Donezi o jucărie, primeşti un cadou

Mi-ar plăcea să mai fiu copil, să mai cred în Moş Crăciun, să mai lustruiesc ghetuțe pentru Moş Nicolae. Mi-ar plăcea să mai cred că pot să îmi doresc ceva şi voi avea pentru că cineva cu barbă albă  şi costum roşu îmi va aduce acel lucru, aşa cum se întâmpla în copilărie. Într-un fel am rămas tot copil, un altfel de copil. Unul care îşi pune dorințe, care crede în oameni, care visează mai mult pentru alții decât pentru el.

Anul ăsta visez pentru copiii de la Sf Mina. Să împodobesc primul brad cu ei, să ascult colinde, să le dăruiesc iubire, timp si daruri.

Centrul Comercial Auchan s-a alăturat campaniei mele şi va face în aşa fel încât să nu rămână nimeni fără cadouri. Nici copiii de la Sf Mina, dar nici copiii oamenilor care vor dona jucării pentru ei pentru că ei, ca şi mine, cred că dar din dar se face rai.

Pe cinci decembrie mergeți în Centrul Comercial Auchan Craiovița şi lasați ghetuțele copiilor voştri împreună cu una sau mai multe jucării pentru copiii cu dizabilități de la Sf Mina. Pe şase decembrie copiii vor găsi în ghetuțe daruri de la Moş Nicolae.

Da, mi se pare unul dintre cele mai frumoase gesturi şi nu, nu sunt subiectivă. Ar fi putut să fie o campanie din care doar copiii nevoiaşi să aibă de câştigat, însă Moş Nicolae nu este doar despre ei. Nu este pentru bogați sau săraci, pentru cei cu părinți sau orfani, pentru cei sănătoşi sau bolnavi. Sărbătorile ar trebui să fie magie pentru fiecare dintre noi şi dacă cumva am fost norocoşi să avem, ar trebui să fim mândri că putem dărui. Important este să o facem. Să ne implicăm. Să dăruim. Să iubim oamenii din jurul nostru. Să fim un Moş Nicolae sau Moş Crăciun pentru cineva care poate nu îndrăzneşte să facă o scrisoare, să-şi pună o dorință, să viseze la ceva.

Anul ăsta NOI vom fi Moş Nicolae pentru 50 de copii, voi alegeți pentru câți copii va trebui să fie Mos Nicolae , Centrul Comercial Auchan, ducand cat mai multe perechi de ghetute.

Pe 6 Dec la orele 18:00  sunt invitați la şcoala Sf Mina să impodobim bradul,  să ne distrăm cu copiii, zâne, spiriduşi, crăciunițe, să cântăm colinde la chitară şi să  dăruim jucăriile pe care voi le veți dona în Centrul Comercial Auchan Craiovița.

Dacă vreți să vă distrați şi în alte zile şi să simțiți magia sărbătorilor, aveți mai jos programul din Centrul Comercial Auchan Craiovița.

Sărbători cu bine, cu bucurie şi iubire!

DATĂ INTERVAL ORAR ANIMAȚIE
2 decembrie 11:00-13:00 #bucuriacomunităților // Colindăm împreună în prag de sărbătoare!
13:00-17:00 Happy Team te surprinde cu #bucuriidecorative. Accesorii strălucitoare așteaptă să-și găsească locul în casele care se pregătesc de sărbătoare.
5 decembrie 18:00-20:00 #bucuriacadourilor // Bucură-te și dă mai departe!
6 decembrie 16:00-20:00
9 decembrie 11:00-13:00 #bucuriateatrului // Descoperim peripețiile lui Rudolph!
13:00-17:00 Happy Team te surprinde cu #bucuriicreative. Timp, liniște și bucurie în așteptarea Crăciunului.
16 decembrie 11:00-13:00 #bucuriacomunităților // Colindăm împreună în prag de sărbătoare!

13:00-17:00 Happy Team te surprinde cu #bucuriidelicoase. Savoarea băuturilor preferate va fi cadoul indiciu al momentelor petrecute la cumpărături.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi: utat
https://www.facebook.com/CentrulComercialAuchan/

 

*Despre Happy Team

Happy Team este un serviciu special dedicat clienţilor Centrelor comerciale Auchan, are vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor oferind informaţii, ajutor, surprize și cadouri instant.

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Panna cotta

Nota:  Încep prin a spune ca rețeta îmi aparține. Mai bine spus,este o rețeta...

Ce ai face dacă ai ști că mâine nu...

Am primit întrebarea asta pe email și m-a cutremurat. Apoi am înțeles de ce....

Întoarce-te la tine

Întoarce-te la fetița aia mică care își iubea fiecare părticică a corpului, se analiza...

Cum mi-am dat seama că sunt însărcinată

Multe femei, aș spune chiar majoritatea, își dau seama că sunt însărcinate înainte de...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Categorii

Comments

  1. Foarte frumoasa campania ta cu Sf. Mina. Bravo tie! Si ma bucur sa citesc ca s-a implicat si Centrul Comercial Auchan acestei campanii.
    Si la Pitesti se organizeaza campania cu Mos Nicolae!

  2. Ce frumos ca s-au alaturat campaniei tale si se strang jucarii pentru copiii de la Sf. Mina!!! Sper sa vina cat mai multa lume si sa se adune foarte multe jucarii pentru acei copii minunati de care te-ai atasat atat de mult !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.