Acasă Beauty&Fashion Mămicile digitale, proiect de suflet

Mămicile digitale, proiect de suflet

659
1

 Sunt bloggeriță, mamă, dar înainte de orice sunt şi vreau să rămân OM. Am pasiuni, însă pasiunea la care nu voi renunța niciodată este dragostea pentru cuvinte.  Iubesc viața, cumpărăturile, plimbările în aer liber, cafeaua şi să scriu. Mai presus de orice imi iubesc familia. V-am scris de multe ori despre familie, despre timp petrecut împreună, despre pasiunea pentru scris, despre proiecte şi cumpărături.

Cred cu tărie că toate emoțiile, bucuriile şi entuziasmul cu care v-am scris de fiecare dată m-au adus aici. Am primit cu bucurie propunerea de a fi Blogger Ambasador la Centrul Comercial Auchan. Am trecut prin tot felul de lucruri, am plâns atunci când nu am reusit ceva, am râs din tot sufletul la sedința foto alături de colegele mele şi am fost atentă cât am putut la cursul despre care v-am scris şi aici.

 Ce inseamnă proiectul Mamicile Digitale şi de ce am acceptat aceasta provocare

Au fost alese şase mame bloggerițe din şase orase. Pentru că Centrul Comercial Auchan  este despre bucurie în familie, bucurii împreună şi în general despre bucuriile simple ale vieții. Ne-au ales pe noi  ca imagine şi să promovăm campaniile despre care v-am povestit şi o să vă  mai povestesc  pe considerentul că in acest loc vin la cumpărături oameni simpli ca şi noi, dar şi  pentru că bloogerii  au influență locală şi  astfel vor ajunge informatii utile la cât mai mulți oameni. Fapt care s-a şi întâmplat de fiecare dată când am avut campanii. Mămici şi copii au mers la Centrul Comercial Auchan Craiovița  şi s-au bucurat de cadouri, evenimente, poze, jocuri, teatru. Toate în scopul de a ne bucura împreună aşa cum poartă denumirea fiecare campanie inițiată de Centrul Comercial Auchan. Astfel s-a născut proiectul Mămicile Digitale. Într-adevar mamele digitale sunt cele de la care puteți afla despre aproape orice, fie că este vorba de moda, de reduceri, de cumpărături, dar mai ales despre timp petrecut cu familia.

Carmen, Deea, Adriana, Laura si Alina sunt mămicile digitale care îmi sunt colege în acest proiect.  Am petrecut câteva ore alături de ele la şedința foto din Bucureşti şi a fost ceva wow pentru toate. Cred că toate am ajuns la concluzia că este greu să faci treaba asta, oricât de frumos ar fi.  Şi când spun greu mă refer la răsfățul  de care se poate bucura o mamă fără timp. Mda, ciudat, dar pentru mame şi răsfățul a devenit dureros uneori.

Vă povestesc pe scurt experiența mea din acea zi. După o noapte albă în care cea mică a avut febra, ,,m-am trezit la ora şase”. La 06:45 deja eram cu fetele  la micul dejun, cafele şi bârfe despre,,  wow ce zi mişto vom avea”  şi despre ,,vai, nu a dormit copilul meu, si nici al meu,etc.” Chestii de mămici. Ale mămicilor digitale de data asta.

La 08:00 eram deja la Centrul Comercial Auchan  Titan şi aşteptam entuziasmate să înceapă distracția. Am fost machiate, aranjate la păr şi îmbrăcate de fete profesioniste. ,, Viața de vedetă”,  mi-am spus de câteva ori în gând. Cred că am greşit şi am zis şi cu voce tare. Apoi îmi aminteam că un soț mă aşteaptă la hotel cu o bebeluşă care avusese febra toată noaptea, pe care o chinuiau nişte dureri crunte datorită dintişorului care se găsise  să apară fix atunci când aveam eu să mă simt ca o divă. Măcar ştiam că cel mare e bine şi se bucură de la etajul şase al hotelului în care eram cazati,  să privească viața cu ochii lui frumoşi.

În final am  ajuns la hotel, mi-am văzut de pui şi de câțiva oameni care au venit ca să ne cunoaştem şi am plecat  spre Craiova cu o mulțumire sufletească că am facut-o şi pe asta.

Concluzie: Mi-a placut!Imi place ceea ce fac şi mă văd implicată în proiecte de genul  cel puțin încă 10 ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here