Acasă Interviuri Dana Bobeanu, mamica talentata

Dana Bobeanu, mamica talentata

620
0

Dana Bobeanu, mamica talentata

Pe Dana am cunoscut-o pe un grup unde foarte multe mămici talentate se ajută cu sfaturi și tot ce este nevoie. De când am descoperit acel grup mă simt mai bogată, mai frumoasă, mai femeie, am mai multă încredere în mine. De ce? Pentru că aceste mămici lucrează de acasă, și-au urmat visurile ca și mine și nu au spus nu, provocărilor. Este un real ajutor să știi că mii de mămici aleargă între propriile pasiuni,  casă, copii și responsabilități ca și tine și că de multe ori singura și cea mai de preț răsplată este aprecierea oamenilor și zâmbetul copiilor de dragul cărora ai ales să lucrezi de acasă.

Dana este una dintre mămicile care îmi dau curaj și mă fac să cred în mine, să lupt și să fiu convinsă că într-o zi voi fi acolo unde îmi doresc în ceea ce privește pasiunea mea pentru scris, dragostea pe care o port acestui blog. Zilele trecute când mă plângeam că nu mai am timp pentru mine și blog , îmi spunea că oricum noi, mamele suntem eroine din moment ce pe primul loc ne punem copiii și nu îi lăsăm să ne simtă lipsa.

Va spuneam că mă simt norocoasă să cunosc astfel de oameni, însă va las pe voi ca să înțelegeți că nu exagerez. Dana ne spune câte ceva desprea ea și pasiunea( pasiunile) ei.

Cine este Dana Bobeanu?

,, Am 28 de ani și sunt mamă a una bucată Patrick în vârstă de 11+ luni. Pentru mine statul degeaba nu există. Pentru mine activitatea fizică este la ordinea zilei, inclusiv duminică. De ce? Pentru că, pentru mine, muncă nu reprezintă ceea ce fac, ci ceea ce sunt!

Stau cu două diplome în buzunar de câțiva ani. Una de jurnalist și una de economist. Pentru a putea duce la bun sfârșit cei 6 ani de studiu, am fost nevoită să lucrez în 3 schimburi. Da! În 3 schimburi. Schimb de noapte -> facultate sau facultate -> schimbul 2. Până să nasc, am acumulat 9 ani în câmpul muncii cu 3 ture.
Revin la problemă mea: am pus pe picioare un vis de mic copil, și anume acela de a înființă o firmă de organizare evenimente, toate astea trăgându-se de la pasiunea de a strânge bani în școală, în liceu, de a organiza excursii, de a pune cap la cap lucrurile din jurul meu.

După ce am pus actele la punct (am deschis SRL), am stabilit avocatul, am stabilit contabilul și am stabilit notarul, am plătit MULȚI bani pt a-mi construi identitatea, brandul și planul de business. Țipă care s-a ocupat de asta și-a terminat treabă și a venit rândul meu să continui. Trebuie să găsesc clienți. Mi se pare cea mai grea parte ever!
Nu am nișă, serviciile sunt diverse (nunți, botezuri, petreceri private/de logodnă/aniversare, conferințe, cereri în căsătorie, petreceri de copii). Organizez evenimente de la A la Z. Eu sunt agendă miresei, agendă sărbătoritului, organizatorul zilei șamd. Mai pe scurt, sunt mâna dreaptă a celui care face cererea. Imaginați-va eternă nuntă. Imaginează-ți tu, cea care citești, că ești mireasă. Sunt peste tot cu ține și îți pun la punct toate detaliile: decor, fl

ori, muzică, foto, candy bar, tort, fețe de masă, funde, intrarea meniurilor la timp etc etc etc. Tu nu mai trebuie să-ți faci griji pt absolut nimic. La fel procedez și cu celelalte tipuri de evenimente. Sunt acolo să mă asigur că iese totul perfect, chiar dacă la un botez duc doar decorul, la o nuntă duc doar muzică sau la o petrecere asigur fotograful. EU STING LUMINA! Mă implic emoțional, sunt subiectivă atunci când vine vorba de recomandări. Rezultatul TREBUIE să fie cel dorit, altfel nu se poate!

Pe Dana o gasiti AICI  si AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.