Acasă Despre copii Eu nu o sa ma pierd niciodata de tine!

Eu nu o sa ma pierd niciodata de tine!

Despre El, mereu…

Denis, copilul meu minunat si bun despre care o sa povestesc cate zile voi avea, iubeste pisicile. Deseori le urmărim, ne oprim langa ele pe strada si le admira fascinat. Visează sa aibă una acasa, este singurul vis la care sper sa renunte ( da, stiu, sunt rea), dar v-am zis eu ca viata imi este un cocktail.13339662_10154248783437156_4324889741643346103_n

In urma cu câteva seri pe când ne întorceam din parc o pisica cu puiul ei ieseau oarecum speriați dintr-o scara de bloc. Denis s-a oprit si cateva minute ne uitam la ei. Puiul de pisica ne privea cu ochii blanzi, parca cerea sa fie mangaiat, in schimb mama lui ne privea pregatita de atac in cazul in care am fi îndrăznit sa ne apropiem de pui. La un moment dat pisica a plecat pe langa un gard, puiul a ajuns in gradina cu flori, s-au pierdut pentru câteva minute probabil. Noi am plecat, dar Denis nu a putut sa isi ia gândul de la puiul care s-a pierdut de mama lui, drept urmare mi-a spus :

– Eu nu o sa ma pierd niciodată de tine!

– Sigur ca nu, mami! Doar ai vazut ca nu iti dau drumul din mana si ochi.

– Dar sunt multi copii care se pierd de mamele lor.

– Nu se pierd. Doar putin. Apoi se regăsesc. Si pisicul ala isi va gasi mama in scurt timp.

12715669_10153973419822156_2755620449161338602_n
Denis frumos si bun

– Da,stiu, dar eu nu o sa ma pierd niciodată de tine. Niciodata. Si îmi pupa mâinile cum face el de obicei. Mai nou are obsesie si pentru burtica.

M-am gandit mult la asta. Si de atunci ma gândesc intr-una…si ma întreb daca eu am fost puiul care a ramas in gradina de flori sau mama a fost a fost pisica care a plecat usor pe langa gard? Si ma mai întreb de ce nu ne-am gasit in cateva minute ci am avut nevoie de ani? Refuz sa cred ca o pisica a fost mai mama decat mama mea sau ca un pisoias a strigat mai tare decât mine, insa accept faptul ca noi nu avem noua vieți si ca una trebuie sa ne ajungă ca sa învățăm din greseli, sa iertam, sa zambim si sa nu repetam niciodată greselile părinților nostri.

Copilul meu, asa cum ti-am spus , nu te voi lasa niciodată sa te pierzi de mine! Sa ma urmezi mereu,chiar daca intr-o zi îmi vei da drumul la  mana, promit sa nu te pierd din ochi si suflet niciodată!

Articolul precedentPetre,te iubesc, ba, Petre, ba!
Articolul următorPentru ca imi esti…

8 COMENTARII

  1. Devin nostalgica si foarte emotionata cand citesc astfel de povesti. Stiu ca intr-o zi, puiul meu va zbura spre viata lui si deja ma sperie gandul asta… sa iti traiasca minunea! Va pupam

    • Exact! Si pe mine ma sperie aceste gânduri, sper sa ma împac cu ele intr-o zi….
      Multumesc ca ai păsit in noua mea căsuța. Va pupam

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Recomandări

Ultimele articole

Comentarii