More
  Colaborari Digital Parents Talks în Craiova

  Digital Parents Talks în Craiova

  Vă povestisem aici că îmi doream și că am și reușit anul trecu în Octombrie să ajung la cursurile organizate de fetele de le ParentingPR. De data asta, însă, au venit fetele la Craiova și m-am bucurat ca un copil mic care primește ceva dulce. Da, îmi doresc să evoluez, să învăț lucruri noi și să pun în practică ,, strategii” care la alții au funcționat.

  Eu am stilul meu și nu-l voi schimba pentru nimic în lume, însă sunt și foarte multe chestii legate de blogging cărora nu le dădeam importanță și nu aveam habar că trebuie, așa că am lăsat frumos copiii în siguranță și am plecat pentru câteva ore la Ramada, acolo unde s-a ținut cursul.

  În prima parte  ne-a vorbit Ana Nicolescu despre branding, comunitate, monetizare și ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost faptul că nu a vorbit la modul general, ci chiar despre ea. Nu știu câți bloggeri din Craiova o citeau, însă eu o urmăresc de mult timp și chiar îmi doream să știu povestea ei și a blogului ei. Da, atunci când vezi că un om are succes, vrei să aflii despre el și despre cum a ajuns în acest punct. Am aflat cu această ocazie că eu am o comunitate în jurului blogului chiar dacă comunicăm mai mult pe facebook, că suntem puțini, dar buni, că oamenii vin spre mine, vorbim, ne vedem, sar în ajutor atunci când organizez ceva, deci sunt bine și împăcată cu situația actuala. Tot ce îmi doresc este să ne strângem mai mulți și să ne vedem mai des. Tot datorită Anei am luat decizia de a schimba total aspectul blogului meu, atunci când a apărut Sorin, omul potrivit la locul potrivit. Acum sunt cu adevărat mulțumită de cum arată blogul meu și singura mea treabă este să aduc conținut de calitate. Inițial îmi propusesem să ajung să scriu zilnic, însă mi-am dat seama că nu pot, dar că acum sunt într-o perioadă în care învăț să devin organizată și sunt convinsă că voi ajunge și în acest punct. Ana, mulțumesc, să știi că a fost util tot ce ai povestiti tu!

  Lavinia este preferata mea, omul cu care lucrez de aproape un an, cea care m-a tras mereu de mânecă și mi-a spus că am potențial. Ce nu știe Lavinia, ori poate i-am spus, este faptul că nu reușesc să fiu atrasă nicicum de partea Seo, însă am înțeles la curs cât de importantă este și această parte și mă străduiesc să fac să fie bine.
  A doua parte a fost despre Școala de bani, subiect care m-a interesat mereu, însă știam din start că sunt o cheltuitoare, că sunt genul de om care nu știe să facă economii și că am foarte multe lucruri de învățat despre acest subiect. Am făcut un exercițiu pe care nici nu am putut să-l duc până la capăt,ca să înțelegeți cât de împrăștiată sunt. Nici la acest subiect nu am rămas indiferentă și am început să iau măsuri, ba chiar am dus relația mea cu banii la psiholog, căci da, erau niște programe din copilărie, gen ,, sarac, dar curat”
  La final am plecat cu un cadou mișto pentru pitica mea, pentru că  Lidl a fost sponsor la acest curs. Folosesc de ceva timp Lupilu, atât pamperși cât și șervețele și deci știam despre ce este vorba.
  Vă recomand să mergeți la astfel de întâlniri, mereu, dar mereu veți avea ceva bun de învățat, cât despre proiectul Digital Parents Talks, știți deja ce părere am, așa că aflați când ajung fetele în orașul vostru și luați măsuri!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Iubire cu porția

  Dintotdeauna am știut că eu o să scriu o carte, însă niciodată, dar niciodată nu am putut să-i găsesc un ,,nume'', altul decât numele...

  Fata mea, să fii cuminte, să ierți și să iubești

  Niciun dor nu doareCum doare dorul meu de tineNiciun om pe lume

  Dare to fly

  Am încă două tatuaje. Proaspete. Faine. Ale mele. Despre mine.Prietena mea aproape că m-a implorat să nu fac...

  Duminică târziu…

  E târziu și nu am somn. Parcă nu-mi găsesc locul, deși știu unde este. Parcă liniștea asta este surdă. Și mută! Eu vreau să...