Acasă Recomandări Gândește pozitiv, schimbă-ți viața!

Gândește pozitiv, schimbă-ți viața!

1320
8
Carte Poti sa-ti vindeci inima - Louise Hay

V-am tot povestit despre cărți și terapie. De ceva timp nu am mai scris pentru că m-am mutat în casă nouă și încă nu am net, însă am citit, am mers la terapie, am mai evoluat. Cu pași mici și siguri  mă văd o altă femeie până la șfârșitul anului. Consider că acesta este anul de care îmi voi aminti mereu cu drag. Este anul în care renasc, ma reinventez, o las în urmă pe Raluca cea fără iubire și stimă de sine, pe cea încruntată și cu prejudecăți.

Mă privesc în oglindă des și imi spun: ,,Multumesc, te iert, te iubesc, te apreciez. ” Știu, unora vi se va părea ciudat. Așa îmi părea și mie, însă după ce am făcut asta de câteva ori fără să simt ceva, am început să caut oglinzi peste tot ca să mă privesc cu adevărat si să mă bucur că sunt, că mă am, că sunt minunată exact așa cum sunt. Am înțeles că nu mă poate iubi și plăcea altcineva dacă eu fug de mine, nu mă iubesc, nu mă respect.

Louise Hay este omul pe care mi-aș fi dorit să îl cunosc dacă ar mai fi trăit. Am deja multe cărți scrise de Louise Hay, inclusiv cardurile cu afirmații pe care le-am înșirat prin casă.

Vă recomand cardurile din tot sufletul. Să le aveți la vedere, să le puneți undeva prin casă, veți citi inevitabil afirmațiile și vă vor ajuta mult. Nu pe moment, poate, însă faceți asta timp de 21-29 zile și veți observa cum viața voastră se va schimba. Totul pleacă de la gând. Gândurile noastre ne construiesc viața. Adică dacă zi de zi îți spui că nu poți, crede-mă, nu o să poți. Cardurile le găsiți aici . Sunt 64 de carduri cu 64 de afirmații, din toate categoriile, de la sănătate, bani, iubire de sine, până la cum să gândim ca să avem relații armonioase  cu oamenii din jurul nostru.

„Afirmațiile sunt ca niște semințe proaspăt plantate. Durează o vreme până când sămânța devine plantă.La fel este și cu afirmațiile- durează o vreme de la prima declarație până la demonstrația finală.Așadar ai răbdare.” Louise L. Hay

Tot de la Louise L. Hay am luat și cartea cu afirmații. „Învață cum să folosești puterea afirmațiilor în 21 de zile”. O găsiți aici. Veți înțelege că emitem foarte multe afirmații pe zi, cei mai mulți dintre noi, afirmații negative. În această carte se explică puterea gândului/afirmațiilor și avem afirmații pentru muncă,sănătate,creativitate,carieră,prosperitate, încredere și iubire de sine, etc. Este absolut minunată și de ajutor. Eu mi-am cules afirmații pe care le fac zilnic. În carte explică câte zile sunt necesare și de câte ori pe zi, ca acestea să ne influențeze cu adevărat viața.

Poți să-ți vindeci inima este cartea pe care am cumpărat-o atunci când am decis să plec de acasă. Știam că voi avea nevoie și mi-a fost cu adevărat de ajutor. Tot citind această carte am decis să nu mai vorbesc despre viața mea cu nimeni. Despre relația cu soțul meu, cu viitorul sau fostul. Ce fac eu nu privește pe nimeni, ci doar pe mine, iar eu am dreptul de a nu mai povesti, de a nu mai răspunde la întrebările pe care le primesc de la oamenii curioși. Unii sunt doar curioși, celor ce le pasă cu adevărat nu vor întreba nimic, nu vor da sfaturi, nu vor culege imformații și nu vor fi un fel de radio-șanț. Cartea te învață cum să treci peste o despărțire, un divorț, moartea cuiva. Decât să spunem:,, vai, nenorocitul ce mi-a făcut” de ce să nu spunem,, au fost 3,5, 15 ani frumoși din viața mea”.

Cam astea sunt ceea ce vă recomand azi. Voi reveni cu alte recomandări pentru că am cumpărat și împrumutat destul de multe cărți în ultimele aproape trei luni. Toate au avut un impact asupra vieții mele și sunt convinsă că vă vor ajuta cu adevărat și pe voi. Nu trebuie să ai probleme ca să vrei să-ți schimbi modul de a gândi și de a privi viața, tocmai de asta cred că acum este momentul să începeți cu afirmațiile pozitive.

 

8 COMENTARII

  1. Raluca, iti multumesc din suflet pentru recomandari! Chiar astazi am cumparat cartea Învață cum să folosești puterea afirmațiilor în 21 de zile si abia astept sa o citesc.

  2. Datorită recomandarii tale am început să citesc „MEDITATII PENTRU A-TI VINDECA VIATA” de LOUISE HAY. Am citit-o odată cap coadă. Acum o citesc a doua oară și îmi notez câte ceva și încerc să înțeleg …
    O fi oare chiar adevărat că dacă schimbăm modul de a gândi ni se schimbă și viața? Eu nu știu sincer ce să spun, dar cert este că în unele cazuri la mine personal trebuie să recunosc că a funcționat într-un oarecare fel. În lucruri mărunte ce-i drept , gen treburi casnice. Dar totuși nu știu ori o fi coincidență ori o fi real, dar eu continui citesc și să pun în practică. Și să sperăm de bine. Te pup și îți mulțumesc. 😘😘

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.