Îmbrățișează-ți copilul interior

Când suntem mici ne grăbim să creștem, dar atunci când suntem adulți am da orice să mai fim copii!

 

Nu ştiu dacă aș da orice ca să mai fiu copil, abia am început să îmi iubesc viața, să mă accept așa cum sunt și să trăiesc în armonie cu mine și alegerile mele. Desigur, mai am multe de învățat despre mine, de iubit și acceptat, însă drumul ăsta este un drum fără întoarcere şi mai ales este drumul pe care poți să mergi cu încredere!

Marți, 22 ianuarie, prietena mea Elvira Tănăsescu, NLP practitioner si consilier dezvoltare personală, deschide porțile unui proiect de suflet, concept nou în Craiova prin care vă invită să vă îmbrățişați copilul interior. Șezătoare urban MindCocktail se numește proiectul, are loc în fiecare marți şi un grup online sub acelaşi nume. Prin acest proiect Elvira Tănăsescu își îndeplinește unul dintre cele mai frumoase visuri ale ei, acela de a vindeca suflete, pentru că da, avem nevoie de mentori, cărți, terapii, exerciții, consilieri, psihologi, tot ce ne poate ajuta să pășim încet și sigur spre lumină!

Îi promisesem că voi fi alături de ea, acolo pe prima pernă, rândul din față şi că o voi apluada cu toata ființa mea, însă ceea ce părea sigur atunci este aproape imposibil pentru mine acum. Alături îi voi fi oricum, oricând şi oriunde pentru că eu ştiu ce poate acest om, câte dureri mi-a şters din suflet, câte răni a vindecat, de câte ori am vrut să să fug de adevăr, dar m-a făcut să rămân acolo, să-l privesc în față şi să-l accept!

Vă recomand să mergeți şi să o faceți cu sufletele deschise, pentru că acolo în fața voastră, lângă voi, poate chiar în brațele voastre, veți găsi un OM! Dincolo de pregătirea pe care o are, Elvira este un omcald, un om care a ştiut ce vrea de la viață şi mai ales este omul-adult, care nu uita de copilul interior!

Acum un an dacă mi-ar fi spus cineva despre copilul interior l-aş fi luat la mişto, însă azi, Dacă ar fi să vorbesc acum, în acest moment cu copilul interior i-as spune atât:,, ştiu că te-am rănit, dar îți promit că nu voi mai uita de tine! ”

Așadar, dragile mele, nu uitați că în goana asta nebună după faimă, bani, averi, sufletul rămâne cel de care trebuie să aveți grijă mereu, copilul interior este cel merită din când in când îmbrățişat!

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Garaje metalice

În Aprilie se împlinesc șase luni de când am permis și mașină. În sfârșit...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Murim de acest virus nenorocit sau ne nenorocesc comercianții...

Mă simt ca și cum aș fi la școală și cer voie la doamna...

Ți-ai găsit sufletul pereche? Sau poate geamăn?Ești într-o relație...

Pe Andreea Croitoru o știu din online. M-a atras din prima energia ei și...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.