Acasă Interviuri Crăciun de poveste

Crăciun de poveste

218
0

Că dacă n-ar fi… Nu s-ar povesti.

Dacă ar fi să mă gândesc la tot ce a fost greu aș spune că a fost cel mai greu Crăciun din viața mea, însă eu știu foarte bine că nu există nici lucruri urâte, nici oameni răi, nici viață grea, ci doar lecții. Și am ales să iau totul așa cum vine. Să trăiesc cu ceea ce am, să mă bucur de ceea ce sunt, pentru că știu… Cândva voi privi în urmă doar ca să mulțumesc pentru tot ceea ce am trăit. Să iert și să mă iert. Să înțeleg și să accept.

Așadar Crăciunul ăsta chiar a fost de poveste. Am dat muzica la maxim și am dansat cu fiică-mea prin casă. Am cântat amandouă. Am ieșit în oraș, ne-am plimbat cu mașina în timp ce fredonam și priveam luminițele de pe centru și de la ferestrele oamenilor.

Noaptea aveam insomnii. Ea, dar mai ales eu. Așa că am privit la tv după foarte mult timp și m-am uitat la comedie. Nu mi-au plăcut comediile niciodată. Știu, ciudat om sunt și eu, dar noaptea trecută am râs singură, apoi până dimineața cu o prietenă bună, care-mi știe sufletul mai bine decât oricine🤭

Am citit mult. Ultima perioadă din viața mea mă cam desprinsese de citit, dar iată că a fost bună și pauza asta, azi citesc cu o plăcere de nedescris.

Mi-a fost bunica în gând non stop și cred că m-a ajutat toată perioada în care m-am cam zbătut ca peștele pe uscat, apoi mi-am amintit iar, a mia oară ce mi-a spus înainte să plece: să trăiești, mamă! Și am început să trăiesc, din nou. Să îmi repet că dacă n-am murit atunci de durere, nu mai mor acum orice ar fi.

Adevărul este că viața mea e frumoasă. Că nu-mi lipsește nimic. Că acest Crăciun chiar a fost de poveste doar pentru faptul că mi-a amintit să nu uit că eu sunt cea mai importantă pentru mine și că niciun om și nicio situație nu poate să mă rănească dacă eu nu permit.

Ce-i drept azi scriu din pat, am răcit foarte tare. Cu dureri de cap, febra, tuse, muci, de toate,însă nu am nicio treabă, îmi permit să stau așa, să citesc, să scriu, să mă uit la tv, să plănuiesc o vacanță la zăpadă și să mă bucur că trăiesc și că asta e tot ce contează.

Sărbători cu bine! ❤️

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.