Acasă Interviuri Economisește bani și timp cu Promotons

Economisește bani și timp cu Promotons

406
0

Se știe despre mine că eram cea mai împrăștiată femeie ever. Să mă organizez eu? Să le am pe toate puse așa la punct? Să știu ce fac mâine? Să am liste? De economia timpului și mai ales a banilor nici să nu-mi fi pemomenit cineva.Exclus. Toate aste erau vise de noapte până acum ceva timp când efectiv am realizat că așa nu mai merge, adică nu mai ținea vrăjeala, dom’le, mai pe românește!

Am început încet și sigur, cu pași mărunți… Unu’ în față, doi în spate, apoi am inversat. Nu, nu va explic despre vreun dans, sau se poate numi și așa: dansul timpului, ori al banilor, al economiilor. Eu,, econoama lu’pește” m-am trezit că vreau altfel de viață. Vreau să am timp! Și bani. Și iubire de sine. Și lucruri de calitate. Și nici nu întâlnisem vreun Făt – Frumos milionar, nici la loto nu câștigasem, dar aveam dreptul de a visa la o viață trăită în abundență. Prin urmare am început så mă agăț de tot ce însemna asta. De la terapii până la trucuri de gospindă serioasă, astea din urmă aveau să-mi ușureze viața de mamă, căci știți și voi… Mamele nu prea mai sunt soții o vreme.

Trucuri care mă ajută să economisesc bani și timp:

Sunt două lucruri mari și tari:

Listele: pentru mine sunt sfânte atunci când le fac. Nu vă gândiți că fac asta zilnic, încă nu am ajuns la nivelul ăla de femeie mega-organizată, însă atunci când fac lista cu treburile pe ziua x o respect cu sfințenie. Ajută și la stima de sine, vă zic! Ajută mult, foarte mult în ceea ce privește timpul. Când fac lista îmi rămâne timp pentru mine, pentru copii,uneori și pentru plictiseală. Muhaha. Știu că multe visați la asta!Faceți listaaaa!

-Ofertele- asta ține mult de economisirea banilor, dar și a timpului. Mi-ar plăcea să pot să cumpăr și alimente online. Să vreau o bere cu lămâie, să dau un click și să vină unul cu muschi să mi-o aducă la ușă. Bine, poate nu se întâmplă asta pentru că nu consum alcool și nici ăia cu mușchi nu se aflau pe lista mea de bărbați după care să-mi rup tocul de la pantof. Lăsând glumele, mă ajută mult să știu ce oferte sunt și unde. Enorm de mult ajută să îți faci lista și să știi exact unde, ce și cum.

Recunosc că revistele cu tot felul de oferte, lăsate în sau pe căsuța poștală nu au ajuns niciodată în casa mea, doar pentru asta există tehnologie,dar de curând am descoperit că există Promotons! Promotons care reprezintă sursa de informații actuale despre promoțiile celor mai populate rețele comerciale. Pe pagina lor puteți vedea în timp real cele mai noi cataloage de oferte, reduceri și promoții ale magazinelor din întreaga țară, iar faza cea mai mișto este că pe site-ul Promotons se pot găsi și cupoane promoționale care pot fi salvate și utilizate la achiziționarea produselor atât online cât și în magazinele fizice. Site-ul este actualizat în mod regulat, astfel apar cataloage aproape zilnic şi bineînteles se găsesc tot felul de produse din toate categoriile de la farmacii până la electrocasnice, articole pentru construcții și altele,tot ce vor inimioarele voastre de mame, soții, femei! Personal urmăresc catalog de oferte Carffoure Market pentru că este cel mai apropiat market de mine și oricum sunt zilnic acolo. Voi vă puteți uita în orice cataloage de oferte vă interesează, iar eu vă promit că vor vă ajuta.

Promotons este pentru toată lumea, dar eu am așa senzația că e special făcut pentru mame care doresc să economisească timp și bani.

Concluzie? Liste și Promotons!

Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.