Acasă Interviuri Dacă vrei să faci o surpriză deosebită cuiva, cumpără trandafiri criogenați

Dacă vrei să faci o surpriză deosebită cuiva, cumpără trandafiri criogenați

691
0

Dacă vrei să faci o surpriză frumoasă cuiva, comandă trandafiri criogenați şi îți promit că va fi cea mai bună alegere pe care ai fi putut să o faci.

Nu îți povestesc asta întâmplător. Îmi place mult să fac surprize. Mă gândesc de fiecare dată la oamenii dragi din viața mea, cum să fac să îi mulțumesc, să nu îmi ducă dorul, grija, să nu se simtă neiubiți. Nu reusesc mereu să fac cadouri, să le spun şi să le arat oamenilor cât de importanți sunt pentru mine, dar din când în când mai fac câte un gest pentru oamenii importanți din viața mea.

De data asta am ales să fac o surpriză naşei mele. Ştiu că îi plac trandafirii, ştiu că e un om sufletist care dă viață şi  obiectelor din jurul ei. Ştiu că pe lângă cadourile pe care le-am pregătit pentru Crăciun s-ar bucura enorm să primească într-o zi un telefon de la curier care să-i spună că are un colet pentru ea, dar mai ales ştiu cât de emoționată va fi să primească trandafiri criogenați în sticlă de la finuța ei, adică fiica-mea.

De ce am ales flori criogenate? Pentru că ar fi fost în zadar să primească un buchet de flori de care să se bucure pentru puțin timp. Prefer să investesc în lucruri nemuritoare şi da, treaba cu florile criogenate mi se pare foarte tare, de aici şi ideea de a comanda trandafiri criogenați online.

Am ales să cumpăr trandafiri criogenați online de pe Maisondor pentru ca mi s-a părut cel mai avantajos. Prețurile ar putea părea putin cam piperate la prima vedere,  însă atunci când vine vorba de flori nemuritoare merită investiția. Atât florile cât şi omul pe care te-ai gandit să-l impresionezi.

Iată câteva avantaje pe care le ai cumparând de pe Maisondor:

  • Livrează în toată țara. Aveam nevoie de asta. Nu aş fi ştiut altfel cum să primească naşa mea un buchet de flori de la distanță
  • Transport gratuit în Bucureşti
  • Primeşti poza cu produsul înainte de a fi livrat
  • cadou punga şi felicitarea

Dintre toate căutarile pe care le-am făcut, dintre toate cadourile pe care aş fi putut să le fac, dintre toate ideile de a impresiona pe cineva important în  viața mea, asta a fost cea mai strălucită idee care m-a trăznit. Stiți că eu fac ziua ce visez noaptea şi că în general iau cele mai corecte decizii. Desigur ştiți şi cât de minuntată şi frumoasă şi deşteaptă sunt, aşa că pe bune, nu mă supăr dacă îmi furați ideea şi faceți o supriză cuiva drag. Vă garantez că se va bucura. Şi cineva-ul ăla drag pot să fiu chiar eu. Nu refuz florile. Nu. Nu. NU.

Lăsând glumele pentru perioada de după sărbători, cum vi se pare ideea mea? Abia aştept să mă sune naşa, să-mi povestească cum a primit surpriza mea. Poate vă povestesc şi asta. Vedem!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.