Acasă Interviuri Curățenia generală – o nebunie

Curățenia generală – o nebunie

348
0

Deși am zugrăvit și am făcut curățenie generală acum 2 luni, uite că mi-am călcat cuvântul meu de casnică cu acte în regulă și ieri m-am trezit iar că duc covoarele la spălat,curăț frigiderul(cât urăsc să fac asta), fac lista cu chestii trebuincioase prin casă ca orice femeie gospodină, care e drept că nu prea sunt, dar mă rog.

Adevărul este că nu știu cum și nici de ce, dar la mine curățenia nu rezistă. De data asta am dat vina pe aspirator ca era de aceeasi vârstă cu fiu’miu( chiar așa, să-i zic știrea asta) și na, am zis că de asta s-au murdarit covoarele în două luni, că ăla nu mai lua praful și s-a imprimat în covoare. DOUĂ LUNI! Astfel că mi-am luat un nou prieten care să mă ajute la curățenie și mă certam aseară cu fiică-mea pe el. Oricum nu știe niciuna să-l pornească. Da, este vorba despre un aspirator că prieten-prieten de curățenie nu cred ca există.

Nu mi-a plăcut niciodată să locuiesc într-o casă mare. Mereu mi-am dorit o căsuță mică, cochetă, draguță, dar hei, de cand am doi copii îmi doresc o vilă cu piscină și un maseur. Să mă trezesc așa eu dimineața, să-mi fac cafeaua și să am loc în casă să mă ascund să citesc, să scriu, să beau cafeaua și eventual să am parte și de un masaj. Poate așa aș face față mai relaxată tuturor scamelor de pe pătura mea albă și pufoasă,mânuțelor de ulei, ceva dulce ori colorat de pe peretele meu mov. Poate așa nu m-aș mai enerva nici că îmi ia fiică-mea machiajurile și că eu uit ce am promis în gând: ,, moțata asta nu se mai mai atinge în veci de machiajurile mele. Eu sunt sefa în casa asta” Vise de noapte, taică! Mi-ar plăcea să aibă copiii o cameră în care să facă ca toate alea și eu să nu mă stresez si sa nu mă comport ca o disperată, vorba fiică-mi. Da, așa mi-a zis mai alaltăieri: ce-ai disperato?

Adevărul adevărat este că sunt. Sunt disperată să am curățenie, să fac curățenie. Acum m-am mai relaxat, dar oricum dacă vii la mine și nu mă anunți cu paișpe ore și un sfert înainte zici că a fost ceva război în această casă. Şi asta este și buba mea. De ce mai sunt disperată, dacă oricum se duce mai repede decât iubirea unui barbat însurat pentru amantă-sa?

Nu prea mă mai stresez de la o vreme, dar ce îmi place cel mai mult la mine este faptul că acum în comparație cu toți anii ăia mulți din viața mea, am învățat să mă organizez mai bine, astfel că încep pregatirile pentru Crăciun cu o curățenie și le termin cu o vacanță🙈

Voi cum vă organizați? Ați început curățenia generală? Nu credeam să ajung să o spun tocmai eu, însă mi se pare o nebunie. Să cureți casa 3 zile până nu mai poti ca să fie la fel în cel mult două… Trebuie să ai timp mult la dispoziție, iar eu mi-am promis aseară în timp ce spalam la frigider și îmi venea să-mi dau singură două palme că mai fac curățenie din asta doar de două ori pe an, nu de zece!

Vă las. Este ora 7:00 și eu trebuie să fug sa duc copilul la școală și…. Så mă apuc de curățenie,sper!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.