Acasă Jurnal Cum m-am relaxat, testând și cumpărând cosmetice în Centrul Comercial Auchan Craiovița

Cum m-am relaxat, testând și cumpărând cosmetice în Centrul Comercial Auchan Craiovița

1238
0

Săptămâna trecută a început cu multă oboseală după nunta verișoarei mele, drumuri lungi, copil plângăcios. M-am îmbrăcat și ,, aranjat” cu ea aproape încolăcită de picioarele mele, apoi am fugit în Centrul Comercial Auchan Craiova. Aveam nevoie să iau o gura de aer cu miros de produse cosmetice. Nu știu dacă ați mai auzit expresia asta, însă de la mame puteți să auziți orice fără să trageți concluzii greșite, nu?
Acolo am fost în lumea mea, deși se spune că lumea mamelor este lângă copii, însă eu mi-am dat voie să fiu și femeie din când în când.Să hrănesc și copilul interior, cu toate că nu excelez la acest capitol( încă).
Așadar am fugit în dm-ul din Centrul Comercial și am testat parfumuri, rujuri, ojă, mascara.
Am cumpărat șampon de la Nivea pentru păr deteriorat. Este ofertă. Cumperi șamponul și primești cadou balsamul. Am apucat să și testez de două ori și se pare ca am făcut o alegere bună.
Mi-am mai luat și șamponul care te salvează în câteva secunde atunci când apare o urgență si nu ești spălată pe cap. Sau pentru când o fetiță de aproape doi ani plânge și îți spune,, mami, nu pap baie, nu” Adică să nu mă spăl pe cap că ea vrea în brațe. E de ajutor acel șampon între spălarile pe cap. Recomand. Sunt șampoane pentru toate tipurile de păr și toate problemele, ori nevoile. Eu am luat de la Balea cu cocos. Miroase într-un mare fel.
Am aflat și o rețetă magică de la doamna de la casă. Două lingurițe cu ulei de ricin și o ceașcă bere( să fie cu alcool, restul o beți). Am cumpărat pe loc uleiul de ricin cu vit A și a doua zi am făcut masca de păr. Părul nu se mai electrizează, nu mai este aspru și fără viață, strălucește!
Deci, mai merg la Dm, mă întorc cu produse, parfumată, rujată și cu chef de viață. Și nu, nu am cheltuit nici măcar 50 lei.
Vouă vă place să fugiti de acasă?:))
De fapt, voiam să vă întreb dacă vă treziți brusc nervoase și simțiți că singura șansă ca să va reveniți este să cumpărați haine, cosmetice, ceapă, orice, numai să cheltuiți ceva!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.