Acasă Colaborari Garaje metalice

Garaje metalice

893
0

În Aprilie se împlinesc șase luni de când am permis și mașină. În sfârșit am realizat unul dintre visurile mele și mi-e greu și acum să cred că dețin așa ceva. Mi-am făcut tot felul de griji și planuri, nu ați vrea să știți câte! De la ce culoare va fi mașina mea, cum să arate interiorul, dacă să o personalizez, ce să-mi duc în ea, cum să fac să fie cât mai mult despre mine și să simt că-mi aparține cu adevărat. La un singur lucru nu m-am gândit: la garaj! Asta până când am avut primul schimb de replici cu un vecin pe locurile de parcare. Desigur, plus teama că voi zgâria mașina vreunuia de câte ori voi ieși din parcare( am făcut-o și pe asta, interesantă experiență)

Garaj pentru mașina mea

Nu stau la casă, deci nu am curte, nici garaj, însă eu acum știu mai bine decât oricine cum stă treaba,  că orice vis poate fi realizat , așa că mă văd la casa mea, cu o curte imensă și un garaj pentru mașină, însă nu orice fel de garaj, pentru că da, recunosc că mă atașez de lucruri și mașina mea , mai ales fiind prima merită și ea ,,căsuța ei frumoasă”. Întotdeauna mi-am imaginat cum aș vrea să arate lucrurile pe care mi le doresc. Știam cum va arăta mașina , iar acum știu cum va arăta și garajul ei, vă las poza mai jos și vă invit să dați click pe ea, pentru a merge direct la sursă.

Tocmai ce am aflat cât de ușor pot avea garaj pentru mașina mea , grație celor de la Garaje metalice.  Garaje Metalice este site-ul de prezentare pentru România al companiei Blach-Trans, o firmă din Polonia cu experiență în designul și fabricarea produselor metalice, iar pagina  de contact o găsiți aici . Avantajele de a cumpăra  produse de la garaje metalice sunt multe, însă am să enumăr doar câteva mai jos:

-construcții de calitate

  • transport GRATUIT

-Montaj oferit de ei

-o gamă extinsă de culori

-puteți personaliza garajul în funcție de preferințele voastre

Vestea bună este că cei de la garaje metalice nu se ocupă doar cu asta, ci se ocupă atât cu fabricarea de garaje, hale de depozit, depozite pe șantier, adăposturi, șoproane, porți rabatabile garaj și cuști din tablă pentru câini, iar pentru ei calitatea contează, pentru că prima condiție este ca noi, clienții să fim mulțumiți.

Tocmai de asta consider că numărul lor este de salvat în telefonul mobil  dacă intenționezi să te muți la casă, iar dacă locuiești deja la casă și vrei ceva de calitate acum este momentul să apelezi la garaje metalice. Tot ce trebuie să faci este să-i contactezi și să le spui ce dorești, dacă vrei ceva ce se află deja pe site sau să-ți personalizezi produsul, pentru că așa cum spuneam mai sus poți alege culoarea, dimensiunea, chiar și ceva total diferit de ceea ce ai văzut pe site. Transportul și montajul sunt asigurate de ei.

De ce Garaje metalice?

  • Toți vrem garaje moderne și de calitate , iar aici  se pune preț pe acest aspect

-Pentru că Blach Trans are un parc auto extins, datorită căruia sunt în măsură să ofere clienților transport și montaj profesionale

-La ora actuală, firma oferă construcții din oțel, fabricate în Polonia, dintre cele mai calitative pe piață și la un preț rezonabil

  • Clienții au la dispoziție o gamă largă de culori din standardul RAL. Astfel ei pot să își aleagă culoarea după preferințe, fără o taxă suplimentară

Așadar vă îndemn să aruncați un ochi pe site și  dacă aveți nevoie de garaje să știți că în zilele noastre inclusiv ceea ce pare greu de atins se află la un clik distanță. Chiar dacă stăm în casă putem să comandăm online și cei de Blach Trans se ocupă de tot: comandă, transport, montaj, oriunde în România.

Mi-au plăcut toate modelele și cu siguranță nu aș schimba nimic la garajul pe care mi l-am ales, chiar dacă sunt pentru personalizare aproape cu toate lucrurile pe care le achiziționez, însă pentru a vă convinge mergeți pe site și aruncați o privire la garajele din tabla lumina de stejar de aur sau garaj din tablă culoarea nisipului. Voi ce ați alege?

Garaje metalice

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.