More
  Familie Despre cum m-am iubit cu seful meu

  Despre cum m-am iubit cu seful meu

  Ăhă! Am făcut-o și pe asta la viața mea. M-am îndrăgostit de șeful meu. Nu e confortabil, mă jur. De fiecare dată când știam că vine îmi era greu să nu îi sar în brațe și să-i spun că mi-a fost dor de el căci trebuia să mă comport că o angajată responsabilă care nu prea se pricepea să deschidă berile și nici să servească foarte elegant clienții de la cafenea.  Ne iubeam pe ascuns. Nu știa nimeni. Când au început să bănuiască au avut și pietre și roșii, ouă și vorbe dure în buzunare.

  Vorbeau pe la colțuri. Și mă durea. Nu știa nimeni adevărul, dar nici noi nu doream să le dăm explicații. Când omul devine curios despre viață ta, lasă-l să mocnească în propriile flăcări. Tu arzi doar de iubire! Este lecția pe care am învățat-o greu, dar bine îmi prinde și acum!

  M-am îndrăgostit de el la scurt timp după ce m-am angajat la cafenea, deși atunci când am făcut cunoștință nu am fost sigură că voi obține job-ul pentru că nu aveam experiență și pentru că părea atât de sobru încât în sinea mea a fost ceva de genul: ,, nu vreau să am un șef în față căruia să tremur de fiecare data când apare pe ușă”.

  Nu m-am îndrăgostit, ci ne-am îndrăgostit, însă pentru toată lumea eu eram amantă patronului, deși nici unul dintre noi nu mai era într-o altă relație. La fix o luna după ce ne-am îndrăgostit,ne-am și mutat împreună într-un apartament. A fost așa,o nebunie. Pentru amândoi. Ne vedeam o data pe săptămâna pentru că el locuia fix în orașul în care locuiesc și eu acum și tot ce ne doream atunci când nu eram la cafenea,era să ne pierdem printre lenjerii de pat și să ne vedem de dragostea noastră, care ridica semnul întrebării de fiecare data când cineva ne vedea împreună.

  Da, știu! În ochii tuturor eu eram aia care pe lângă faptul că lucra într-o cafenea,mai era și amantă șefului. Tragedie în România. Patronii sunt niște oameni care trebuie să vorbească de sus cu angajații, să le dea salariile o data pe luna și să-și strângă mână doar când fac cunoștință pentru prima oară.

  În ochii mei patronul era iubitul meu,care știam că nu caută aventuri cu angajatele și pentru care nu era chiar confortabil să se îndrăgostească fix de una dintre ele, dar…în calea dragostei nu stă un contract de angajare.

  Nu știam unde ne va duce viață, însă știam că nu am interese ascunse și că pentru el nu voi rămâne o aventură. Știam că pot să gândesc mai mult decât  oamenii care mă judecau greșit și că orice ar fi, trebuie să mă bucur de această dragoste.

  Au trecut cinci ani. Ani în care câțiva ne-au urmărit din umbră și au așteptat cu interes momentul în care biată angajată va fi concediată de la locul de muncă,care acum se mutase fix în sufletul patronului.

  Adevărul este că mi-a luat cumva altă față locul, dar acea față este fetiță noastră, născută din dragostea în care prea puțină lume a crezut, dar în care noi credem mai mult decât în orice.

  Pe 28 iulie împlinim cinci ani de când am răspuns la provocarea de a-mi săruta patronul și un an de când am semnat un act, pe care putem să îl aruncăm oricând, pentru că dragostea noastră va rămâne la fel și peste ani.

  Ne pierdem în aceleași lenejerii de pat că la început, numai că azi o facem înconjurați de copiii noștri și priviți cu respect și apreciere de mulți dintre cei care s-au grăbit să îndrepte degetul arătător spre noi.

  Nu,nu susțin iubirea dintre patroni și angajați, dar susțin iubirea indiferent de vârstă, de stătut, de împrejurimi. Mi-ar fi plăcut să îl cunosc la băl în timp ce îmi pierdeam pantoful, dar l-am cunoscut atunci când eram o mamă singură și căutăm un job și trăiesc ultima poveste de dragoste din viață mea!

  Ps: Povestea e reală. Lenjerii de pat că ale noastră găsiți aici. Poate nu va interesează droagostea dintre o angajată și patronul ei, dar poate vreți să pierdeți printre lenjerii de pat de calitate pentru care eu garantez.

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Duminică târziu…

  E târziu și nu am somn. Parcă nu-mi găsesc locul, deși știu unde este. Parcă liniștea asta este surdă. Și mută! Eu vreau să...

  L- povestea ochilor cu gene lungi și lacrimi dureroase

  Ieri am cunoscut-o pe L. O puștoaică de 16 ani, care locuiește într-un centru de ajutor. E frumoasă. E foarte frumoasă. Cu genele lungi...

  Să numărăm bucuriile, lăsați naiba supărările

  Unul dintre cele mai mișto lucruri pe care le-am învățat în anul 2019 a fost,, recunoștința''.Atunci când am citit prima oară despre acest exercițiu...

  Când te doare mintea o pui la somn

  Pneumonie. Era fix ce aveam nevoie. Nici nu avusesem de mult timp. Adică câteva luni. Prima oară când am avut am crezut că am...