Acasă Ma inspira E joi- bloggeri noi

E joi- bloggeri noi

276
2

E joi și  îi citim pe colegii mei din blogosferă. Am ales și pentru azi cinci bloggeri pe care îi citesc și cinci articole care mi-au plăcut.

îmi place Amina Tomescu pentru faptul că deși scrie rar o face cu tot sufletul. Săpămâna asta a scris pe aminatomescu.ro despre  fiica ei,  mai exact despre  cum ceea ce le spunem azi copiilor se reflecta în ziua de mâine.

,,SI apoi vin astfel de momente in care raman muta. Stiam, intodeauna am crezut ca ce semanam in copiii nostri la un moment dat va rodi, ca toate povestile, toate sfaturile, se prind undeva. Stiam, dar din cand in cand, atunci cand se intampla astfel de momente, imi intareste convingerea si imi bucura sufletul.”

Tot azi o recomand și pe femeia asta minunată, pe care eu o iubesc și respect pentru cât de prietenoasă, atentă și blândă este. Nici Vavaly nu scrie zilnic, dar scrie wow! Ultimul ei articol e pe sufletul meu, așa și îl găsiți aici.

,,Mă îngrozesc când citesc la ce discuții se ajunge, cum se ceartă părinții între ei. Există două concluzii: oamenii nu mai știu să discute normal între ei sau au prea mult timp liber. Adică dacă ai o divergență de ce nu pui mâna pe telefon să suni omul și să discuți normal?”

Diana este prima mea prieten[ bloggeriță. Adică de vreo șase vorbim pe facebook, la telefon, ne citim blogurile. Anul ăsta sper să ne și vedem. Dincolo de faptul că este prietena mea, Diana este super-mega creativăăăăă. Atâtea povești pe primul ei blog, încât chiar nu înțeleg de ce nu a publicat cartea pe care a scris-o și de nu publică multe-multe cărți. Chiar azi a scris fix despre cărți. Avem aceeași opinie, așa că vă las și vouă articolul aici. 

,,În fine, nici eu nu cred că e vreo strategie de marketing. Însă într-o țară în care se citește puțin, o țară rămasă înțepenită într-un trecut prăfuit, dar în care se vorbește despre progres cred că ar trebui să existe mai multă deschidere la nou. E singura șansă.”

Carmen de la adndefemeie.com ne povestește de ce nu poate citi cărți de pareting. Am lucrat cu ea și încă alte trei fete la un super-proiect mai bine de un an. Ne-am și cunoscut și vă zic, în preajma ei se râde, frate! Să tot ai prietene așa! Vă las aici articolul scris de Carmen.

,,Eu chiar cred că nu există copii răi. Ci doar părinți care pun etichete prea repede, părinți ce nu au suficientă răbdare sau care nu știu să-și arate dragostea. Un subiect foarte ferbinte pentru mine și am zis că mi-ar prinde bine această carte, doar că nu a fost cum credeam eu.”

 

Ana Georgescu scrie pe annazidezi.com și e fix genul meu, ori eu genul ei, nu știu. Cred că de la părul creț ni se trage( râd), dar tot ce știu este că abia aștept să ne vedem. Cred că avem foarte multe în comun și mai cred că blogul ei merită citit , pentru că este un om atât de natural încât nu are cum să nu te inspire. A scris un articol super pe care vi-l las aici.

,, Așa că nu mai faceți facultatea de management ca să deveniți manageri, că nu știi unde te duce viața. În România e despre unde prinzi loc, nu despre ce termini. Important e să nu renunți la visuri. Oricât de ireale ar părea, tu să crezi. Intr-o zi, cine știe, tu doar să nu renunți.”

Acestea sunt blogurile și articolele pe care le recomand săptămâna asta. Aș putea să recomand  de zece ori încă atâtea, pentru că într-adevăr se scrie mult și sunt mulți bloggeri care au ceva de spus, însă păstrez pentru data viitoare alte cinci recomandări.

Să aveți spor la citit !

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here