ani în urmă, pe grupul meu de Facebook.
O lucrăm doar în grup, fața în față. Sau cine știe, poate se poate lucra și „la distanță“?…

Care sunt mai exact serviciile pe care le oferi și care este prețul unei ședințe?

Doris Gabrielle Renkert: momentan lucrez foarte intens la punerea la punct a unui program de coaching, care să împletească constelațiile sistemice cu feng shui, cu Reiki, cu metode de depistarea și de eliberarea blocajelor, diverse meditațîi și tehnici energetice…, program căruia vreau să-i dau startul în toamna aceasta.
Până atunci mai am diverse oferte prin care îndemn persoanele interesate să ia o decizie, poate cea mai importantă decizie din viața lor, și anume aceea de întra în procesul de autocunoaștere. Și, eliberând „bagajele“ din trecutul familiei noastre, îi eliberăm și pe copiii și pe urmașii noștri, astfel încât ei să poată să aibă vieți mai împlinite, cu relații armonioase, cu prosperitate financiară și toate acestea într-o stare de sănătate optimă.
e o singură ședința este suficientă pentru a obține retultatul pe care ți l-ai dorit!
Pe grupul meu de Facebook am început deja să postez interviuri cu persoane care au avut rezultate imediate (în mai puțîn de 24 de ore, în unele caturi) și PE TERMEN LUNG!!!

Unde te putem găși?

Doris Gabrielle Renkert: pot fi găsită în principal pe Facebook, profilul personal este Doris Gabrielle Renkert și pe grupul DORIS – Dor de Inima și Suflet. Mă gășiți și pe LinkedIn.
Acolo gășiți și alte date de contact.

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Garaje metalice

În Aprilie se împlinesc șase luni de când am permis și mașină. În sfârșit...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Murim de acest virus nenorocit sau ne nenorocesc comercianții...

Mă simt ca și cum aș fi la școală și cer voie la doamna...

Ți-ai găsit sufletul pereche? Sau poate geamăn?Ești într-o relație...

Pe Andreea Croitoru o știu din online. M-a atras din prima energia ei și...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.