Da, tata, sunt neschimbata

Da, tata, sunt neschimbata fiindca niste oameni care mi-au ranit sufletul nu ma pot schimba!

Au trecut repede opt ani! Opt ani!!!! Nici nu realizez cum si când. Doar când ma privesc in oglindă si parca zăresc câteva riduri, când ajung la bunica si o vad mai bătrână cu 17 ani,  cand Denis scoate cate o perla de om mare, realizez ca da, sunt opt  ani fara tine. Ani in care de cele mai multe ori am crezut ca esti la tine acasa. Ca esti cu familia ta si ca doar esti supărat pe mine ca nu prea îmi mai las parul inelat. Ani in care am acceptat greu ca tu nu mai esti si atunci ma durea sufletul si tot corpul. Este ciudat cum alege Dumnezeu sa lase copiii orfani, sa simti cum se rupe ceva pentru totdeauna, sa stii ca nu o sa-ti mai vezi niciodată părintele chiar de l-ai cauta o viata.  Si uneori il cauti, in oameni, in priviri, in gesturi, pe cer, in suflet…

Tata, viața nu m-a schimbat. Daca as putea sa iti demonstrez…
Sunt acelasi om, doar putin ridat, trec anii mult prea repede peste noi, tata!
Sunt acelasi copil bun care iubeste oamenii si plăteste pentru asta;
Sunt la fel de inocenta, dar uneori trebuie sa fac pe femeia dură,  fiindca societatea o cere, sau asa cred eu;
Sunt atat de rea uneori incat oricat as incerca nu pot sa uit cum oamenii care ar fi trebuit sa ma iubeasca, m-au ranit, atunci le-as spune atat de multe….
Am reusit sa  ma ridic din mocirla in care eram abandonată de viata, dar niciodata nu îmi voi renega trecutul,nu voi uita cine mi -a suflat pe răni, cine mi le-a bandajat, cine m-a purtat in pantece, cine m-a pus pe picior si imi canta.
Da, tata, sunt neschimbata fiindca niste oameni care mi-au ranit sufletul nu ma pot schimba!
Sunt neschimbata si te iubesc la fel doar ca acum nu astept un telefon de la tine, e de ajuns sa privesc catre cer ca sa stiu ca eu am ingerul meu.
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

4 thoughts on “Da, tata, sunt neschimbata

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: