Acasă Despre copii Fă-mă să zâmbesc

Fă-mă să zâmbesc

633
4

-Hai să facem ceva pentru copiii nimănui. Tu ai mai făcut! Tu ştii de unde să pornim pe acest drum! Vreau să îmbratişez copiii fără părinți!

-Am văzut articolul tău, dar mă umflase plânsul şi…

– Şi nu ai zis nimic?

Am scris in urmă cu puțin timp despre un vis al meu pe care mi-am promis că mi-l voi indeplini intr-o zi.

Azi mi-am adus aminte ca Sonia a ajutat multi copii si  că o ştiu pregătită oricând să sară in ajutor aşa că am vorbit si impreună am  decis: Vom merge la căminul de copii Sf Mina din Craiova! Ea a mai fost la ei. M-a avertizat cumva că nu e uşor să faci asta, însă eu imi doresc mult să-i scoatem la plimbare, să le ducem cadouri, să le citim poveşti si să le cântăm. Să le dăruim două ore din viața noastră, măcar atât să simtă că sunt şi ei importanți pentru cineva.

Avem nevoie de voi

Singure nu putem sa facem asta oricât ne-am dori! Avem doar câte doua brațe şi câțiva bani in buzunare, iar ei sunt mulți şi trişti şi cu nevoi.

Nu v-am cerut niciodată nimic, dar azi vă implor pentru ei. Daruiți-le din puținul vostru! Merită! Au nevoie! Şi uneori avem şi noi nevoie să facem fapte bune, aşa pentru sufletele noastre.

Avem nevoie de alimente, haine, jucarii. Poate aveți haine sau jucării de la copiii voştri pe care nu le mai folosiți, dar de care   ei s-ar bucura. Poate ați cumparat un kg de zahăr în plus si vreți să îndulcim puțin viața acestor copii sau poate vă doriți să aduceți zâmbete pe chipurile lor triste donând o sumă de bani cât de mică. Împreună putem să ajutăm aceşti copii să fie fericiți măcar câteva ore din viața lor chiar dacă apoi ne vom despărți de ei căci va trebui să se întoarcă acolo de unde i-am luat.

Dacă eşti din Craiova si citeşti acest mesaj, hai şi tu cu noi! Rupe două ore din timpul tău si vino să mângâi copiii nimănui! Vom fi cu toții mai bine chiar dacă ne vor încerca multe sentimente pe parcursul acestei întâlniri.

Dacă ai o afacere şi ai nevoie de publicitate accept bannere pe blogul meu pentru şase luni  in schimbul sumei de 300 lei, bani de care vom cumpăra cadouri pentru copiii de la Sf Mina din Craiova.

Notă: De toti banii donați se vor cumpăra cadouri pentru copii de catre mine si Sonia si de către toți cei care doresc să participe la campania ,, Fa-mă  să zâmbesc”, inițiată de Sonia cu mult timp in urmă, campanie la care mă alatur cu drag şi sper să fim un număr cât mai mare.

Ps: pozele apartin Soniei de la întalnirile precedente cu aceşti copii minunati.

Pe mine mă găsiți pe pagina de facebook sau la email ralucabadita@yahoo.com

 

4 COMENTARII

  1. Nu ar fi trebuit sa ajungi sa implori ajutor intr-o lume normala, dar astea ne sunt vremurile….Vreau sa ajut si eu cu haine si jucarii si diverse.Felicitari pentru initiativa sufletel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.