Iată de ce prefer aceste șervețele umede

Dacă s-ar putea aș da comandă și la pâine pe net. Da, cam în halul ăsta ,, iubesc” să merg la cumpărături în magazinele fizice. Nici înainte de copii nu mi se părea grozav, însă de când sunt mamă aș face toate cumpărăturile online în speranța că aș salva timp, mult timp. Îmi place să merg la cumpărături doar atunci când sunt singură și doar atunci când cumpărături înseamnă haine, produse cosmetice, din astea pentru femei. Când trebuie să cumpăr lapte, ouă, brânză, pamperși, iar lapte, iaurțele, dulciurele, aș prefera să mă ascund în dulap cu o carte în mână. Nu aș face nici gălagie, nici mâncare nu aș cere.

Eh, cred că pentru mamele ca mine s-a deschis magazinul Maminet, păcat că l-am descoperit tocmai acum, altfel mă salvam de mult timp de grija cumpărăturilor și rămâneam doar cu plăcerea de a cumpăra haine și produse cosmetice.  Aici găsiti de toate, de la biberoane pentru bebeluși, pamperși, mâncare, haine, șervețele. Apropo, ce șervețele folosiți?

Eu prefer să folosesc șervețele umede Pampers, din mai multe motive pe care le voi detalia mai jos. Nu, nu folosesc doar de la Pampers, mai ales acum când stăm non stop afară, când este mai mult decât oricând nevoie de baxuri de șervețele umede, și când fetița mea iubită adoră să le scoată din pachet, să ștearga creta de pe asfalt, bănci, garduri și pe unde îi mai colorează mânuțele. Nu folosim doar Pampers, însă sunt șervețelele mele preferate și cred că majoritatea mămicilor spun același lucru.

Iată de  ce sunt preferatele mele aceste servețele:

  • pentru textura lor- sunt cu 15%mai groase decât alte șervețele și recunosc că a fost primul lucru care m-a atras la ele. În același timp îmi pare rău că fac comparație cu alte branduri, însă nu cunosc alte șervețele umede care să poată fi comparate cu acestea.
  • nu conțin parfum– și totuși miros bine, ceea ce iar le aduce un plus. Nu vi s-a întâmplat să scrie pe etichetă că un anumit pachet de șervețele umede nu conține parfum, însă să se vadă cu ochiul liber contrariul? Se știe dintotdeauna că mamele fug de produsele care conțin parfum atunci când vine vorba de puii lor, frumos ar fi să nu fie păcălite. Pampers nu conține parfum, o știu și eu, o știți și voi, nu am auzit mamecare să creadă contrariu?
  • curăță eficient, datorită texturii unice SoftGrip Lotiune creata cu apa pura si un strop de aloe
    – Fara parfum
    – Testat dermatologic

Așa cum am spus cred că  servețelele umede Pampers sunt iubite de către toate mamele și toți bebelușii, mai ales cele pentru piele sensibilă. Dacă și voi aveți bebeluși, căci sigur șervețelele umede nu vă lipsesc din casă, vă invit la cumpărături pe magazinul maminet. Acum sunt la ofertă baxurile de șervețele, pentru că vară, clad, praf, nevoie.

Voi ce șervețele umede folosiți și de unde le cumpărați?

 

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Garaje metalice

În Aprilie se împlinesc șase luni de când am permis și mașină. În sfârșit...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Murim de acest virus nenorocit sau ne nenorocesc comercianții...

Mă simt ca și cum aș fi la școală și cer voie la doamna...

Ți-ai găsit sufletul pereche? Sau poate geamăn?Ești într-o relație...

Pe Andreea Croitoru o știu din online. M-a atras din prima energia ei și...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.