Acasă Interviuri Florentina Baloș- femeia pentru care succesul este mereu posibil

Florentina Baloș- femeia pentru care succesul este mereu posibil

946
0
Florentina Balos
cocktail de viata

Vineri este ziua cu interviuri, chiar dacă în ultimul timp nu am mai reușit să mă organizez și să fac treaba așa cum trebuie, însă nu am stat degeaba, ci am vorbit cu un om super-special!
Florentina Baloș pentru mine este omul, mama, femeia, care demonstrează mereu că se poate, este genul acela de femeie pentru care succesul nu pare greu de atins,dar mai ales este acel om,pe care te poți baza că rămâne OM, indiferent de nivelul la care s-ar afla. Gata, nu o mai laud, îi spun în privat cât este de minunataă, iar pe voi vă las să citiți și să simtiți!

Bună, Florentina! În primul rând vreau să-ți mulțumesc pentru faptul că ai acceptat să împărtășești cu noi câteva ceva din ceea ce faci tu. Defapt ce faci tu? Cine este Florentina ?

Florentina Baloș: Bună, Am acceptat cu mare, mare drag.
Cine sunt? Sunt Mamă și sunt o femeie împlinită. Așa îmi place să mă descriu. M-am descoperit la 28 de ani, atunci a fost răscrucea din viața mea.
Tot atunci a fost momentul când am promis că ceea ce am primit eu de la viață, o să dau mai departe altora. Ce am primit? Un gram de noroc și ajutor necondiționat, iar pe cel din urmă am să îl ofer la radul meu de câte ori am să pot.
Lucrez în Asigurări de peste 10 ani, iar de 4 sunt pe cont propriu. Și mi-e tare bine așa pentru că mă pot organiza cum simț, am timp pentru familie, pentru mine și pentru WAHM.

De unde ideea proiectului ,,Mame care ne inspiră”?

Florentina Baloș: Din dragoste pentru frumos și apreciere pentru femeile acestea care fac lucururi minunate( fie că vb de handmade sau de servicii)
Mă gândeam de ceva vreme la asta, dar abia în Decembrie i-am scris Elenei și i-am povestit.
A fost extrem de încântată și la scurt timp am început treaba. Rapid, rapid, ni s-a alăturat altă mamă minunată, pe care o iubesc foarte tare, Ioana Iacob. Ea se ocupă de partea video ( ce e mai greu, că să zic lucrurilor pe nume :))

Ce așteptări ai de la proiectul ,,Mame care inspiră”?

Florentina Baloș: Sper să se implice cât mai multă lume, chiar și cu un share.
Sunt proiecte minunate , sunt ale noastre ,,made în România” și cred cu tărie că trebuie să ne mândrim cu ele. Noi le cunoaștem în cadrul Comunității WAHM, dar prea multă lume habar nu are de ele.

Cum au primit mămicile acest proiect?
Florentina Baloș: Cu brațele deschise. Gradul de implicare crește constant iar asta mă bucură și mă onorează deopotrivă. Și e clar că mamele înțeleg forța pe care o avem împreună.

Muncești foarte mult. Te-aș întreba dacă mai poți, dar eu știu că da, așadar te întreb : de unde îți iei energia necesară? Când iei pauză? Care sunt lucrurile pe care le faci pentru a te deconecta de la online?

Florentina Baloș: Din cafea :)) Beau destul de multă în fiecare zi.
De deconectat mă deconectez doar când ies cu copilul afară. Sunt singurele ore când mă rup de tehnologie. Mă mustră totuși conștiința că sunt momente când nu reușesc să fac asta, fie că sună telefonul, fie că am de emis vreo ofertă urgentă… dar încerc să mă corectez.

Ai evoluat foarte mult. Ce înseamnă evoluatia? Muncă multă sau un drum frumos și lin?

Florentina Baloș: Drum lin? Niciodată. Dar poate mă plictiseam așa sau cel puțin nu aș fi savurat la fel fiecare moment sau fiecare reușită. Nu, nimic nu a fost ușor. De la orice m-ai întreba. Financiar au fost perioade în care contul era 0 dar asta m-a doborât doar pe moment, m-am adunat rapid și am încercat să găsesc soluții. Și acum e greu uneori, se adună oboseală. Sunt multe lucruri de făcut, multe proiecte,dar e frumos și mă motivează.

Poartă-mă în poveste. Povestește-ne puțin despre acest proiect, care mie mi se pare minunat! În câte orașe se va desfășura? Când, cum, de ce? Cred cu adevărat că acest proiect trebuie să ajungă la cât mai multe mame.

Poartă-mă în Poveste !
Florentina Baloș: Elena, draga noastră Elena și-a dorit să dea naștere acestui proiect. Ea adoră inițiativele culturale și după succesul din 01 iulie, mergem mai departe. O să anunțăm curând data și detaliile următorului eveniment. Ce îți pot spune acum este că e în maxim 2 luni și îl facem simultan în 10 orașe din tară. O să fie fain.
Doamne, abia așteptăm! Și sper să se alăture cât mai multă lume! Mămici, tătici, bunici, copii. Hai cu noi la citit!

Florentina, îți mulțumesc pentru că ne-ai purtat în povestea ta, că să închei așa în același stil cu subiectul! Ai un mesaj pentru mamele care lucrează de acasă?

Florentina Baloș: Am un mesaj pentru toate mamele!
Să nu renunțe, oricare ar fi calea pe care au ales să meargă. Și când simț că nu mai pot, să își privească minunea sau minunile cărora le-au dat viată. Eu așa fac și totul este mai ușor!
Pe Florentina o puteți găsi și citi AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.