Îmi doresc să botez un bebeluș și stiu că se va întâmpla la momentul potrivit

Am botezat un singur copil. La noi, în Oltenia nu există să botezi copilul fără Moș și Naș. Adică Moșul oricum trebuie găsit cu ceva vreme înainte de a naște pentru că are rolul lui, încă de la nașterea bebelușui. Acesta cumpără hăinuțe pentru bebeluș, îl scoate din spital, pune masa de ursitori, face turtițele, prima băiță la copil. Am trăit asta, a fost minunat să merg să o aduc pe sora mea cu nepoțelul de la spital, să îi fac eu prima băiță din viața lui.

Îmi doresc de multă vreme să  mai botez un copil, dacă s-ar putea să fie unul dintr-o familie defavorizată ar fi și mai bine. Așa simt, nu mă întrebați de ce. La fel simt să fac și cu cele mai frumoase hăinuțe ale copiilor mei, care rămân mici. Să le dăruiesc copiilor care chiar au nevoie.

De când am descoperit magazinul online Alibebe cu trusouri pentru botez, lumânări și alte chestii utile în mod special nașilor, a ieșit din nou la iveală această dorință a mea de a boteza un copil. Așadar, las aici această dorință a mea și anunț că dacă este vreo mămică care nu are nașă pentru bebeluș, eu voi boteza cu drag!

Mă tot uit la minunățiile de pe Alibebe.ro și nu mă satur. Dacă până acum îmo doream să îmbrac fetițe în rochicioare superbe, acum chiar nu pot să fac diferența între trusourile pentru baieți și cele pentru fetițe, dacă vorbim despre aspect și calitate.

Mă ,, angajez” să-mi îmbrac finuțul sau finuța într-unul dintre cele mai frumoase trusouri de pe acest magazin. Nu știu care este cel mai frumos, recunosc că mi-ar fi greu să aleg, însă știu că acel copil va purta un trusou unicat, personalizat, un trusou pe care mama lui îl va păstra ani la rand, poate până atunci cand bebe nu va mai fi bebe, ci un adult, părinte la rândul său.

Cum am ajuns să descopăr și să mă îndrăgostesc de minunățiile de pe Alibebe

Am cunoscut-o pe Alina Selezeanu,  online, atunci când mi-am dorit să aflu mai multe despre acest magazin, printr-un interviu, pe care îl găsiți aici. Mi-a plăcut omul din spatele acestui business. Atât de caldă, cu atâta dăruire, încât am înțeles pe loc de ce toate lucrurile pe care le văd în poze îmi dau senzația că le am în brațe, că le simt mirosul, că le cunosc cumva, de undeva.

Am înțeles, fără pasiune, fără muncă, fără iubire, nu poți face ca lucrurile să fie perfecte. Am înțeles de ce lucrurile de pe Alibebe sunt altfel, de ce eu le vad altfel decât ceea ce se găsește în magazinele a căror poveste eu nu o știu, pentru că Alina Selezeanu și echipa ei, dețin toate aceste calități despre care spuneam că fără ele nu se poate face nimic perfect.

Acum știu povestea lui Alibebe și îmi doresc să fac parte din ea, cumva. Acum știu că într-o zi tot voi boteza un copil, care prin botez va fi fiul/fiica mea, știu că în ziua aia specială îl voi îmbrăca cu haine a căror pveste o cunosc, pentru că așa sunt eu, îmi plac poveștile, îmi plac oamenii, îmi place să dăruiesc cu sufletul.

Da, două dorințe am: să botez un pui de om și să-l îmbrac în haine de la Alibebe!

Voi ați botezat? De unde cumpărați hainuțele pentru botez?

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

Chiar e despre tine? Răspunsuri la multe întrebări pe...

Atunci când am decis să deschid acest blog am știut ce va fi, care...

Garaje metalice

În Aprilie se împlinesc șase luni de când am permis și mașină. În sfârșit...

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Prăjitură franțuzească

Foietajul -aluat franțuzesc Ingrediente: – 500g făină – 15g drojdie uscată (2 pliculețe standard) – 100g zahăr –...

Despre cum m-am iubit cu seful meu

Eram angajata lui Ăhă! Am făcut-o și pe asta la viața mea. M-am îndrăgostit de...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.