Gala de Operă la Craiova pentru copiii bolnavi de cancer

Ti s-a intamplat sa aiba copilul rosu in gat, ori febra, ori s-a julit la o manuta si sa simti ca se sfarseste pamantul, ca nu poti suporta sa il vezi asa? Sunt convinsa ca da. Eu patesc frecvent asa. Noi, mamele, patim de regula asta.
Imagineaza-ti mama unui copil bolnav de cancer. Da, cancerul ala nemilos care intra si in corpurile bietilor copii atat de mici si firavi. Imagineaza-ti un copil care suporta acel tratament. O mama care se da cu capul de pereti pe holurile spitalelor. Care il implora si cearta pe Dumnezeu in acelasi timp. Dar imgineaza-ti ca nu au bani pentru a trata aceasta boala atat de urata. Pentru ca cei mai multi nu au. Si nici spitalul nu prea are.
Nu vreau sa te intristez. Nici sa te conving sa faci ceva. Nu vreau sa iti vand un produs si sa iti promit ca va face minuni. Vreau sa facem lucruri impreuna. Vreau sa ne alaturam acestor oameni si sa cantam impreuna pentru copiii internati la Clinica de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Județan de Urgență din Craiova. 
Vreau sa va alaturati si sa cantam atat de tare incat sa se auda pana la ei. Pana la parintii lor care nu mai aud nici cantecul pasarilor, nu mai vad nici soarele de dupa fereastra, nu mai simt nici gustul propriilor lacrimi.
Iata despre ce este vorba:
,,Intitulat Gala de Operă la Craiova, evenimentul invită iubitorii muzicii clasice să revadă arii din cele mai iubite opere ale marilor compozitori, interpretate pe scena Teatrului de Vară din Parcul Nicolae Romanescu. Gala de Operă este organizată în cadrul proiectului
umanitar „Fereastră spre noi“, un concept care își propune să promoveze solidaritatea și implicarea voluntară a comunităților locale în rezolvarea problemelor cu care unii dintre semenii nostri se confrunta.
O prezență de excepție în cadrul evenimentului o reprezintă Mihaela Roșca, singura femeie care conduce o orchestră de la pupitrul dirijoral în vestul țării, pe scena Operei Naționale Române dinTimișoara. 
Alături de ea, mari artiști ai Operei Naționale Române și-au dat mâna în sprijinul micuților internați pe Clinica de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Județan de Urgență din Craiova.
Craiovenii vor putea să îi vadă pe  Adriana Dumitriu,  Lidia Butnariu, Daniela Rădulescu, Odin Ciocea, Andreea Mihaela Bălan, Eugen
Secobeanu, Henrieta Almași, Miruna Sturza, Ștefan Cârstea și Daniel Stoica.
Campania „Fereastră spre noi” a fost demarată în urma unui reportaj în care D.na dr. Polixenia Stancu, șefa Clinicii de Oncopediatrie a SCJU Craiova, atragea atenția asupra incapacității medicilor de a asigura tratamentele necesare copiilor care suferă de boli oncohematologice dar și situația deficitară a familiilor copiilor internați în clinică.”

Ce ziceti? Ne unim inca o data? Stiu ca se poate. Stiu ca mi-ati fost alaturi in situatii care nu tineau de viata si de moarte. Stiu ca puteti si ca fiecare banut in parte, dar si fiecare om care vine, conteaza ENORM!

Acesta este contul pentru donatii in cazul in care nu puteti ajunge:

Doneaza pentru o sansa la viata!

DONEAZA: -> CONT IBAN: RO29BTRLRONCRT0378688202
SHARE: -> Fiecare om la care ajunge aceasta cauza poate insemna un copil in plus pe care il putem ajuta! 

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Garaje metalice

În Aprilie se împlinesc șase luni de când am permis și mașină. În sfârșit...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Murim de acest virus nenorocit sau ne nenorocesc comercianții...

Mă simt ca și cum aș fi la școală și cer voie la doamna...

Ți-ai găsit sufletul pereche? Sau poate geamăn?Ești într-o relație...

Pe Andreea Croitoru o știu din online. M-a atras din prima energia ei și...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.