More
  Interviuri Îmbrățișează-ți copilul interior

  Îmbrățișează-ți copilul interior

  Când suntem mici ne grăbim să creștem, dar atunci când suntem adulți am da orice să mai fim copii!

   

  Nu ştiu dacă aș da orice ca să mai fiu copil, abia am început să îmi iubesc viața, să mă accept așa cum sunt și să trăiesc în armonie cu mine și alegerile mele. Desigur, mai am multe de învățat despre mine, de iubit și acceptat, însă drumul ăsta este un drum fără întoarcere şi mai ales este drumul pe care poți să mergi cu încredere!

  Marți, 22 ianuarie, prietena mea Elvira Tănăsescu, NLP practitioner si consilier dezvoltare personală, deschide porțile unui proiect de suflet, concept nou în Craiova prin care vă invită să vă îmbrățişați copilul interior. Șezătoare urban MindCocktail se numește proiectul, are loc în fiecare marți şi un grup online sub acelaşi nume. Prin acest proiect Elvira Tănăsescu își îndeplinește unul dintre cele mai frumoase visuri ale ei, acela de a vindeca suflete, pentru că da, avem nevoie de mentori, cărți, terapii, exerciții, consilieri, psihologi, tot ce ne poate ajuta să pășim încet și sigur spre lumină!

  Îi promisesem că voi fi alături de ea, acolo pe prima pernă, rândul din față şi că o voi apluada cu toata ființa mea, însă ceea ce părea sigur atunci este aproape imposibil pentru mine acum. Alături îi voi fi oricum, oricând şi oriunde pentru că eu ştiu ce poate acest om, câte dureri mi-a şters din suflet, câte răni a vindecat, de câte ori am vrut să să fug de adevăr, dar m-a făcut să rămân acolo, să-l privesc în față şi să-l accept!

  Vă recomand să mergeți şi să o faceți cu sufletele deschise, pentru că acolo în fața voastră, lângă voi, poate chiar în brațele voastre, veți găsi un OM! Dincolo de pregătirea pe care o are, Elvira este un omcald, un om care a ştiut ce vrea de la viață şi mai ales este omul-adult, care nu uita de copilul interior!

  Acum un an dacă mi-ar fi spus cineva despre copilul interior l-aş fi luat la mişto, însă azi, Dacă ar fi să vorbesc acum, în acest moment cu copilul interior i-as spune atât:,, ştiu că te-am rănit, dar îți promit că nu voi mai uita de tine! ”

  Așadar, dragile mele, nu uitați că în goana asta nebună după faimă, bani, averi, sufletul rămâne cel de care trebuie să aveți grijă mereu, copilul interior este cel merită din când in când îmbrățişat!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Dare to fly

  Am încă două tatuaje. Proaspete. Faine. Ale mele. Despre mine.Prietena mea aproape că m-a implorat să nu fac...

  Duminică târziu…

  E târziu și nu am somn. Parcă nu-mi găsesc locul, deși știu unde este. Parcă liniștea asta este surdă. Și mută! Eu vreau să...

  L- povestea ochilor cu gene lungi și lacrimi dureroase

  Ieri am cunoscut-o pe L. O puștoaică de 16 ani, care locuiește într-un centru de ajutor. E frumoasă. E foarte frumoasă. Cu genele lungi...

  Să numărăm bucuriile, lăsați naiba supărările

  Unul dintre cele mai mișto lucruri pe care le-am învățat în anul 2019 a fost,, recunoștința''.Atunci când am citit prima oară despre acest exercițiu...