Acasă In lumea mea De ce am ales sa monetizez blogul

De ce am ales sa monetizez blogul

332
5

trăiesc fără scris nu pot. Asta este clar. Scriu de când ştiu. Eram un ghem de om, o mâna de copil, o puştoaică micuţa atunci când am început scriu poezii părinţilor mei. Acum nu mai scriu poezii, cred sunt doi ani de când nu am mai scris o poezie.Am ars multe jurnale atunci când am plecat de acasă.

Când mi-am deschis blogul, mi-am dorit ajung departe cu el. Nu ştiam uneori vor citi mii de oameni, însă ştiam blogul meu poate fi alinare pentru suflete al meu. Ştiam poveştile mele nu sunt cele mai triste sau frumoase, cele mai dureroase sau fără lacrimi, însă ştiam oamenii au nevoie de ele. Şi au avut. Mulţi. Am primit de multe ori mesaje de la oameni care îmi spuneau s-au regăsit în poveştile mele sau pur şi simplu le place cum scriu.  Primesc mesaje de la femei, imi dau share la articole pe facebook si imi spun ca sunt o mama si o femeie minunata. Si cum sa nu ma simt bine? Cum sa nu am incredere in mine si sa realizez ca pe acest drum trebuie sa merg?

Primul articol a fost despre bunica şi tata, despre ,, numai mama nu fii”. Apoi am continuat şi lumea a început găsească. Diana a fost printre primii mei cititori . M-a ajutat şi încurajat mult. Şi azi suntem prietene bune.

Timpul a trecut şi eu mi-am dorit evoluez aşa m-am mutat pe domeniu. Am lăsat pe blogul vechi multe articole care mi-au plăcut, care au fost plăcute de public, care m-au făcut om mare. ( nu foarte) Auzisem despre monetizarea blogului însă nu ştiam cum fac asta nici măcar după ce am trecut pe domeniu aşa nu am dat importantă până într-o zi când am avut aproape 4000 de vizualizări şi ,, m-am lăudat pe facebook” iar Irina, o faţă dragă sufletului meu mi-a scris:,, ai putea monetizezi blogul”. I-am răspuns sunt tută şi nu ştiu cum, însă am ţinut cont de sfatul ei şi la scurt timp am început particip la diferite concursuri cu premii garantate, unele chiar tentate.

De ce am ales sa monetizez blogul:

 -pentru îmi plac banii şi cadourile( ţie nu îţi plac?)

-pentru este un sentiment foarte frumos atunci când eşti câştigător într-un concurs

-pentru stau acasă şi pentru vreau simt utilă cumva, câtva, cât de puţin

-pentru nu văd nimic greşit în a face acest lucru

-pentru nu se va schimbă nimic legat de cititorii mei. Nu prea scriu ficţiune, iar dacă scriu, un sâmbure de realitate este mereu în articolele mele chiar dacă apare un link al unui magazin online

– de când fac acest lucru( foarte puţin timp), am mai multă poftă de scris

scriu pentru concursuri nu mi se pare deloc greu pentru pur şi simplu leg o întâmplare din viaţa mea de acel ,, advertorial”

– nu sunt ipocrită spun eu scriu pentru mine. Scriu din plăcere, scriu asta ştiu cel mai bine fac chiar dacă am greşeli( sunt conştientă), însă este evident scriu ca fac ,, auzităşi atunci de ce nu ar vrea cititorii mei afle şi despre un produs anume de care eu sunt multumita?

– nu scriu niciodată despre un produs pe care nu l-am testat, deci nu îmi mint cititorii

ca am acest blog, plătesc, deci consider pot şi câştig .

Cam astea sunt motivele pentru care am ales scriu şi ,, altfel ” de articole. Nu regret nici o secundă alegerea făcută şi nu cred voi opri din a face asta, însă nici nici nu îmi voi transforma blogul într-o ,, mare de adevertoriale”, vreau cresc frumos şi ajung acolo unde mi-am propus de la bun început, atunci când nici nu ştiam despre faptul un blog poate aduce şi beneficii materiale.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here