Acasă Interviuri Femei de succes

Femei de succes

565
0

,,-Ești o femeie de succes?

-dacă așa se spune femeii care stă acasă și crește copii, da, atunci sunt o femeie de succes!”

Cam asta vorbeam eu și cu mine atunci când am fost invitată la un eveniment, unde se discuta despre femeia de succes. Acum, cred că succesul este diferit pentru fiecare. In funcție de principii și valori, de aspirații, dar mai cred și că femeia însăși poate fi asociată cu succesul fără să trebuiască să fi absolvit 10 facultăți și să conducă trei afaceri.

Ești femeie de succes dacă stai acasă și rămâi sănătoasă la cap după ce ai pus aripi puilor și au zburat din cuib.

Ești femeie de succes dacă ai reușit să te organizezi atât de bine încât să nu uiți că înainte de a fi mamă și a avea sânii plini cu hrana pentru puiul tuă, ai fost femeie și nu ai fugit de oglindă. Adică da, pentru mine este o femeie de succes femeia care nu se ramolește definitiv și irevocabil atunci când devine mamă.

Ești femeie de succes dacă reușești să construiești un cămin bazat pe respect, blândețe, iubire, armonie.

Și da, ești femeie de succes atunci când ești independentă din toate punctele de vedere

Ești femeie de succes atât timp cât ai o poveste!

Despre asta a fost și evenimentul de la Craiova, organizat de Milentina Marcus, eveniment plimbat prin lume, dus în fiecare oraș și povestit femeilor. Și cred că avem nevoie să ascultăm poveștile altor femei, indiferent că sunt despre afaceri, iubire, dezamagire, whatever! Este imposibil, dar imposibil, să nu ai ceva de învățat, chiar și dintr-o poveste banală , deși o femeie de succes nu spune orice poveste, pentru că la succes nu ajungi ușor, nu bați din palme și te trezești pe scenă, îți spui povestea, te aplaudă oamenii, cobori și le dai autografe. Nu. Femeia de succes muncește. Femeia de succes a plâns, a râs, a țipat, s-a împiedicat și a dat cu capul de toți pereții. Ea fost prea grasă, prea slabă, mega-frumoasă sau cu acnee. Ea este căsătorită, divorțată, iubită sau părăsită. Femeia de succes este femeie înainte de orice și a trecut prin multe. Femeia de succes este femeie înainte de succes. Femeia de succes are o poveste. întotdeauna. Eh, poveștile astea m-au făcut pe mine să iubesc acest gen de evenimente.

Poate vă întrebați de ce sunt asociate cu Forever. M-am întrebat și eu înainte să folosesc produsele Forever. Și vă jur, nu doar că m-am întrebat, dar am și fost sceptică.

,, Adică ce? Mă duc acolo ca să-mi vândă cineva produse? e piața plinăși timpul meu e prețios! ”

Ceea ce m-a convis să merg a fost faptul că veneau la eveniment multe prietene, printre care si Alina Tudose de la Arad, care mă și luase cu mult timp în urmă în echipa ei, dar nu activam în Forever, pentru că atunci eram sceptică, nesigură pe mine, pe oamenii di jurul meu și pe produse. Atunci mi-am zis că o iau ca pe o ieșire cu fetele. În consecință nu aveam nimic de pierdut, dar am plecat acasă câștigată. Am plecat cu o super-energie, cu perspective noi despre afacerea de tip MLM( nu mi-a plăcut niciodată)și am plecat cu povești de viață pe care nu le voi uita niciodată poate.

Acest eveniment este asociat cu Forever și inițiat chiar de femei care lucrează în Forever pentru că o femeie de succes are nevoie să fie sănătoasă, iar de asta m-am prins singură la ceva timp distanță când am început să folosesc produsele Forever și să văd rezultate.

Ce se întâmplă la Femei de succes ?

Așa cum spuneam se spun povești de viață. Povești venite de la femei care poate ca nu au fost mulțumite de job ul pe care îl aveau și au ajuns să câștige mai mult timp și mai mulți bani, dedicându-se acestui tip de afacere. Femei care au făcut un copil și și-au dorit să stea cu el mai mult timp acasă. Povești de la femei care au avut probleme de sănătate, au divorțat, au trecut prin depresii, etc

Se mănâncă, se bea, se ascultă muzică bună și se îmbrățisează la acest gen de eveniment. Pentru că Forever se bazează mult și pe partea de dezvoltare personală, aici oamenii sunt altfel, genul ăla de oameni care nu te judecă, ci te îmbrățișează. Aici nu ți se pun etichete, aici cauți să vezi părțile bune ale tuturor, pentru că știi că ele sunt în fiecare dintre noi.

În altă ordine de idei, pe 27 noiembrie ,, Femei de succes” se întoarce la Craiova.

Așadar vă aștept aștept cu drag la o seară de povești!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.